warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
komentarze: 4 ściągnięć: 138
OrcFeckImDrunk Undeadk(0.0)L HumanuA.Chao7ic Undeaddj.SlavKo) UndeadiLikePiZZa NightElfSayToMeGoZu
zamknij
zamknij
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

Witryny do pokera

[1-3] -» Nawigacja po temacie.
METODA
poziom: 7

[19:48:08, Friday 12. March 2010]
Witam!
Swego czasu, jakies kilka lat temu gralem na partypoker.com, niedawno naszla mnie chec, aby ponownie zagrac ale konto okazalo sie puste. Interesuja mnie witryny pokera, ktore oferuja bonusy powitalne, aby miec cos na gre, czy ktos z Was jest mi w stanie polecic jakas stronke? Czekam na odpowiedzi
FranCesc
poziom solo na BN: 27
poziom: 10

GG: 8089384
[20:02:35, Friday 12. March 2010]
Na Noble Poker dostaniesz bunus 25$ od bankrollmob.com
potwierdzenie tozsamosci trwa tam krocej niz na pokerstrategy, tak wiec w ciagu 2-3 dni juz moglbys zaczac grac na noblu.
So get away away away! Ten towers are up and there is no way. For you to win!
Kalulo
poziom: 5

[20:28:32, Friday 12. March 2010]
Bonus powitalny daje prawie każda platforma. Myślę, że należy rozejrzeć się na jakąś z rakebackiem. Osobiście polecam full tilta, gdzie jest świetny soft, jednak poziom na nl25, w porównaniu do innych roomów jest dużo lepszy. Inną platformą godną polecenia jest Everest, fajny shop, można zamieniać punkty za $$. Polecam zarejestrować się z czyjegoś linka, jakiegoś znajomego. Twój przyjacieł będzie dostawaćbodajże 10% ugranych przez Ciebie punktów. Można się dogadać, że będzie Ci wysyłał 90-95%
[1-3] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, NETWARS, WCG, LCW, TURNIEJ, WORLD CYBER GAMES, MYM, DOTA, TERROR, REPPACK, GRUBBY, WYWIAD, PALADYN, PORADNIK, BIOT, POL-TEAM, MOON, KONKURS, BLIZZARD, WORLD ELITE, FUZJA, ESL, NGL-ONE, ENC, NGL, TDEL, SPQR, MOUZ, PGS, BRONZE, KODE5, WILDA, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, TOD, WARCRAFT, SLH, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, ACIS, CYKLOP, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, PATCH, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, VOODOO, PRAE, JAGR, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, CARMAC, LIGA, NATIONS, GFO, PEDAL, KONKURSIWO

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 14599 Kont użytkowników: 10355

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [salon kosmetyczny wrocław] [gosu] [biotechnologia]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0741679668427 sekund