warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
zamknij
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Hydepark
Temat:

Jak zarobić kilka groszy.

[1-21] -» Nawigacja po temacie.
Dejmien
poziom solo na BN: 10
poziom: 9

[00:08:38, Wednesday 25. June 2008]
A oto jak możecie zarobić klikając przez kilka minut dziennie.

1. Wchodzimy na www.paypal.pl wciskamy "Załóż konto". Wybieramy Konto osobiste i wciskamy Kontynuuj.
Następnie wypełniamy i zakładamy konto. (w drugim etapie rejestracji zapyta nas o nr karty kredytowej - omijamy
ten moment nie wypełniając pól i wciskamy "Anuluj"). Rejestrację potwierdzamy linkiem, który nam przyjdzie na maila.
I już mamy konto, na które będziemy wpłacali sobie pieniądze za oglądanie reklam.

2. Wchodzimy na www.bux.to (prosilbym o odrobine wdziecznosci i wejscie przez link polecajacy: bux.to/?r=Dejmien )i tam się rejestrujemy. Strona jest w j. angielskim więc dla
ułatwienia podam poniżej co i jak:

Klikamy na Register w prawym górnym rogu i kolejno wypełniamy pola:

* Username (3 - 15 characters - no special characters)
* Password (at least 6 characters)- Hasło (najmniej 6 znaków)
* Confirm Password- Potwierdzenie hasła
* Email Address- Adres E-mail
* Confirm Email Address- Potwierdzenie E-maila - 2gi raz ten sam
* PayPal E-mail Address For Payments- Wpisujesz tutaj ten E-mail, którego użyłeś przy rejestracji się na PayPal.
* Your Country (only PayPal allowed countries)- Kraj w jakim się znajdujesz.
* Referrer (if any)- Tam wpisujecie Dejmien
* Terms of Service- regulamin (przeczytałem cały i nic nie ma złego w tej rzeczy)
* Security code-przepisujemy kod z obrazka
I wciskamy Register.

Logowanie się:
Klikamy Login w prawym górnym rogu.

Username (Twoja nazwa):

Password (Hasło):

Security Code (Kod zabezpieczający, który widzisz na obrazku):

A tu mały opis jak się zarabia na tej stronce:
Wciskamy Surf Ads

Tam znajdują się linki stron, które należy odwiedzić. Klikamy na pierwszy. Odczekujemy 30 sec, aż pojawi się w lewym górnym rogu napis Done z zielonym ptaszkiem i klikamy na kolejny link.

(I tak każdy aż do końca. Każdą reklamę trzeba uruchamiać osobno i odczekać, w innym przypadku nie zalicza jako odwiedzoną)

*Jeżeli już wszystkie mamy zaznaczone jako obejrzane to czekamy do jutra aż ukażą się nowe linki do przeglądania i powtarzamy czynność. Czasami w tym samym dniu pojawiają się nowe reklamy, więc najlepiej wchodzić wieczorem!

Jak chcemy zobaczyć ile zarobiliśmy to wchodzimy na statystyki swojego konta na tej stronie na której wcześniej wciskaliśmy te reklamy [nie na PayPal] wciskając: My Stats

Najważniejsze jest:
Balance Information
Tam podają ile $ aktualnie posiadasz. Jeżeli będzie powyżej 10$ to możesz je przerzucić na paypal wciskając cashout

Nie dziwić się, że tam jest "Dejmien". Wam to nic nie odejmuje, a mi pomoże (dodatkowy grosz od osób zwerbowanych ).
Życzę powodzenia
Mnie to zajęło max 10 min i już mogłem powolutku zarabiać www.bux.to (prosze jednak o : bux.to/?r=Dejmien ) www.paypal.pl

UWAGA JEŚLI NIE CHCESZ WCHODZIĆ PRZEZ MOJEGO LINKA TO NIE WCHODŹ I NIE FLEJMUJ NA MNIE PODAŁEM TEŻ NORMALNEGO Miłej zabawy.

// zedytowany przez Dejmien dnia 2008-06-25 00:24:37

// zedytowany przez Dejmien dnia 2008-06-25 09:28:10
Deco
poziom solo na BN: 0
poziom: 7

[00:13:28, Wednesday 25. June 2008]
A ja znam prostszy sposób czekasz aż pojawi się tęcza idziesz na jej koniec tam jest garnek ze złotem bierzesz złoto koniec. Prostsze, przyjemniejsze i zdrowsze. No i bardziej skuteczne.

---- Poprawiono: 2008-06-25 00:13:48 ----

ps. Cuda Niewidy na tym świecie, kasa z nieba leci, nie?
Lucky
poziom: 5

[00:15:36, Wednesday 25. June 2008]
zeby miec kase na paypal trzeba wyplacic z alertpal a tam jest pobierana prowizja ($$) xd
Dejmien

[00:18:26, Wednesday 25. June 2008]
2xup. Kasa ? zastanow sie troche na poczatek mam 1 link = 1 cent a linkow mam okolo 12 dziennie KASA KASA KASA ta wpizdu tej kasy nie? nie chcesz nie rob tego nikogo nie namawiam to jest taka 'ciekawostka' a tacy jak ty ludzie pol-1 zawsze sie do czegos doczepia (nie wiem dlaczego).

// zedytowany przez Dejmien dnia 2008-06-25 00:34:27
KlimO
poziom solo na BN: 8
max poziom na BN: 22
poziom: 12

GG: 9870525
[00:37:09, Wednesday 25. June 2008]
paypal.pl cos nie odpala sie web;c
KlimO~~
ToyBoy
poziom: 11

GG: 1492846
[00:48:12, Wednesday 25. June 2008]
ja to wole isc do normalnej roboty, a nie jakies wirtualne pieniadze zbierac
Dejmien

[02:05:13, Wednesday 25. June 2008]
#Klimo mnie działa normalnie.
Winc
poziom: 99

[02:20:58, Wednesday 25. June 2008]
po adresie jest jeszcze przecinek ehh ;/ Klimo tak trudno?:D
tzn w tym co podal dejmien, poprostu usun przecinek ;o

// zedytowany przez :D WinCu ! dnia 2008-06-25 02:36:40
kokonik
poziom solo na BN: 3
poziom: 3

GG: 9737910
[08:42:39, Wednesday 25. June 2008]
Ja w tym trochę siedziałem, w dwóch buxach dotrwałem do limitu wypłaty. Zamówiłem takową, pisało o 30 dniach roboczych (niecałe 2 miechy). Niestety poki co kasy nie widać. Dla mnie to straszny pozeracz czasu. Dla efektywności większej trzeba kupić sobie jakie konto premium wtedy tzw. polecenonych dostajemy oklo 5 za "free".
Xoltro

GG: 4247029
[08:56:57, Wednesday 25. June 2008]
Siedziałem na buxach około miesiąca i przeważnie minimum wpłaty to jakieś 3 miesiące zbierania bez poleconego ofc chodziennie klikając. Jeżeli ktoś chciałby coś zacząć zarabiać naprawdę to długo musiałby w tym siedzieć. Znam jednego goscia co teraz wyciąga po 15$ dziennie z tych buxów. Tzn. tak mówi ale na bux.to ma 400 poleconych więc może i jest to możliwe.
VeL

GG: 3579078
[14:31:17, Wednesday 25. June 2008]
to juz wole grac w tibie xDDDDDD
www.line.ovh.org
Piwo.Fatal

[14:37:21, Wednesday 25. June 2008]
tibia lasuje mózg :D
Taisho
poziom solo na BN: 4
max poziom na BN: 19

[16:21:38, Wednesday 25. June 2008]
Ale byznes przez wielkie Y... to ja już wolę piasek na pustyni sprzedawać
Michau(Antilia)
poziom: 3

[16:36:05, Wednesday 25. June 2008]
Zacznijcie grac w pokera jezeli: jestescie inteligentni albo cechuje Was opanowanie i spokoj. Jezeli jedno i 2 to sukces gwarantowany i gruba kasa Was omija.

Dla mnie poker to inwestycja jak kazda inna - Na poczatku jest ciezko i nigdy nie idzie, nawet odnotowywuje sie spadki, ale jezeli biznes plan byl dobry to w koncu dojdzie sie do wyznaczonego celu. W pokerze "inwestujemy"(Czas) w swoje umiejetnosci.

Ja zaczalem grac od 12 maja w poksa, w okolo 10 dni z darmowych 50$ zostalo mi 15$(ale dzieki temu nauczylem sie grac) i odbilem sie "od dna" i w tym momencie mam troche ponad 600$ i zarabiam usredniajac 9-10$/h - przy czym nie gram wiecej niz 2,5-3h dziennie bo jest to nie efektywne.

Wiec polecam pokera dla tych leniwych, ktorym sie nie chce isc do pracy i pracowac za 50zl-60zl za 8 godzin pracy.

"Wesole jest zycie pokerzysty" :)

Pozdrawiam.
KlimO
poziom solo na BN: 8
max poziom na BN: 22

GG: 9870525
[16:38:31, Wednesday 25. June 2008]
W sumie wakacje a ja i tak czesto siedze na necie wiec zobacze co to daje:) a Ty Dejmien dostales juz cos?

---- Poprawiono: 2008-06-25 16:39:59 ----

Michau najpierw napisz jak zaczac:)
KlimO~~
LMRS^Pix

[17:20:51, Wednesday 25. June 2008]
Na Pokerstrategy bodajże jest masa rozmaitych artykułów na temat pokera + startowe 50$ ^^
Syriusz
poziom: 1

GG: 4594967
[17:38:38, Wednesday 25. June 2008]
Ciekawe ile się na tym zarobi, 10 zł na miesiąc i 5h klikania
xD.
SzalonyKapec
poziom: 1

[17:55:07, Thursday 18. August 2011]
Ja polecam 20 $ 2Surf - Najlepszy Surfbar, prawie 400 000 zarejestrowanych osób

Jest to program który nie wymaga potwierdzania kodów, wystarczy odpalić okienko z reklamami i punkty generują się automatycznie. (Polecam korzystanie z przeglądarki innej niz IE).

Najważniejsze dane:

Minimum do wypłaty: 20$
Sposób wypłaty: PayPal, AlertPay, HiPay
System poleconych: 10 poziomów , każdy po 10%!
Przelicznik punktów: 1000pkt = 0.12-0.14 dolara

Dodatkowe informacje:

Maksymalnie miesięcznie możesz zarobić 10 000pkt z surfbara.

Otrzymujesz 1pkt/24h za każdą przekierowaną osobę na stronę 20dollars2surf.com z Twojego linku polecającego. Początkowo za pomocą tej metody możesz uzbierać 1000pkt, ale każda polecona osoba przez Ciebie zwiększa Twój limit o kolejne 1000pkt.
z płatnych maili, klików, gier i specjalnych promocji:

-Dostajesz dodatkowe punkty za klikanie w maile wysłane do Ciebie z 20Surf
-Bonus za kilki polega na otwieraniu banerów, głównie po 10 pkt za baner
-Dodatkowe punkty za kliknięcie w surfbar gdy wyświetla się napis: SURFER BONUS; win from 1 to 1000 points, click here. Otrzymujesz wtedy punkty extra:)

Liczba poleconych jest nieograniczona, dostajesz 10% od każdego zaproszonego znajomego, 10% od poleconych przez Twoich znajomych i tak aż do dziesiątego poziomu. Stwarza to ogromne możliwości dla stworzenia siatki poleconych. Przykładowo 100 aktywnych poleconych może wygenerować miesięcznie 100 x 10 000 pkt, czyli 1 000 000 pkt. Dostajesz z tego 10%, co daje 100 000 pkt. A więc 12-14 dolarów za to, że zaprosiłeś przyjaciół do zabawy i pokazałeś im jak zarobić.

Raz dziennie otrzymujesz 2 kredyty do wykorzystania w dwóch grach:

1.Koło Fortuny, naciskasz button, kręcisz kołem i sprawdzasz co wygrałeś.
* Perdu - czyli nic
* 1 Kredyt - dodatkowa gra
* 10 centów
* 1$
* 1 x 20$Pass - możemy go użyć do kilku funkcji specjalnych
* JACKPOT - Szanse na Jackpota są BARDZO MAŁE, wręcz mikroskopijne;) Ale jeśli już trafisz to zgarniasz całą pulę, na dzień dzisiejszy to $ 6 120,90

2.Bingo - Klasyczna gra w bingo, 25 pól na karcie ułożonych w kwadrat 5x5, wygrane identyczne jak w Kole Fortuny, JACKPOT obecnie wynosi $ 4 400,30

01.07.2011 została dodana możliwość zdobywania 20Surf za darmo. Tzn, dostępne jest kilkadziesiąt linków które nagradzają nas za wykonanie określonych zadań (rejestracja, wykonanie telefonu za granice za pomocą danej firmy, poznanie serwisu, kupno produktu). Możliwości jest naprawde dużo, a nagrody wynoszą od kilkunastu credits do nawet kilkuset (największa oferta jaką widziałem wynosiła około 900 credits). Każde 100 credits można wymienić na 20 $ Pass, a to z kolei sprzedajemy bądź używamy do działań specjalnych.

20 $ 2Surf można wykorzystać na kilka sposobów bądź po prostu sprzedać.

pl.20(...)f=400901

1. Użyj powyższego linka.

2. Wpisujemy swojego maila i klikamy join us.

3. Zostajemy przekierowani na strone, gdzie ściągamy surfbara (1,3mb)

4. Otwieramy pobrany plik, zmieniamy język na polski i wypełniamy formularz z danymi.

5. Na maila powinna już dotrzeć wiadomość z hasłem które należy zachować (jest potrzebne do kolejnych logowań na stronie).

6. Od tej chwili Surfbar powinien już być aktywny w postaci małego okienka reklamowego na dole Twojego pulpitu.

7. Teraz już zarabiasz, miej włączony komputer i patrz jak co 1 min- dostajesz 1pkt. Z Surfbara możesz zgromadzić 10 000 pkt. miesięcznie, punkty są przeliczane na pieniądze na początku każdego miesiąca.

Po rejestracji od razu chodzimy w zakładkę "bonus za klik" i klikamy w banery. Dzięki temu naliczanie punktów od razu odbywa się we właściwy sposób:)
Czyzu

GG: 7901900
[19:08:32, Thursday 18. August 2011]
#up kidding ?
WojTiX
poziom solo na BN: 5
max poziom na BN: 12
poziom: 10

[20:57:47, Thursday 18. August 2011]
Zaraz z braku userów zaleją nas takie boty reklamowe....
Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma
Anars
poziom: 2

[00:20:05, Friday 19. August 2011]
Już to przerabialiśmy, właśnie w tym temacie. Wszystko to śmiecie i ściema. Nikt nic nie daje za darmo. My już to wiemy, a taki Kapeć się tego jeszcze uczy.
[1-21] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, WCG, NETWARS, LCW, TURNIEJ, WORLD CYBER GAMES, DOTA, TERROR, MYM, WYWIAD, PALADYN, REPPACK, GRUBBY, PORADNIK, BLIZZARD, BIOT, ESL, POL-TEAM, MOON, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, GFO, BRONZE, KODE5, WILDA, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, TOD, VOODOO, WARCRAFT, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, ACIS, CYKLOP, WILQ, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, PATCH, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, JAGR, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, CARMAC, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 18103 Kont użytkowników: 11138

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [salon kosmetyczny wrocław] [Englisch für Kinder] [angielski dla dzieci] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.198169946671 sekund