warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

MMORPG, poleccie mi cos

[1-3] -» Nawigacja po temacie.
Shvk
poziom: 7

[17:55:34, Thursday 07. March 2013]
Witam, chcialbym poprosic szanownych uzytkownikow o podzielenie sie swoimi doswiadczeniami w sprawie gier MMORPG, a konkretniej, polecenie mi jakiejs gry. Oto moje wymagania:

1. KONIECZNE I NAJWAZNIEJSZE, w grze absolutnie nie moze byc tak, ze ktos za prawdziwe pieniadze kupuje cos, co zapewnia mu przewage w rozgrywce. Moze byc abonament, moze byc wymog kupienia keyi (jak w WoWie), moga byc jakies skiny, pety, zmiany nazwy postaci czy inne pierdoly za pieniadze (lol, czy wow), moze byc jakies konto premium ktore ma stala oplate (z tego co wiem tibia ma takie cos), moga byc jakies rzeczy ktore kupujesz raz na zawsze, ale nie moze byc tak jak np w dragonnescie, ze za hajs kupujesz zwoje wskrzeszenia ktore w walce zapewniaja praktycznie godmode.... albo z 4story gdzie za smsy kupuje sie praktycznie mozliwosc mocniejszego enchantowania przedmiotow. Czyli w skrocie - moge wydac pieniadze na gre, moge placic abonament, ale sytuacja gdzie zeby cos ugrac trzeba ladowac gruby hajs jest niedopuszczalna.

Pozostale warunki to raczej moje preferencje:
2. Wole fantasy od SF
3. Moim ulubionym trybem gry jest PvP.
4. Ogolnie lubie grac solo (nie, nie polecajcie mi skyrima, ciagle chodzi o MMO)
5. W grze skill tez musi odgrywac jakas role, nie tylko nolifienie. (ala 3 chinczykow siedzi na koncie po 8 godzin na zmiane i ma 12837852342 lvl)
6. Grafika nie jest najwazniejsza w grach, ale gdyby nie ranila oczow, byloby milo.

Bardzo prosze o pisanie propozycji, dzieki czemu bede sobie w stanie cos wybrac.
BriT
poziom: 7

GG: 7219529
[19:24:19, Thursday 07. March 2013]
Tera
MakaO
poziom solo na BN: 0
max poziom na BN: 18
poziom: 12

[21:35:09, Thursday 07. March 2013]
I po makale
[1-3] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0088701248168945 sekund