warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
komentarze: 4 ściągnięć: 138
OrcFeckImDrunk Undeadk(0.0)L HumanuA.Chao7ic Undeaddj.SlavKo) UndeadiLikePiZZa NightElfSayToMeGoZu
zamknij
zamknij
Forum -> Kategoria: Problemy techniczne, kwestie sprzętowe -> Podkategoria: Windows
Temat:

Problem z maksymalizacją gier.

[1-1] -» Nawigacja po temacie.
beznazwy
poziom: 6

[13:12:00, Tuesday 16. March 2010]
Witam. Mam problem od wczoraj z gram. Otóż po zminimalizowaniu jest problem z maksymalizacją, tzn. klikam na pasku i już miałoby wrócić, pojawia się czarny ekran i powraca do pulpitu czy innej aplikacji z kursorem na środku. Czasami tylko zmaksymalizuje się normalnie. Gdy klikam prawym na aplikację na pasku zadań (na dole) to nic mi się nie pojawia. Wczoraj przeskanowałem cały dysk Avastem i wykryło mi 1 zainfekowany plik to elegancko go usunąłem, ale nic mi to nie dało. Raczej we wszystkich grach tak jest np WCIII, CS 1.6 itd. Ostatnio zamontowałem sobie znacznie lepszy internet i ostatnio pobieram dla koleszków więc minimalizuję :D. No i tak to wygląda. Pomocy. Z góry dzięki.
[1-1] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, NETWARS, WCG, LCW, TURNIEJ, WORLD CYBER GAMES, MYM, DOTA, TERROR, REPPACK, GRUBBY, WYWIAD, PALADYN, PORADNIK, BIOT, POL-TEAM, MOON, KONKURS, BLIZZARD, WORLD ELITE, FUZJA, ESL, NGL-ONE, ENC, NGL, TDEL, SPQR, MOUZ, PGS, BRONZE, KODE5, WILDA, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, TOD, WARCRAFT, SLH, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, ACIS, CYKLOP, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, PATCH, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, VOODOO, PRAE, JAGR, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, CARMAC, LIGA, NATIONS, GFO, PEDAL, KONKURSIWO

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 14599 Kont użytkowników: 10355

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [salon kosmetyczny wrocław] [gosu] [biotechnologia]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0633020401001 sekund