warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
komentarze: 42 ściągnięć: 122
Random» HumanGFO-Boss Random» Undeadthatsud
zamknij
zamknij
Forum -> Kategoria: Forum -> Podkategoria: Kosz
Temat:

Kupię od ręki !!! Xbox 360 !! Priv !!

[1-4] -» Nawigacja po temacie.
HateUd
poziom: 1

[21:05:29, Monday 08. February 2010]
Siema.. kupie gry(kopie zapasowe)na x360 wersja xtreme 1.6. Cena: do negocjacji Pozdrawiam
WunderWaffel
poziom: 10

GG: 864053
[21:13:14, Monday 08. February 2010]
czyli masz zmodfikowana konsole skoro apytujesz o kopie?
HateUd
poziom: 1

[21:26:24, Monday 08. February 2010]
tak, ale na mojej wsi nie ma możliwości kupna tego towaru. Co gorsze na allegro sprzedaż takich gier jest zakazana. Pisałem do ok. 10 osób ( z google) co sprzedają, to albo nie przyjmują odbioru osobistego albo nie wysyłają za pobraniem( płać kase a ja mam na ciebie wyjebane ). elo
sH.?!?!?!?XD
poziom solo na BN: 18
poziom: 11

GG: 7448985
[21:37:43, Monday 08. February 2010]
najlepiej będzie jak kupisz oryginały zza granicy. Mój brat mieszka w Irlandii Pn. i zawsze jak do niego jade, to w cenie ok 50 zł kupuję sobie oryginał, używany(jakość idealna) lub nie. Wolę to bo jest zajebiście tanio i na dodatek oryginał, a konsolę mam nie tykaną i tak ;p
michaeljaiwhite.mybrute.com
[1-4] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Ten wątek jest już zamknięty. Nie możesz dodawać wiadomości.

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, NETWARS, WCG, LCW, WORLD CYBER GAMES, TURNIEJ, MYM, DOTA, TERROR, REPPACK, GRUBBY, WYWIAD, PALADYN, PORADNIK, BIOT, POL-TEAM, MOON, WORLD ELITE, FUZJA, ESL, NGL-ONE, ENC, NGL, TDEL, SPQR, MOUZ, KONKURS, PGS, BRONZE, KODE5, WILDA, BLIZZARD, TEAM FIGHTING, REPREZENTACJA, SILVER, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, TOD, WARCRAFT, SLH, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ALMOST, ACIS, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, PATCH, LADDER, HOORAI, SASE, FINAłY, FNATIC, WCG 2006, IEST, SRS, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, VOODOO, PRAE, JAGR, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, ESWC, CARMAC, NATIONS

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 13586 Kont użytkowników: 10040

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [salon kosmetyczny wrocław] [gosu] [biotechnologia]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0775718688965 sekund