warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

Nazgul prosi o pomoc

[1-3] -» Nawigacja po temacie.
Nazgul_pl
poziom: 1

[21:52:48, Monday 18. June 2012]
Witam wszystkich, jako byly Warcraftowiec apeluje do braci o pomoc. Mam taka prosbe. Biore udzial w pewnym konkursie o bilet Euro i szukam pomocy ze srodowiska w ktorym spedzilem wiele lat.
Jesli macie telefon na androida/black berry/iphona/windowsa od 6.5 w gore to mialbym prosbe zeby ten kto moze sciagnal darmowa aplikacje dzieki ktorej zbieram punkty i walcze o bilet na Euro ;p

Wystarczy wyslac esa pod numer
- 80 212 (orange)
- 512 080 212 (inne sieci)
o tresci: C130

Nastepnie sciaga sie aplikacje (wymagany dostep do neta), instalujecie i... kasujecie ;] Wystarczy mi samo sciagniecie i instalka. Jesli ktos moze mi pomoc i sciagnac/polecic znajomym to bede wdzieczny. Pozdro i dzieki z gory ;] Sorry za spam
MakaO
poziom solo na BN: 0
max poziom na BN: 18
poziom: 12

[22:50:07, Monday 18. June 2012]
I po makale
Nazgul_pl
poziom: 1

[23:38:55, Monday 18. June 2012]
sms jest za free dla Orange i zwykly koszt esa dla innych sieci. To sie sciaga aplikacje z marketu tylko dzieki wpisaniu tego kodu wszystko liczone jest na moje konto, stad to C130.
[1-3] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.00807785987854 sekund