warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
zamknij
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

Reklama.

[1-6] -» Nawigacja po temacie.
Rybskee
poziom: 4

Upomnienia: 10% ?
[16:28:35, Tuesday 21. February 2012]
"Nie sponsorujemy gwiazdorów futbolu"

Kto i po co taką reklamę ogłasza ? To jest jakaś kampania ? Wie ktoś ?
pyton
poziom solo na BN: 0
poziom: 12

[16:43:48, Tuesday 21. February 2012]
Nie wiem, ale skoro pytasz i też nie wiesz, to musi być jakiś nędzny viral.
FGw3.ForsaKen
poziom solo na BN: 20
max poziom na BN: 29
poziom: 7

GG: 4869430
[17:31:11, Tuesday 21. February 2012]
Chyba to ma być hasło bojowe dla zawodników, żeby nie powtórzyła się historia z Mistrzostw Świata South Korea & Japan 2002, gdzie 90 % składu Engela podpisało przez meczami na mundialu kontrakty z klubami na grubą kasę i tyle ich obchodziła reprezentacja narodowa.
Hasło dobre, ale zbytnio z niego nic nie wynika. Jedyne na co mogą liczyć to, że dotrze to do świadomości i zacznie się tępić takie postępowanie w postaci braku powołań do kadry: pozdro Hajto, Świerszcz i reszta gwiazdorków.
Pozostaje tylko wiara, że Polska zaszaleje na Euro.
Hajto: "Uważam, że to źle że trener nie powołał mnie do kadry, przecież tak ładnie grałem na mundialu" Nikt nie będzie wybrzydzał jak mu za darmochę dają jeść i pić...

// zedytowany przez FGw3.ForsaKen dnia 2012-02-21 17:33:47
Rybskee
poziom: 4

Upomnienia: 10% ?
[17:56:28, Tuesday 21. February 2012]
Nie wiem, ale skoro pytasz i też nie wiesz, to musi być jakiś nędzny viral.

Ja wiem, że reklamy nie są tanie, zwłaszcza n TVN. Dziwny przekaz, jeżeli ForsaKen masz rację to według mnie hasło bez żadnego wsparcia (strona internetowa itp.) nie ma miejsca w Polsce.
BLIZZARD
poziom: 99

GG: 4701731
[18:51:07, Tuesday 21. February 2012]
moze nie miec jeszcze. Pewnie sie szykuja z wielkim uruchomieniem jak zainteresuje to wystarczajaca ilosc ludzi ;]
primum non nocere
cogo
poziom: 7

GG: 1153301
[21:32:23, Friday 24. February 2012]
To jest chyba reklama Media Markt - przynajmniej tyle widziałem kątem oka, którego nie mam. Z medycznego punktu widzenia.
I delight in my stupidity.
[1-6] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, WCG, NETWARS, LCW, TURNIEJ, WORLD CYBER GAMES, DOTA, TERROR, MYM, WYWIAD, PALADYN, REPPACK, GRUBBY, PORADNIK, BLIZZARD, BIOT, ESL, POL-TEAM, MOON, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, GFO, BRONZE, KODE5, WILDA, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, TOD, VOODOO, WARCRAFT, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, ACIS, CYKLOP, WILQ, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, PATCH, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, JAGR, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, CARMAC, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 18103 Kont użytkowników: 11138

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [salon kosmetyczny wrocław] [Englisch für Kinder] [angielski dla dzieci] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0908150672913 sekund