| Temat: | Hipotetycznie. |
|
[1-9] -» Nawigacja po temacie. |
|
|
[13:59:01, Wednesday 08. February 2012]
Co gdybym zrzekł się obywatelstwa Polskiego i wyjechał dajmy na to do Niemiec. Wcześniej wziąłbym parę kredytów na dowód, np. po 10k (WBK itp.). Gdybym ogarnął to wszystko w jeden dzień czy byłby potem na terenie niemień jakieś represje wobec mojej osoby ? Oczywiście przyjąłbym obywatelstwo tego kraju, dajmy na to Niemieckie. Tak hipotetycznie myślę, co by się stało : ) Any ideas ? |
|
|
[14:57:29, Wednesday 08. February 2012]
Hipotetycznie to mysle ze windykacje malo obchodzi twoje obywatelstwo, a obywatelstwa niemieckiego tez tak latwo chyba nie wydadza, o ile nie masz na to papierow (jakas rodzina itp) c9 for life, homie !
|
|
|
[15:00:12, Wednesday 08. February 2012]
Hipotetycznie byłbyś spłukany w Niemczech po roku i co wtedy? Jak nic cię to nie obchodzi, to dlaczego przejmujesz się jakimś ściganiem :D? |
|
|
[23:05:37, Wednesday 08. February 2012]
nie wiezmiesz na dowod wiekszego kredytu , omg co za ludzie :D obywatelstwo zmieniac nawet za 10tys? :D |
|
|
[00:31:31, Thursday 09. February 2012]
po 1 zeby wziac takie kredyty co gadasz to musisz miec odpowiedni dochod i przedstawic twoje zaswiadczenia o zarobkach.
po 2 granice krajow sa otwarte i to nie problem przeprowadzic ekstradycje.
po 3 obywatelstwo niemieckie dostajesz po 8 latach. przez ten czas musisz tam mieszkac byc zameldowany i oplacac podatki.
po 4 Jezeli chodzi o przestepstwa skarbowe to zaden problem ciebie sciagnac. 10 tys to jest nic..... taki dobry milion to ok...
// zedytowany przez Faster.GhuL dnia 2012-02-09 00:31:51 |
|
|
[07:47:42, Thursday 09. February 2012]
Ale jak by do Somalii np wyjechal to by mu duzo nie zrobili :P. Tylko ze za 10k to sie nie za bardzo oplaca ;/ |
|
|
[08:23:56, Thursday 09. February 2012]
cwane polaczki. uśmiałem się po pachy. żeby się zrzekać polskiego kurwa obywatelstwa za kasę (i to zdobytą w taki sposób).
Przez takich śmieci jak ty polska była wiecznie dymana. A to rozbiory, a to okrojenie granicy po wojnie. Sprzedawczyki jebane.
Wyjeżdżaj do tych niemiec naziolu z wyboru.
eot xd
|
|
|
[10:04:45, Thursday 09. February 2012]
Hipotetycznie noobki rozmyślam.
Nigdzie się nie wybieram tak tylko myślałem, poza tym tu chodzi o kredyty na dowód bo takie są powszechnie dostępne, bez żadnych umów itd. Mamy mniej więcej 20-30 banków/pożyczkodawców. Nawet gdybym w jeden dzień Dajmy to Od 8.00 - 17.00 zjechał je wszystkie i ogarnął 40k-150k i potem zrzekłbym się tego dowodu, tj obywatelstwa to ogarną w ogóle gdzie i co ja jestem ? Przecież np. Janów Kowaslkich jest w Polsce 100000 to będą każdego sprawdzać? A konkretnie w np. W Niemczech, Francji ? |
|
|
[10:54:52, Thursday 09. February 2012]
zes odkrył Ameryke. Takich jak ty cwaniaczkow bylo miliony i im to sie nie oplacilo zapewniam cie.~~ |
|
|
[1-9] -» Nawigacja po temacie. |
Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!
Więcej?
Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości!
WC3L,
WCG,
NETWARS,
LCW,
TURNIEJ,
WORLD CYBER GAMES,
DOTA,
TERROR,
MYM,
WYWIAD,
PALADYN,
REPPACK,
GRUBBY,
PORADNIK,
BLIZZARD,
BIOT,
ESL,
POL-TEAM,
MOON,
KONKURS,
LIGA,
WORLD ELITE,
FUZJA,
NGL-ONE,
ENC,
NGL,
TDEL,
SPQR,
SLH,
MOUZ,
PGS,
GFO,
BRONZE,
KODE5,
WILDA,
TEAM FIGHTING,
LADDER,
REPREZENTACJA,
SILVER,
HEADSHOT,
EXTREME MASTERS,
HEYAH,
FLY100%,
TOD,
VOODOO,
WARCRAFT,
KUJA,
BIOHAZARD-TEAM,
BVG,
WICKED,
ESWC,
ALMOST,
ACIS,
CYKLOP,
WILQ,
REPLAYPACK,
INCUP,
CLAN BASE,
PATCH,
HOORAI,
SASE,
ELIMINACJE,
FINAłY,
FNATIC,
WCG 2006,
IEST,
SRS,
FINAł,
CYBERSPORT,
WE.EU,
PLD,
SKY,
PRAE,
JAGR,
LAN,
REPLAYS.PL,
CHALLENGE,
ANIMATOR,
2007,
CARMAC,
NATIONS,
STARCRAFT,
PEDAL,
KONKURSIWO
Copyright ©
Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 18103 Kont użytkowników: 11138
Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [salon kosmetyczny wrocław] [Englisch für Kinder] [angielski dla dzieci] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.110535144806 sekund