warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
komentarze: 4 ściągnięć: 138
OrcFeckImDrunk Undeadk(0.0)L HumanuA.Chao7ic Undeaddj.SlavKo) UndeadiLikePiZZa NightElfSayToMeGoZu
zamknij
zamknij
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Pomoc
Temat:

Problem z mikrofonem...

[1-5] -» Nawigacja po temacie.
NieZnamWas
poziom: 10

GG: 1234221
Upomnienia: 4% ?
[13:49:12, Sunday 14. March 2010]
No więc jak gram sobie w cs'a na team speaku to strasnzie mi trzeszczy i ledwo co mnie slychać(głośniki wylączone). jak nagrywam sie jakims programem to jakosc-miód. ustawienia w grze sa ok.
Help
WHY!?!?!?!
MOUZ.bYstrY
poziom solo na BN: 0
poziom: 1

GG: 566834
Upomnienia: 110% ?
[14:41:12, Sunday 14. March 2010]
a ustawienia na TS:P
Paz
poziom: 12

GG: 6968896
[14:47:16, Sunday 14. March 2010]
w opcjach gdzies tam jest siła mikrofonu, daj na 100%, ja to kiedyś zmieniłem i właśnie też mi trzeszczało. Jak nie wiesz, która to wajcha to po kolei sprawdzaj.
NieZnamWas
poziom: 10

GG: 1234221
Upomnienia: 4% ?
[14:47:19, Sunday 14. March 2010]
tzn gdzie :P?
@up sprawdze, na razie reinstall leci

To samo... ale lipa. Próbowałem z ustawieniem mocy mikro ale i tak to samo.

OK, znalazłem błąd, gdy w ustawieniach dźwięku(windows) daje "Wave"(balans) na wycisz- mikro dziala zajebiscie, ale tym samym nie mam dźwięku, więc jest tak jakby coś za coś. poradzi ktoś?

// zedytowany przez NieZnamWas dnia 2010-03-14 15:32:19

// zedytowany przez NieZnamWas dnia 2010-03-14 15:33:23
WHY!?!?!?!
pyton
poziom solo na BN: 0
poziom: 12

[23:54:36, Sunday 14. March 2010]
Trzeba spróbować wyciszyć w opcjach nagrywania wszystko oprócz mikrofonu (w tym samym miejscu co "wave", tylko przełączyć widok na nagrywanie w menu).

Jak to nie pomoże to albo sterownik (możesz sprawdzić na innym systemie) albo po prostu padł dźwięk na płycie/karcie. Bardzo częsta sytuacja, i pewnie tak się to skończy.
http://w3p.one.pl 2.02
[1-5] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, NETWARS, WCG, LCW, TURNIEJ, WORLD CYBER GAMES, MYM, DOTA, TERROR, REPPACK, GRUBBY, WYWIAD, PALADYN, PORADNIK, BIOT, POL-TEAM, MOON, KONKURS, BLIZZARD, WORLD ELITE, FUZJA, ESL, NGL-ONE, ENC, NGL, TDEL, SPQR, MOUZ, PGS, BRONZE, KODE5, WILDA, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, TOD, WARCRAFT, SLH, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, ACIS, CYKLOP, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, PATCH, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, VOODOO, PRAE, JAGR, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, CARMAC, LIGA, NATIONS, GFO, PEDAL, KONKURSIWO

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 14599 Kont użytkowników: 10355

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [salon kosmetyczny wrocław] [gosu] [biotechnologia]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.232666969299 sekund