| Temat: | GP Bahrajnu |
|
[1-9] -» Nawigacja po temacie. |
|
|
[16:55:39, Friday 12. March 2010]
Nie mogę się doczekać ^^ Cała zimę czekałem na pierwszy wyścig f1. Jakie są Wasze przewidywania co do układu sił? Czego się spodziewacie od "pszczółki" renówki? Myślę, że zapowiada się cholernie ciekawy sezon. Po pierwszych treningach forma renault Wydaje się być obiecująca. Hehehe a oprócz reni mocne wydają się być: Ferrari, Mercedes, Red Bull, Mclaren, Force india zaskakująco dobrze, BMW Sauber również. Masakra ^^ 4 Mistrzów swiata (powrót M. Schumachera), pełno samochodów na torze (tych sypiących się również- HRT) ze względu na dołączenie do stawki trzech nowych ekip, w tym starego poczciwego lotusa majacego dobre zaplecze finansowe (malezyjski Petronas). Będzie ciekawie xd Typuje pierwszą dziesiątkę: 1. Alonso 2. Schumacher 3. Massa 4. Hamilton 5. Rosberg 6. Vettel 7. Button 8. Webber 9. Kubica 10. Sutil A według Was? ;> |
|
|
[17:06:21, Friday 12. March 2010]
jestem za Hołkiem |
|
|
[19:08:33, Friday 12. March 2010]
Dokladnie, Holek wjedzie swoja wykurwista Navara, (ktora zreszta swietnie sobie poradzil w rajdzie Baja Russia) i rozkurwi all. Tez tak sadze! xd |
|
|
|
|
[19:10:41, Friday 12. March 2010]
Schumacher będzie imo regularnie przegrywał z Rosbergiem, bo jest w tej chwili słabszym kierowcą. Massa też będzie odstawał od Alonso. Hamilton, Button będą raczej dosyć wysoko, tak jak i Vettel.
Co do formy Renault to jest chyba całkiem nieźle. Na pewno trochę brakuje do Ferrari/Mclarena/Mercedesa/Red Bulla, ale nie jest to duża strata. Jutrzejsze kwalifikacje wyjaśnią bardzo wiele, no i w wyścigu przekonamy się, czy silniki Renault są faktycznie tak oszczędne. Epic micro is the answer.
|
|
|
[19:37:14, Friday 12. March 2010]
Ja bym jednak stawiał na schumiego w pojedynku z rosbergiem ;) |
|
|
[23:51:04, Friday 12. March 2010]
w sumie tez stawialbym na shumiego - doswiadczenie jednak robi swoje. Robert pewnie nic nie wywalczy ale mam nadzieje ze bedzie pierwsza 6 primum non nocere
|
|
|
[10:45:32, Saturday 13. March 2010]
Ferrari, Mercedres, mc laren-red bull-kubica. Tak to mniej wiecje bedzie wygladalo nie pisze renault bo ten rusek nie odzwierciedla potencjalu bolidu jest cienki jak biszkopt |
|
|
[12:53:11, Saturday 13. March 2010]
@up - biszkopt nie jest cienki |
|
|
[13:23:16, Saturday 13. March 2010]
1. Vettel
2. Massa
3. Alonso
4. Hamilton
5. Rosberg
6. Webber
7. Schumacher
8. Button
9. Kubica
10. Sutil Epic micro is the answer.
|
|
|
[1-9] -» Nawigacja po temacie. |
Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!
Więcej?
Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości!
WC3L,
NETWARS,
WCG,
LCW,
TURNIEJ,
WORLD CYBER GAMES,
MYM,
DOTA,
TERROR,
REPPACK,
GRUBBY,
WYWIAD,
PALADYN,
PORADNIK,
BIOT,
POL-TEAM,
MOON,
KONKURS,
BLIZZARD,
WORLD ELITE,
FUZJA,
ESL,
NGL-ONE,
ENC,
NGL,
TDEL,
SPQR,
MOUZ,
PGS,
BRONZE,
KODE5,
WILDA,
TEAM FIGHTING,
LADDER,
REPREZENTACJA,
SILVER,
EXTREME MASTERS,
HEYAH,
FLY100%,
TOD,
WARCRAFT,
SLH,
KUJA,
BIOHAZARD-TEAM,
BVG,
WICKED,
ESWC,
ALMOST,
ACIS,
CYKLOP,
REPLAYPACK,
INCUP,
CLAN BASE,
PATCH,
HOORAI,
SASE,
ELIMINACJE,
FINAłY,
FNATIC,
WCG 2006,
IEST,
SRS,
FINAł,
CYBERSPORT,
WE.EU,
PLD,
SKY,
VOODOO,
PRAE,
JAGR,
LAN,
REPLAYS.PL,
CHALLENGE,
ANIMATOR,
2007,
CARMAC,
LIGA,
NATIONS,
GFO,
PEDAL,
KONKURSIWO
Copyright ©
Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 14599 Kont użytkowników: 10355
Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [salon kosmetyczny wrocław] [gosu] [biotechnologia]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.256661891937 sekund