warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

[POKER] Latwa kasa do zgarniecia

[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-125] [126-150] [151-155] -» Nawigacja po temacie.
LMRS^Pix
poziom solo na BN: 0
poziom: 12

[19:09:00, Sunday 13. July 2008]
Mati_Kosa
poziom solo na BN: 1
poziom: 8

GG: 7833562
[19:14:06, Sunday 13. July 2008]
Kostek
poziom: 10

[19:30:28, Sunday 13. July 2008]
Michau(Antilia)
poziom: 3

[19:32:37, Sunday 13. July 2008]
Wlasnie, o tym jeszcze nie napisalem.

Zeby grac spokojnie na moim limicie (NL20 i NL25) musze sobie zostawic 300$. Wiec to 300$ niby mam, ale go nie mam bo musze miec za cos grac:)

Jedyne wlasne pieniadze ktore wplacilem na pokera to 10$ na platforme aby potwierdzic moja tozsamosc na MonneyBookers.com ale 15 minut pozniej wyplacilem 400$, ktore dostalem po 5dniach.
Ogolnie z tych 50$ zrobilem 12$ po okolo 10 dniach gry - glupiej gry. Probowalem swoich strategii i nawet nie przeczytalem dobrze artykulow. Przegralem nawet rozdanie kolor vs full bo myslalem ze kolor jest wyzej :D
Dlatego musicie byc zdyscyplinowani i sluchac starszych stazem graczy.
Z tych 12$ udalo mi sie odbic i teraz 12$ zarabiam na godzine :)

---- Poprawiono: 2008-07-13 19:34:40 ----

Oxy: Wydaje mi sie ze nie mozesz. Napisz do supportu PS czy istnieje mozliwosc zmiany.

Jezeli nie podales jeszcze danych osobowych typu imie nazwisko pesel to zaloz po prostu nowe konto.
Jezeli podales to popros support PS o usuniecie konta(nie wiem czy jest taka mozliwosc ale opisz dobrze sytuacje w j.ANG (!!) lub niemieckim)
www.replays.pl
poziom: 2

[19:40:01, Sunday 13. July 2008]
dobre dobre ale bajki opowiadacie!!!! az sie plakac chce :( / Po 1 za zdanie quizu dostajemy 50 $ na gre + 6 $ za kazde zdobyte 600 czy 800 pkt nie pameitam dokladnie ( pkt zdobywamy za kazde rozdanie w ktorym bralismy udzial , ilosc pkt zalezy od prowizji jaka pobierze od nas " krupier" czym wieksza pula tym wieksza prowizja tym wiecej pkt) az do odrzymania tych 100$ razem wychodzi 150 ale!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak myslicie ? kazdy bedzie tylko wygrywal ? hahahahah przy stole gra od 6 do 10 osob i wygrywa 1 reszta przegrywa wiec jaki jest % wygranych?wiekszosc przegra to 50$ i aby otrzymac dodatkow 100$ bedzie musiec wplacic kase wlasna aby miec za co grac . niewiezcie osoba ktore mowia ze co miesiac wygrywaja po iles setek czy tysiecy $ bo to nieprawda ja gram w to 4 miesiace i tak naprawde procz gry za duzo nei wygralem ( ogulnie 150 zl przez 4 meichy a czasu poswiecilem sporo) / massacre piszesz ze grasz na malych blindach ( stawka wejsciowa do gry) czyli tez sa male pule do wygrania napisz mi na jakich blindach grasz? male blindy = male pule do wygrania + duzo casu aby ugrac wymagane pkt

Mati_Kosa
poziom solo na BN: 1
poziom: 8

GG: 7833562
[19:45:25, Sunday 13. July 2008]
Michau(Antilia)

[19:51:45, Sunday 13. July 2008]
#up

Nie wiem czy Mass zaglada do tego topicku, wiec odpowiem na tyle na ile sie orientuje. Zobacz kiedy napisal tego posta gral wtedy na NL10 (zaczynal dopiero) teraz gra NL50.

Jezeli grales tyle czasu i tak slabo Ci szlo to proste - nie nadajesz sie do pokera.
Zauwaz ze ja NIE pisze ze poker to kopalnia zlota. To nie jest latwa kasa, trzeba sie natrudzic, ale niektorzy moze skorzystaja.

Wrzucam screena aktualnego stanu moich kont (tam gdzie 894$ bede niedlugo wyplacal do 250$ tam gdzie 357$ niedawno wyplacalem zostawiajac sobie 300$ + jakies grosze na pokerstars)

img25(...)ulq6.jpg

---- Poprawiono: 2008-07-13 19:51:50 ----

#up

Nie wiem czy Mass zaglada do tego topicku, wiec odpowiem na tyle na ile sie orientuje. Zobacz kiedy napisal tego posta gral wtedy na NL10 (zaczynal dopiero) teraz gra NL50.

Jezeli grales tyle czasu i tak slabo Ci szlo to proste - nie nadajesz sie do pokera.
Zauwaz ze ja NIE pisze ze poker to kopalnia zlota. To nie jest latwa kasa, trzeba sie natrudzic, ale niektorzy moze skorzystaja.

Wrzucam screena aktualnego stanu moich kont (tam gdzie 894$ bede niedlugo wyplacal do 250$ tam gdzie 357$ niedawno wyplacalem zostawiajac sobie 300$ + jakies grosze na pokerstars)

img25(...)ulq6.jpg
www.replays.pl

[19:56:32, Sunday 13. July 2008]
michau grasz na limitach 20 lub 25 $ czy o.25 i 0.25 $ bo jesli na tych 1 to musialbys wlozyc przynajmniej z tysiac zlotych aby miec za co grac ............... a mowisz ze nic nie wkladales ........ czyli grasz na tych najmneijszych to niby jak wygrywasz takie pieniadze? lol lol lol cos krecisz kolego / po 2 nie da sie grac na wielu stolach naraz poniewaz wiekszosc softow ma limity do 4 mini stolow ja osobiscie znalazlem tylko 1 soft z limitem 6 ale i tak grajac na wiecej niz 4-6 stolach niewyrabialbys sie jesli grasz tylko miesiasc czy 2 !!!!

dla tych ktorzy maja zamair grac powaznie polacem zrobienei kata na MonneyBooks.com wtedy wyplaty sa szybki i zapewniam ze nie ma szans !!!!!! grac w pokera i nei wplacac wlasnych pieniedzy !!!! / btw ktos napisal ze na neteller wyplacaja kase po paru minutach ( masacre lub michau nie chce mi sei szukac) bzdura kolejna !!!!!! czeka sie 2 dni aby administrator kienta na ktorym gracie potwierdzil wypalte oraz ni ewyplacisz wiekszej kasy niz ta ktore wczesniej wplaciles to sie tyczy kazdej metody przelewow procz przelewow na konto ktore trwaja 24 dni robocze !!! ( nieoplacalne poniewaz przezten czas wygrasz lub przegrasz juz next cash:D )

nastapna sprawa nie opalca sie podawac tego bonusu z pokerstrategy lepiej wplacic przelew bezposrednio do klienta na ktorym gracie poniewaz dostaniecie przy 1 depozycje 200% wartosci depozytu ( na titanpoker) a nawet 600 % na (bwin poker) wiec ta metoda jest owiele bardziej oplacalna jesli masz zamiar grac w pokera dluzej !! osobiscie polecam titan poker poniewaz ma najlepsze promocje dla nowych graczy oraz dla vipow ( graczy z duza ilosca pkt) ma rowneiz swietne freerole z mozliwoscia wygranai neizlej kasy i wiele innych turniejow oraz co najwazneijsze pomoc dla graczy stoi na najwyzszym poziomie pomoc online czeka sie okolo 5 min jesli jest wielu graczy a na innych softach czeka sie nawet do 5 h na odpowiec w trybie online jelsi ktos ma zamair grac powaznie oto moj kontakt gg 1436745 lub 669760743 moge pomoc i poradzic jak grac aby nie przegrac( ale to i tak zalezy w duzej meize od szczescia poniewaz poker to HAZARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie zapominajcie o tym
Michau(Antilia)

[19:57:48, Sunday 13. July 2008]
Odnosnie punktow to chodzi Ci pewnie o 5$ za 600 punktow na Titan Poker, ale to nie jest za Bonus od pokerstrategy tylko Reload bonus.

Bonus 100$ dostaje sie w ratach po 10$ za 35$ reke'a.

Grajac 10 osobowe stoliki jak piszesz i mowiac ze masz 10% szansy na wygrana(no bo 10 graczy) osmieszasz sie :) Tyle by bylo gdybysmy grali 100% swoich rak, a jak juz pisalem pierwsza strategia z pokerstrategy nakazuje grac tylko bardzo mocne uklady(okolo 8% rak). Widac ze grales "po swojemu" i tak to sie skonczylo jak piszesz. Dobra przestroga dla innych :)
LMRS^Pix

[20:07:23, Sunday 13. July 2008]
Michau(Antilia)

[20:14:46, Sunday 13. July 2008]
Grales 4 miesiace i nie wiesz co oznacza NL20 i NL25 ? No cos kiepsko :)
0,10/0,20 oraz 0,10/0,25 przeciez nie 10/20$ (NL2000)
Zeby grac na NL2000 to musialbym miec nie tysiac zlotych jak piszesz tylko okolo 30-50BI czyli 60,000-100,000$. Dzieki ze mi tak dobrze zyczysz ;)

Titan poker(tam gdzie mowisz ze grales) ma od 71dni (od tylu gram) limit 15 stolow, party nie wiem nawet ile gralem na 16 ale chyba sie da wiecej.

Gram 71 dni i wyrabiam na 12 stolach grajac BSS a grajac SSS gralem na 16 stolach i tez wyrabialem.

Jezeli juz piszesz o tym co napisalem to przeczytaj to dokladnie. Napisalem o Monneybookers a nie netelerze i nie napisalem ze wYplata trwa 10 minut tylko wplata (te slowa sie roznia 1 literka, nawet Ci ja wyroznilem :) )

Sprawa oplacalnosci darmowego bonusu 50$ + 100$. Hmm jak sie moze nieoplacac dostanie za darmo 50$ a pozniej jeszcze 100$ ?
Masz racje ze lepiej wplacic 600$ i dostac bonus 600$(wyplacany w ratach za ugrane punkty) ale skad Ci ludzie maja wziac 600$ ? Niektorym sie gra w pokera nie spodoba i wtedy nic nie strata, a takto maja swoja kase tracic ? Bezsensu. Lepiej dojsc z 50$ i zaczynac od najnizszych limitow tak jak poczatkujacy gracze niz wplacic 600$ i pojsc grac na wyzsze limity no Bankroll nam pozwala.
www.replays.pl

[20:31:47, Sunday 13. July 2008]
pix dokladnie zacznijmy od tego ze grajac za ten bonus z pokerstrategy jestes zmuszony grac na najnizszych blindach i jesli grasz tak jak pisze michau czyli tylko dobre uklady rak takich ukladow jest 10 a wszystkich jest 168 to aby zgarnac te 100 $ trzeba grac okolo miesiaca jesli jestes inteligentny lub jesli masz 12 h dziennie czasu:D wiec ta opcja jest tylko dla ludzi chcacych sei uczyc grac i przy okazji miec szanse wygrac cosiktam ale jesli juz chcesz zyc z pokera musisz miec zaplecze finansowe pozwalajace ci przetrzymac zle dni ( brak lucka slabe karty) oraz zaplecze finansowe pozwalajace ci wogule zaczac gre dam taki przyklad : gramy na stole 10 osobowym w ktorym blind = 25 $ i dostajesz na starcie do reki pare 10 ( to dosc dobra karta 9 uklad z 168 ) wiec wchodzisz do gry i na wstepie dajesz big blinda 25$ przy czym 6 z 10 graczy pasuje zostajesz ty + 3 graczy a w puli jest 100 $ , krupier rozdaje 3 karty wspolne mianowicie 10 , 3 , 8 w tym momecia masz trujke 10 ( dosc silny uklad tym ukladem wygrywa sie najwiecej gier ) wiec przebijasz i dajesz 50 $ , 1 gracz pasuje 2 wchodzi zostaje was 3 (w puli jest 250$) , krupier daje 4 karte 9 na stole sa 10, 3 , 8 , 9 nadal masz trojke 10 jeden z graczy wchodzi i daje 100 $ ty masz trojke 10 wiec przebijasz do 200$ , 3 gracz pasuje gracz ktory weszedl za 100 sprawdza i daje 100 $ (w puli jest 650$) krupier daje ostatnia karte dame na stole sa 10, 3 , 8 , 9 ,dama ( masz trojke 10 co robisz ? ja czekam poniewaz jest dama wiec mozilwe ze przeciwnik mzoe miec trojke dam i wygra lecz jest tez mozliwe ze bedzie strith 8 , 9 , 10 jopek , dama ) przeciwnik tez czeka wiec myslisz ze nie ma mocnej karty i jestes prawei pewien wygranej odslaniacie karty ty miales pare 10 przeciwnik mial pare jopkow i przezto ze ostania karta ktora doszla to byla dama enemy ma stritha i niestety przegrywasz 275 dolarow w jednym rozdaniu przez ta pierdolona dame !!!!!! ( chcialem tu poazac ze poker to gra w ktorej szczescie oraz stalowe nerwy maja duze znaczenie niekoniecznie silny uklad rownie dobrze mozna wygrac majac na reku pare 2
dlatego jesli boisz sie ryzyka nie graj :D Michau nigdy nie uwieze ze nonstop wygrywasz bo to jest prawei niemozliwe

---- Poprawiono: 2008-07-13 20:38:48 ----

michau jesli grasz tylko pojedynki to nlh25 to i tak jest niemozliwe zebys zawsze wygrywal przyznam ci racje ze w takim pojedynku wiecej zalezy od skill aniz lucka bo gra zazwyczaj tylko 2 graczy ale i tak masz tak naprawde 50% szans na wygranie i na przegranie wiec nieprzekonujesz mnie co do swoich racji

---- Poprawiono: 2008-07-13 20:39:27 ----

ps nie gralem tylko gram nadal :D
Michau(Antilia)

[20:42:15, Sunday 13. July 2008]
pix: zobacz sobie na moje staty za Maj , czerwiec i lipiec.

Pierwszy miesiac prawdopodobnie bys wyszedl marnie na plus ale nauczylbys sie grac. Jak chcesz zarabiac musisz sie nauczyc grac.

To tak jak skonczyc jakas uczelnie zeby pozniej miec dobrze platna prace, kto potrafi to zrozumiec moze(jezeli ma predyspozycje) zostac pokerzysta.

---- Poprawiono: 2008-07-13 20:52:12 ----

A kto napisal ze zawsze wygrywam ? :D

W pokerze nie da sie zawsze wygrywac, ale chodzi o to zeby wiecej wygrywac niz przegrywac poprzez Swoja dobra gre (blefowanie, wykorzystanie bledow przeciwnika czy slabosci poprzez rozne zagrania typu floating).

Hehe opisales rozdanie. Jezeli tak grasz to juz wiem czemu przegrales w 4 miesiace kase i nic nie zarobiles. Jak mozna bylo majac 9 uklad ze 168 jak napisales tylko limpnac zamiast podbic do 3,5-4 BB ? :)

W pokerze nie o to chodzi jak Ty piszesz zeby sie bac ryzyka. Ja gram w pokera Maxymalnie dobrze matematycznie co z tego ze przegram raz na 5 razy z para 2 majac Pare asow [dokladnie przegram 16% rozdan] skoro wygram 4 razy ? Wazne ze takie zagranie jest dochodowe i o to chodzi - zeby nauczyc sie grac dochodowo a nie na czuja i bez zadnych konspektow.

Moim zdaniem jestes malo inteligentny - ciezko u Ciebie z czytaniem ze zrozumieniem + te bledy.
www.replays.pl

[20:58:37, Sunday 13. July 2008]
po 1 mam w dupie bledy po 2 jakei czytanei ze zrozumeiniem jak ja przeczytalem kawalek tego co piszesz i jzu maielm dosc wiec sorry pozatym majac trojke 10 nie powinno sie podbijac do maximum poniewaz prawdopodobnie wszyscy gracze zrezygnuja i zostanies z wygrana 200 $ a jesli bedziesz udawac ze nic nei masz to jest wieksza szansa " matematycznie " ze reszta tez zagra liczaac ze ja wlasnie nic nie mam logiczne???
w tym rozdaniu pokazane jest tylko ze w tej grze najwieksze znaczenie odgrywa szczescie wiec nie gdaj ze mozesz sobie wszystko wyliczyc bo sie osmieszasz / wlasnie w pokerze trzeba ryzykowac jesli w tym rozdaniu na poczatku bym przebil to reszta by spasowala i bym wygral bez ryzyka niewiele a jak zaryzykowalem mialem szanse wygrac 4 x tyle ( zwlaszcza ze mailem 3 ) tyle ze szczescie !!!! bylo po stronie enemy bo to poker nie matematyka / piszesz e wygrywasz 4 na 5 rozdan to ty niezly jestes lol zacznij grac na 1000$ blindach skoro tyle wygrywasz po co sei bawisz w 25$ zal ..............
PokerStar
poziom: 5

[22:30:43, Sunday 13. July 2008]
KlimO

GG: 9870525
[22:48:37, Sunday 13. July 2008]
Ja zaczalem grac;] juz jestem zarejestrowany quiz tez zdalem za 1st raz (nie wiem jak) ktos pomoze w skillowaniu?:D
PokerStar

[23:01:56, Sunday 13. July 2008]
Jak masz jakies konkretne pytania moge dac ci pare tipsow :)
KlimO

[23:03:40, Sunday 13. July 2008]
Szczerze konkretnych nie bardzo moze poza tymi na jakich stolach grac jako poczatkujacy, bo poki co dopiero staram sie ogarnac ta gre przy "trenerze wirtualnym" no i ogolnie pomoc przy podskillowaniu sie;)
PokerStar

[23:15:03, Sunday 13. July 2008]
0,5 - 0.10 $
KlimO

[23:18:27, Sunday 13. July 2008]
Michau(Antilia)

[00:58:42, Monday 14. July 2008]
www.replays.pl:
-Nie umiesz czytac ze zrozumieniem
-Nie umiesz pisac bezblednie
-Nie umiesz grac w pokera

Po co sie klucisz? Idz juz :)

---- Poprawiono: 2008-07-14 01:01:02 ----

PokerStar: Mnie dzisiaj "setka" stuknela :)

---- Poprawiono: 2008-07-14 01:13:32 ----

KlimO: Masz krok po kroku napisane co powinienes zrobic podczas rejestracji. Jezeli wszsytko dobrze zrobiles czekaj cierpliwie na kase i wtedy zacznij grac. Za wirtualnie nie polecam grac w ogole bo mozna wpasc w zle nawyki.

Pozdrawiam,
Kostek

[10:01:43, Monday 14. July 2008]
inActive

GG: 6220560
[10:36:18, Monday 14. July 2008]
dzisiaj rano doldowali mi konto na partypoker za 50$. nie musialem przesylac kopii dowodu. juz przegralem swoje pierwsze 0.24$
www.replays.pl

[11:48:55, Monday 14. July 2008]
michau w kazdej chwili mzoemy zagrac pojedynek i zobaczymy kto umie grac a kto nie ( chociaz to za duzo powiedziane bo w pokera tak naprawde kazdy moze sie nauczyc grac i to szybko ... niestety nie kazdy ma szczescie ktore w pokerze jest niezbedne ) wiec jesli chcesz zagrac wbijaj na titan poker whisp me ktorys z nas skonczy ta rozmowe bogatszy :D
PokerStar

[13:27:41, Monday 14. July 2008]
[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-125] [126-150] [151-155] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.012861013412476 sekund