warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
komentarze: 4 ściągnięć: 138
OrcFeckImDrunk Undeadk(0.0)L HumanuA.Chao7ic Undeaddj.SlavKo) UndeadiLikePiZZa NightElfSayToMeGoZu
zamknij
zamknij
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Ciekawostki, wydarzenia, gracze
Temat:

Warcraft IV

[1-25] [26-50] [51-75] [76-86] -» Nawigacja po temacie.
cogo
poziom solo na BN: 0
poziom: 5

GG: 1153301
[23:40:13, Tuesday 09. March 2010]
"Swoją drogą powinni Ci przyznać Nobla za odkrycie, że twórcy tworzą gry dla idei/by zapewnić graczom rozrywkę, a nie dla kasy. "

Nie dokładnie to miałem na myśli:> Bardziej chodzi o to, że sprzedawanie tego samego produktu, tylko w innej okładce zakrawa na złodziejstwo i stąd wziąłby się płacz o "robieniu dla pieniędzy".. Zresztą nie wyobrażam sobie, by taka szanująca się firma jak blizzard wciskała nam coś takiego:>

"Co z tego, że WoW poszedłby naprzód? Chyba cała idea tej gry polega na tym, że ten świat żyje, a nie jest pogrążony w stagnacji. Fanom RTSów nikt tego nie obiecuje, ani nikt tego nawet nie oczekuje, w końcu ileż mogą trwać wielkie wojny?"

Hm. Osobiście myślę, że nigdy nie kupiłbym takiego w4, gdy mam WoWa, w którym się nie zatrzymam w miejscu. Po co kupować niedokończoną historię?;]

Ale najbardziej podoba mi się to:
"Odbiorca nie WoW-owy kupuje W4 - ale zajebista historia, chciałbym zobaczyć teraz jak to jest z perspektywy szeregowca - i biegnie do sklepu po WoWa."

Włączyły mi się trybiki wyobraźni i... Powiedzmy, że byłoby to co w Cataclysm, gdzie najprawdopodobniej wielkim, strasznym, głównym złym będzie sam Deathwing. Jakby to wyglądało w WarCrafcie ver. RTS?
5x koszary, rifle czy inny gniot na maksa, atak i profit. Mało ekscytujące. Inne idee?
I delight in my stupidity.
Anelczasty
poziom solo na BN: 3
max poziom na BN: 14
poziom: 3

[12:11:58, Wednesday 10. March 2010]
Jak dla mnie to Wc4 nigdy nie będzie, ponieważ to będzie taka sprawa jak z D3... niby pogłoski, ciekawostki, postaci, itp. ale jak w końcu wyjdzie to będzie 3D x_0 bo ludzie, za 20 lat (jaki kawał czasu) to nie będzie już klawiatur, myszek, monitorów imo. będą jakieś okulary zakładane i pryzczepiane elektrody do całego ciała i będziemy robotami... tak będą wyglądały gry komputerowe...
WunderWaffel
poziom: 10

GG: 864053
[17:27:08, Wednesday 10. March 2010]
Robot to maszyna deklu. . .
kui
max poziom na BN: 2
poziom: 11

GG: 1507343
[18:07:40, Friday 12. March 2010]
FOR THE HORDE !!!!! wow > WC3 NIESTETY, od początku grałem w wc3, ale wow > wc3, a teraz sc2 pociśnie wowa lekko. ale co jak co, do wowa wyjdą max 2 dodatki, d3 w 2012 ma niby być. do 2014 będzie dodatek do sc2, potem dodatek do d3 (około 2017), znając przekładadanie premier bliizarda itd. to z wc4 oscylowałbym około 2020. o ile w ogóle zdecydują się na ten projekt a nie na coś nowego.

POZDRAWIAM NAJLEPSZY PVP Player w europie
dorodnykurczak
poziom: 3

Upomnienia: 90% ?
[13:53:28, Monday 14. June 2010]
Chcialbym zeby wrocili do korzeni i usuneli herosow.
Administrator. kosztbycianajleprzym.pun.pl =funsite, grafika
teh$
poziom: 8

[13:55:49, Monday 14. June 2010]
to graj w sc.
beznazwy
poziom: 5

GG: 511345
Upomnienia: 20% ?
[18:29:29, Monday 05. July 2010]
@Tensa napisała:
"Tanis
Oczywiscie ze fabula z wowa jest polaczona z warcraftem 3.Nie ma co do tego najmniejszych watpliowsci.sa kluczowe postacie,ten kto padl w W3 nie zyje i w wowie(poza illidanem,ale to drobny wyjatek).Glowny watek tez jest-walka przeciwko Lich Kingowi.takze fabula w4 bedzie polaczona z fabula wowa "
Illidan nie zginoł... Powiem więcej !!1 jest jedynym który przeżył cios potężnego Ostrza Mrozu!!!!!!!!!!!11111111
iBu
poziom solo na BN: 18

GG: 7413412
[22:00:37, Monday 05. July 2010]
Odbanowaliście kurczaka żeby tematy odświeżał? :D
Banana is good.Its magic fruit. Banana makes happy. Banana means life.
pOpO
poziom solo na BN: 42

[22:05:22, Monday 05. July 2010]
kiedy premiera warcraft 4? jak juz bd miał żone i dzieci
p.s mam 16 lat :)
ByTheWay

Upomnienia: 20% ?
[22:10:47, Monday 05. July 2010]
jakos za tydzien w empiku bedzie mozna juz kupic w4 z 2 dodatkami !!
Phelot

[22:42:42, Monday 05. July 2010]
@up A chcesz dostac do tego bonus paru procentow na rep.pl?
IN TECHNO VIKING WE BELIVE!!!!
[1-25] [26-50] [51-75] [76-86] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, NETWARS, WCG, LCW, TURNIEJ, WORLD CYBER GAMES, MYM, DOTA, TERROR, REPPACK, GRUBBY, WYWIAD, PALADYN, PORADNIK, BIOT, POL-TEAM, MOON, KONKURS, BLIZZARD, WORLD ELITE, FUZJA, ESL, NGL-ONE, ENC, NGL, TDEL, SPQR, MOUZ, PGS, BRONZE, KODE5, WILDA, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, TOD, WARCRAFT, SLH, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, ACIS, CYKLOP, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, PATCH, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, VOODOO, PRAE, JAGR, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, CARMAC, LIGA, NATIONS, GFO, PEDAL, KONKURSIWO

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 14599 Kont użytkowników: 10355

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [salon kosmetyczny wrocław] [gosu] [biotechnologia]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.128096818924 sekund