warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

LoL - pomoc/temat ogolny

[1-25] [26-50] [51-75] [76-82] -» Nawigacja po temacie.
BLIZZARD
poziom solo na BN: 0
poziom: 99

GG: 4701731
[13:09:48, Wednesday 15. February 2012]
mogles do konca obejrzec ;d to jest fajna pokazowa gra, bo oni wygrywali early ostro, potem w mid dostali w dupe a w late pocisneli i tak :P
primum non nocere
Vallgaav
poziom: 12

[14:59:59, Wednesday 15. February 2012]
BLIZZARD

[15:03:24, Wednesday 15. February 2012]
hmm - o docie wiem wystarczajaco ;d
primum non nocere
Optiv
poziom: 5

[16:15:28, Wednesday 15. February 2012]
BLIZZARD

[16:29:49, Wednesday 15. February 2012]
a do zagrania w dwojke moze was skusic to:
www.pcgam(...)st-1-6m/
xd
primum non nocere
Prezesozord

[17:01:10, Wednesday 15. February 2012]
Ja nie banuje, ja zabijam xd
BLIZZARD

[17:26:01, Wednesday 15. February 2012]
3 miesiace too late :P
primum non nocere
BanaN
poziom: 11

GG: 5925197
[17:49:14, Wednesday 15. February 2012]
Epic micro is the answer.
BLIZZARD

[18:04:31, Wednesday 15. February 2012]
matchmaking jeszcze troche kuleje, ale i tak jest niezle. A dota2 mimo ze ladnie wyglada dalej jest osadzona na silniku source, dzieki czemu powinna nawet na starszych kompach ladnie smigac.
primum non nocere
Santi
poziom solo na BN: 3

GG: 8382989
[18:10:13, Wednesday 15. February 2012]
Zabuz zbyt zamulajaco sie to oglada moim zdaniem ;p
Guns n roses i wszystko jasne
BLIZZARD

[18:53:05, Wednesday 15. February 2012]
no spoko ;)
primum non nocere
Gieco
poziom: 11

[20:30:19, Wednesday 15. February 2012]
Plebiarnia z pol-1 do budy proszę.
BLIZZARD

[20:53:09, Wednesday 15. February 2012]
@gieco - widziales supermnc ?:D
primum non nocere
Vallgaav

[21:13:34, Wednesday 15. February 2012]
no ja wlasnie do doty nic nie mam , mialem nawet 2 przetestowac tylko odstraszylo mnie jak obejrzalem pare gier streamowanych z jakiegos turnieju. Nic sie nie dzialo + bardzo dlugie gry :S
BLIZZARD

[22:50:40, Wednesday 15. February 2012]
przetestuj ;) tylko uwazaj, bo na poczatku matchmaking ci da takich nobow ze ci sie moze odechciec :]
ja sobie wybralem opcje ze jestem "pro" i sie oszukalem troche, wiec nie polecam ;D
ale gralem tez z typem w party ktory pierwszy raz w dote to do jego skilla dobralo przeciwnikow i nature prophetem wszystkich wybijalem :<
primum non nocere
pyton

[13:04:45, Thursday 16. February 2012]
BLIZZARD

[14:50:41, Thursday 16. February 2012]
jesli przeciwny team bedzie gankowac co chwile takich hard carry to i tak na nic nie zbierzesz - a podjecie ryzyka jak sama nazwa wskazuje wymaga ryzyka. Jesli nie ogarniasz i podejmujesz ryzyko i tak idac sam na lejna gdzie na mapie nie ma nikogo to sie nie dziw ze zginiesz. Jesli idziecie na team fighta to musisz miec 100% czujnosci bo zginiesz, ale bez ryzyka nie ma zabawy. Poza tym jesli podejmiesz ryzyko i zwyciezysz to masz tylko plusy ;) anyway teraz courier sie spawni co 3 minuty jesli zginie i itemy z niego nie wypadaja jak kiedys.

Zreszta kurczak/osiolek jest dosc wazny jesli nie chcesz co 3 minuty wracac na respa zeby kupowac itemy/healowac sie. Zwlaszcza w docie2 jest to dosc mocno nacisniete, ze bez osiolka sobie nie pograsz. W dwojce osiolek jest od razu "udostepniony" i po prostu trzeba pilnowac jak jest w uzyciu ;)
tak szybko nie ginie jak w jedynce ale coz - zawsze sie nobek trafi ktory pusci osla w team fighta ;d

a co do mortreda ja moge to samo powiedziec teoretycznie o rikim/ bountym / broodmother/ nature prophet itd. natur na dodatek moze sie teleportowac wszedzie i dogankowac, a ulta uzywa sobie jak mu tylko cooldown zejdzie i kasa wpada sama :] W docie wszystko zalezy od teamplayu i jesli grasz z randomami to musisz sie liczyc z tym ze musisz sam na wyzszych obrotach grac zeby miec jakies szanse. To nie jest glupi pomysl na gre, po prostu tutaj musisz sie zgrac, albo giniesz. gra tylko na teamplay. Ktos idzie do lasu i masz single lane to sie farmisz jak najety, ale przeciwnicy moga cie zgankowac albo zrobia sobie triple lane'a

W zwykla dote nie gralem od roku, w d2 gram od 3 miesiecy prawie i tam jedyny flame to jest na ruskow, bo tam kazdy wychodzi z zalozenia ze to jest gra gdzie trzeba grac samemu, badz maja przyzwyczajenia z jedynki ;] W innym wypadku bardzo rzadko leci flame na kogos, a sfarmic sie wcale nie jest tak latwo jakby sie wydawalo. Nieraz mi sie zdarzylo ze ktos nafeedowal shadow fienda na midzie i potem byl pierwszy do odstrzalu w team fightach i na gankach, wiec czasem trzeba cos poswiecic zeby odbudowac mozliwosc zwyciestwa.

Wezmy teraz przyklad z bf3/ czy tam ogolnie z bfow porownujac do cod'a.
W BF3 wskakujesz do czolgu, jedziesz sam - czolg rozwala ci 5 rpgow. jedziesz w towarzystwie drugiego czolgu - jedziesz dalej. Lecisz heli -> masz 2 samoloty i heli przeciwnika przeciw sobie - jesli graja razem masz przesrane od samego startu. W codzie mozesz isc sam na przeciwnikow i nie masz z tego takiego problemu, bo jesli podejmiesz ryzyko moze tylko ci sie oplacic, ze dostaniesz jakies tam bonusy. W bf3 idziesz sam -> giniesz. Gra typowo teamplayowa i karze srogo ludzi ktorzy lubia grac sami.

Co do czasu rozgrywki -> mam rozegranych 320h wg steama, pomijajac jakies 10/20h spedzonych na ogladaniu meczow kumpli i "pro", oraz i jakis 4h na nagranie jednego demka to zalozmy niech bedzie te 300h -> rozegranych meczy liczonych do "statystyk" mam 290 (czasem nie zliczalo, czasem po abandonie nie dolicza statow, etc. -> beta ;d) to daje srednia 1,03 godziny - niby duzo, ale coz, rzadko gram w teamie ziomkow, czesciej trafiaja sie ruski, a wtedy mamy dosc czesto team wipey po obu stronach i nikt nie zdobywa przewagi przez dlugi czas. jak juz mowilem - najdluzsza gra to 1:20. przy 2h kazdy, nawet najwiekszy jelop mialby 25 lvl i wszystkie itemy jakie by chcial.
primum non nocere
Prezesozord

[15:18:15, Thursday 16. February 2012]
pyton

[15:22:35, Thursday 16. February 2012]
BLIZZARD

[15:24:14, Thursday 16. February 2012]
hmm riki akurat nie jest do konca typowo self hero - chmurka jest zajebiscie wazna w tem fightach. Bounty hunter ma zdejmowanie armora i wizje, jak ktos sie robi niewidzialny to juz nie ucieknie. Wiekszosc herosow ma sporo skilli tylko dla siebie, chociazby hmm axe, doombringer, huskar, wazne jest zeby umiec wykorzystac swoje plusy i minusy podczas rozgrywki ;)
primum non nocere
pyton

[15:26:10, Thursday 16. February 2012]
BLIZZARD

[16:02:34, Thursday 16. February 2012]
No i wlasnie zle robisz, bo na poczatku najbardziej ci sie oplaca ryzykowac - pojdziesz we trzech na single lane i masz +do golda, + do expa, + do pushniecia towera. Minus jaki moze byc to stracisz z 10 golda, 10 sekund zeby wrocic na lane (resp to jakies 2 sekundy). Z wiekszym levelem szybciej zbierasz kase, bo masz wiekszy dmg, masz wiecej hp wiec trudniej cie zgankowac potem. Wydaje mi sie pyton ze po prostu hejtujesz bo dostales troche po dupie, a nie wiesz jak mozesz grac inaczej.
Masz przyklad szybkiej gry -> w jednym teamie ursa + skele king, przed rozpoczeciem gry ida na roshana, nim wyjda creepy juz maja 3 level + aegisa. Od tego czasu moga latac jak glupi po kazdym lejnie i wbijac sie bez problemu na dwoch (bo masz po 1 na kazdym lejnie pomocnikow w razie czego), ursa moze ryzykowac tower dive, bo ma drugie zycie, a przeciwnicy na 1 levelu sa do sklepania na 1 kombo. Zyskuja tez ci na single lane, bo szybciej zdobywaja kase i expa w porownaniu do standardowego 2/1/2 ustawienia. Dobrze rozegrana partia i w 20 minut jest po grze.
primum non nocere
Prezesozord

[16:14:31, Thursday 16. February 2012]
pyton

[17:54:35, Thursday 16. February 2012]
Prezesozord

[18:48:14, Thursday 16. February 2012]
[1-25] [26-50] [51-75] [76-82] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.010033130645752 sekund