warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
zamknij
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Hydepark
Temat:

Techno, trance, electro & house

[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-125] [126-150] [151-154] -» Nawigacja po temacie.
NeM3ZiS
poziom solo na BN: 0
poziom: 7

GG: 10453318
[09:22:50, Saturday 22. August 2009]
Ja słucham głównie Scooter'a. Grają naprawdę dobre techno, mają też trochę zajebistych moim zdaniem kawałków trance'owych. Polecam np takie kawałki jak Devil Drums, Experience, Zebras crossing the street, Cordyline, Mesmerized czy Love is an Ocean, a z vokalnych Faster Harder Scooter, Fire, We bring the noise, We take you higher czy Remedy :)

Pls jak ktoś nie ma pojęcia o techno, to niech się tu nie wypowiada bo naprawdę żal czytać :/
Duda
poziom solo na BN: 8
max poziom na BN: 24
poziom: 11

GG: 1487659
[10:24:01, Saturday 22. August 2009]
Scooter to jest grupa happy hardcore a nie trance.
Ja polecam ze swojej strony kawalki takich producentow jak:
Final Sylas, Angel Ace, Will B, Nu Nrg, Fred Baker, Ucast, Dave Schiemann, Off KEy.
Przeciw Kurestwu I Upadkowi Zasad !
NeM3ZiS
poziom solo na BN: 0
poziom: 7

GG: 10453318
[11:05:48, Saturday 22. August 2009]
#up happy hardcore to oni grali kiedyś i mam nadzieję, że wraz z kolejną plytą znowu wrócą do niego bo to im wychodziło najlepiej ;( nie są grupą tranceową, ale mają trochę naprawdę dobrych kawalków trance, posłuchaj np: way up north, cordyline, across the sky, mesmerized, cold water canyon albo trance atlantic :)

// zedytowany przez NeM3ZiS dnia 2009-08-22 13:06:36
dorodnykurczak
poziom: 6

[14:20:55, Monday 14. June 2010]
No wiecie każdy ma jakiś upodobania.. Poza tym o gustach się nie dyskutuje... Ktoś inny słucha bluesa, metalu czy jeszcze czegoś innego i ja to szanuje. Sam słucham też hip-hopu, popu czy rocka ale to inna sprawa..

I wypowiedzi, że ten topic jest prowokacją mnie śmieszą... Gdyby tak miało być to bym napisał że techno jest zaj*** lepsze od wszystkie, a tak wcale nie twierdze.

A jak ktoś ma się zamiar tu kłócić to szybko go utemperuje ;D Pozdro
Administrator. kosztbycianajleprzym.pun.pl =funsite, grafika
[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-125] [126-150] [151-154] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, WCG, NETWARS, LCW, TURNIEJ, WORLD CYBER GAMES, DOTA, TERROR, MYM, WYWIAD, PALADYN, REPPACK, GRUBBY, PORADNIK, BLIZZARD, BIOT, ESL, POL-TEAM, MOON, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, GFO, BRONZE, KODE5, WILDA, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, TOD, VOODOO, WARCRAFT, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, ACIS, CYKLOP, WILQ, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, PATCH, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, JAGR, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, CARMAC, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 18103 Kont użytkowników: 11138

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [salon kosmetyczny wrocław] [Englisch für Kinder] [angielski dla dzieci] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0816781520844 sekund