warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
zamknij
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

LoL - pomoc/temat ogolny

[1-25] [26-50] [51-75] [76-82] -» Nawigacja po temacie.
Prezesozord
poziom solo na BN: 0
poziom: 12

[18:29:06, Friday 02. March 2012]
Ktoś mówił coś o tym, że w lolu niby nie da się wycarrować gry 1 herosem. Herosi którymi da się to zrobić na lajcie(i którymi grałem): Master Yi, Tryndamere, Garen, Miss Fortune i niekwestionowany faworyt Veigar. Tym małym ludkiem od początku gry farmisz 1 skillem i w 30 minucie, podstawowy spell zadaje 1,5k dmg...
Ja nie banuje, ja zabijam xd
SalMoSa
poziom solo na BN: 3
max poziom na BN: 18
poziom: 11

GG: 2421907
[20:47:26, Friday 02. March 2012]
@up Takie rzeczy to tylko w elo hell i na normalach przed 30 , ogolnie picki ktore wymieniles naprawde da sie latwo skontrowac ,jedynie takie opowate gowna jak shyvana,irelia,kassadin,cassiopeia mogly by myslec o carrowaniu calego teamu .
Prezesozord

[21:16:22, Friday 02. March 2012]
To tylko potwierdza fakt że tak samo ciężko, jak nie ciężej wycarrować cały team jednym herosem w Docie.
Te picki które wymieniłem to część herosów którymi grałem, a tych było może z 20.
BLIZZARD
poziom: 99

GG: 4701731
[22:39:56, Friday 02. March 2012]
jednym hero w docie sie nie da, chyba ze trzymasz sie razem z innymi i nie dasz sie zgankowac. jesli tylko dorwie cie przeciwnik samego to masz pewnosc ze bedzie 5v1 ;d
primum non nocere
Prezesozord

[00:33:23, Saturday 03. March 2012]

Lycan+bkb+vladimir+necromicon+abyssal+curiass+pt z dobrym przygotowaniem i odrobiną szczęścia, jest w stanie wciągnąć piątke.
Wilki/summony/howl/ulti/bkb/disable z abbysala na przeciwnego carriera.

2 Wilki dps 270(uśredniony dmg+uwzględnienie BAT, wszystkie buffy i uśredniony critical strike)

Necro Warrior 325(wszystkie buffy+uwzględnienie BAT, feedback)

Necro Archer 142(wszystkie buffy+uwzględnienie BAT i redukcji piercing/hero)

Lycan(25 w trakcie ulti) dps 1146(uśredniony dmg+uwzględnienie BAT, wszystkie buffy, uśredniony critical strike, uśredniony dmg z bashy)

Daje nam to 1883 dmg, 150 mbps, wszystko na max speedzie, wszystko po za archerem 15% lifesteal, wszystko + 5 armora, wszyscy w koło -5 armora, 25% szans na basha, więc w przeciągu 2-3 sekund wyłączasz 2 zawodników(abyssal+jeden pada).

Nie licząc sytuacji nierealnych( w normalnej grze w stylu mort z 3 rapierami, bkb aegisem i serem, albo pudge z +1000 str) to ewidetnie największy dps z realnym prawdopodobieństwem wykorzystania go w 90%(ze względu na 522 wszystkich unitow)

Nie da się wygrać, jeśli enemy ma bkb breakerów(jak Bane czy Void), Meduse(wszystkie summony za jednym castem w pizdu), albo grają ghost party.
BLIZZARD
poziom: 99

GG: 4701731
[09:39:10, Saturday 03. March 2012]
starczy ze nie zdarzy rzucic bkb, albo bkb juz uzyte kilka razy sie skonczy za szybko :P
primum non nocere
Kaban
poziom: 7

GG: 8334950
[19:30:55, Friday 11. May 2012]
prezes widze tutaj robie za speca od lol'a XD
[1-25] [26-50] [51-75] [76-82] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, WCG, NETWARS, LCW, TURNIEJ, WORLD CYBER GAMES, DOTA, TERROR, MYM, WYWIAD, PALADYN, REPPACK, GRUBBY, PORADNIK, BLIZZARD, BIOT, ESL, POL-TEAM, MOON, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, GFO, BRONZE, KODE5, WILDA, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, TOD, VOODOO, WARCRAFT, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, ACIS, CYKLOP, WILQ, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, PATCH, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, JAGR, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, CARMAC, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 18103 Kont użytkowników: 11138

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [salon kosmetyczny wrocław] [Englisch für Kinder] [angielski dla dzieci] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0871679782867 sekund