|
|
[23:40:13, Tuesday 09. March 2010]
"Swoją drogą powinni Ci przyznać Nobla za odkrycie, że twórcy tworzą gry dla idei/by zapewnić graczom rozrywkę, a nie dla kasy. "
Nie dokładnie to miałem na myśli:> Bardziej chodzi o to, że sprzedawanie tego samego produktu, tylko w innej okładce zakrawa na złodziejstwo i stąd wziąłby się płacz o "robieniu dla pieniędzy".. Zresztą nie wyobrażam sobie, by taka szanująca się firma jak blizzard wciskała nam coś takiego:>
"Co z tego, że WoW poszedłby naprzód? Chyba cała idea tej gry polega na tym, że ten świat żyje, a nie jest pogrążony w stagnacji. Fanom RTSów nikt tego nie obiecuje, ani nikt tego nawet nie oczekuje, w końcu ileż mogą trwać wielkie wojny?"
Hm. Osobiście myślę, że nigdy nie kupiłbym takiego w4, gdy mam WoWa, w którym się nie zatrzymam w miejscu. Po co kupować niedokończoną historię?;]
Ale najbardziej podoba mi się to:
"Odbiorca nie WoW-owy kupuje W4 - ale zajebista historia, chciałbym zobaczyć teraz jak to jest z perspektywy szeregowca - i biegnie do sklepu po WoWa."
Włączyły mi się trybiki wyobraźni i... Powiedzmy, że byłoby to co w Cataclysm, gdzie najprawdopodobniej wielkim, strasznym, głównym złym będzie sam Deathwing. Jakby to wyglądało w WarCrafcie ver. RTS?
5x koszary, rifle czy inny gniot na maksa, atak i profit. Mało ekscytujące. Inne idee?
I delight in my stupidity.
|
|
|
[12:11:58, Wednesday 10. March 2010]
Jak dla mnie to Wc4 nigdy nie będzie, ponieważ to będzie taka sprawa jak z D3... niby pogłoski, ciekawostki, postaci, itp. ale jak w końcu wyjdzie to będzie 3D x_0 bo ludzie, za 20 lat (jaki kawał czasu) to nie będzie już klawiatur, myszek, monitorów imo. będą jakieś okulary zakładane i pryzczepiane elektrody do całego ciała i będziemy robotami... tak będą wyglądały gry komputerowe... |
|
|
[17:27:08, Wednesday 10. March 2010]
Robot to maszyna deklu. . . |
|
|
|
|
[18:07:40, Friday 12. March 2010]
FOR THE HORDE !!!!! wow > WC3 NIESTETY, od początku grałem w wc3, ale wow > wc3, a teraz sc2 pociśnie wowa lekko. ale co jak co, do wowa wyjdą max 2 dodatki, d3 w 2012 ma niby być. do 2014 będzie dodatek do sc2, potem dodatek do d3 (około 2017), znając przekładadanie premier bliizarda itd. to z wc4 oscylowałbym około 2020. o ile w ogóle zdecydują się na ten projekt a nie na coś nowego.
POZDRAWIAM NAJLEPSZY PVP Player w europie |
|
|
[13:53:28, Monday 14. June 2010]
Chcialbym zeby wrocili do korzeni i usuneli herosow. Administrator. kosztbycianajleprzym.pun.pl =funsite, grafika
|
|
|
[13:55:49, Monday 14. June 2010]
to graj w sc. |
|
|
[18:29:29, Monday 05. July 2010]
@Tensa napisała:
"Tanis
Oczywiscie ze fabula z wowa jest polaczona z warcraftem 3.Nie ma co do tego najmniejszych watpliowsci.sa kluczowe postacie,ten kto padl w W3 nie zyje i w wowie(poza illidanem,ale to drobny wyjatek).Glowny watek tez jest-walka przeciwko Lich Kingowi.takze fabula w4 bedzie polaczona z fabula wowa "
Illidan nie zginoł... Powiem więcej !!1 jest jedynym który przeżył cios potężnego Ostrza Mrozu!!!!!!!!!!!11111111 |
|
|
[22:00:37, Monday 05. July 2010]
Odbanowaliście kurczaka żeby tematy odświeżał? :D Banana is good.Its magic fruit. Banana makes happy. Banana means life.
|
|
|
[22:05:22, Monday 05. July 2010]
kiedy premiera warcraft 4? jak juz bd miał żone i dzieci
p.s mam 16 lat :) |
|
|
[22:10:47, Monday 05. July 2010]
jakos za tydzien w empiku bedzie mozna juz kupic w4 z 2 dodatkami !! |
|
|
[22:42:42, Monday 05. July 2010]
@up A chcesz dostac do tego bonus paru procentow na rep.pl? IN TECHNO VIKING WE BELIVE!!!!
|
|