warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Hydepark
Temat:

Zeitgeist: Addendum

[1-25] [26-32] -» Nawigacja po temacie.
White
poziom: 10

[08:37:02, Tuesday 13. April 2010]
Zastanawiam sie co nasza wspaniala, szlachetna i dostojna spolecznosc rep.pl sadzi o ideach wykraczajacych poza takie pojecia jak "tower rush" i "nuke"

--> video(...)4637139#

film trwa dwie godzinny i jesli juz ten fakt kogos odstrasza to polecam "taniec z gwiazdami", bardzo interesujacy program dla elit intelektualnych albo inne badziewie "pierwsza milosc" (nie wiem co holota oglada)

zapraszam do komentowania
"Nie polityka dla bogatych, a bogactwo dla wszystkich - to jest nasza idea"
Nfth

[09:01:11, Tuesday 13. April 2010]
Pogarda dla lewactwa
White

[09:54:53, Tuesday 13. April 2010]
wiekszosc jest na poziomie tancow z garnkami i wiekszosc uwaza sie za madrzejsza od "wiekszosci"

a co kogo obchodzi gimnazjum ktore obejrzy zeitgeist Ii poczuje sie elita, a w niedziele znowu popierdala do kosciola (czy czego tam) aby pozostac w grupie?

nie obchodzi mnie co sie stalo 9/11 nie warto tego drazyc, za to zeitgeist przekazuje kilka uniwersalnych prawd o spoleczenstwie i sporo ciekawych faktow o ktorych nie mowia w informacjach.
BLIZZARD
poziom solo na BN: 0
poziom: 99

GG: 4701731
[10:20:19, Tuesday 13. April 2010]
to prawda - nie mowia, ale to nie znaczy ze te uniwersalne fakty nie sa naginaniem rzeczywistosci :)
Mnie zeitgeist przypomina ksiazki browna - fajna lektura, ale fikcja.
primum non nocere
White

[11:32:58, Tuesday 13. April 2010]
ale np. to, ze cywilizacja zachodnia w szczegolnosci usa rujnuje kraje trzeciego swiata tudziez ameryki lacinskie itd itp to fikcja?
to ze w naszych czasach wszystko jest nastawione na zysk - fikcja? ze ludzi bardziej obchodza romanse dody niz kwestie polityczne, a nawet nie tyle polityka co - rzeczywistosc - fikcja?

kryzys w ameryce z czego sie wzial? nawet co po niektore powazne persony ze swiata ekonomii zauwazaly, ze kryzys jest wynikiem sztucznych pieniedzy (o ktorych wspomina zeitgeist).

tak samo z terroryzmem kur.a najlepsza agencja wywiadowcza na swiecie z bilionami funduszy szuka po jaskiniach przez lata jakiegos brodacza? moj znajomy siedzial pol roku za terroryzm w wielkiej brytanii. wiesz co robil? w swoim kraju (sorry za ignorancje to jest jakis "cos-tam-stan na wschodzie nie pamietam) prowadzil dzialalnosc opozycjna w formie pisania artykulow w gazecie, naprzykrzyl sie kilku osobom ktorym nei podobalo sie naruszanie status quo i po przekroczeniu granic wielkiej brytanii go wsadzili bez sadu bez niczego.
Zmień Nick
poziom: 12

GG: 7878400
[11:40:53, Tuesday 13. April 2010]
LMRS^Pix

[12:09:28, Tuesday 13. April 2010]
White

[12:45:30, Tuesday 13. April 2010]
Wcale nie czuje sie urazony :)

Znam mnostwo malolatow zindoktrynowanych od dziecka na lekcjach religi, poslucha ci taki ksiedza a potem wymadrza sie na forach jakby pozjadal wszystkie rozumy :)

Uwazam ze prawdy przedstawione w zeitgeist sa prawdziwe, chociazby dlatego ze autorzy nie maja zadnego interesu w szerzeniu niepoprawnych politycznie/spolecznie pogladow.

---- Poprawiono: 2010-04-13 12:46:38 ----

2up ciekawy, dyskusyjny post
BLIZZARD
poziom: 99

GG: 4701731
[12:54:12, Tuesday 13. April 2010]
@white - w pierwszej wersji bylo cos o religii chrzescijanskiej, ze wziela sie od innych religii itd. Ale ze akurat egipskimi bogami przez moment sie troche interesowalem, to wieszialem, ze polowa tych bzdurek odnosnie akurat tej religii byla wyssana z palca. Przytaczane byly teksty ktorych nie ma. Ta sama sytuacja jest teraz z "przepowiednia" nostradamusa o crashu samolotu, ktorej jeszcze tydzien temu nie bylo :)
primum non nocere
Nfth

[12:58:40, Tuesday 13. April 2010]
Pogarda dla lewactwa
LMRS^Pix

[13:04:14, Tuesday 13. April 2010]
pyton

[13:15:42, Tuesday 13. April 2010]
xExE

GG: 2518836
[13:17:07, Tuesday 13. April 2010]
fox
poziom solo na BN: 8
max poziom na BN: 29
poziom: 11

GG: 2641130
[14:02:00, Tuesday 13. April 2010]
moral z tego filmu jest taki ze sam manipuluje i pokazuje jaki czlowiek jest glupi gdy po ogladnieciu filmu mysli ze to jest to, poznalem prawde o swiecie jestem lepszy od innych wow a ciekawe kto z ogladalajcych sprawdzil fakty, poszperal gdzies ? pytam sie kto ? zapewne nikt bo kazdy uwierzyl w cos co zobaczyl na durnym kanale, wiec dla mnie sam ten film jest manipulacja i tak jak go rozumiem pokazuje jak czlowiek jest naiwny i ze uwierzy we wszystko co sie mu chce wcisnac tak jak w ten film
old pro gamer :P
Phelot

[14:27:27, Tuesday 13. April 2010]
Kto z Was tutaj jest katolikiem?;]
IN TECHNO VIKING WE BELIVE!!!!
frag

[14:46:40, Tuesday 13. April 2010]
Ja jestem ortodoksyjnym katolem... a co?=]

A filmu nie mam zamiaru ogladac, nie musze byc elita znajaca prawde o swiecie ani o nowym porzadku... wystarcza mi programy z cyklu "jak oni sraja" zeby miec dobry humor =]

// zedytowany przez frag dnia 2010-04-13 14:51:45
musiałem to napisac....:>
Phelot

[14:54:24, Tuesday 13. April 2010]
No coz w koncu religia to opium dla mas ;p
frag

[16:00:49, Tuesday 13. April 2010]
Fakt, jestem uzalezniony... codziennie sztacham sie kadzidlem , jest bosko ! :ASDASD

// zedytowany przez frag dnia 2010-04-13 16:01:17
Sw.Edward

GG: 5324636
[16:10:53, Tuesday 13. April 2010]
www.myspace.com/kefirkebabkepusta
Phelot

[18:48:17, Tuesday 13. April 2010]
No coz bo latwiej jest zyc gdy sie wierzy ze potem spotkasz swoja matke, ojca, ukochana, dzieci, przyjaciol w zyciu po smierci oraz gdy wierzysz ze ktos Ci wybaczy najgorsze rzeczy jakie sie zrobi w zyciu - supcio ;] Jak dla mnie to Ci z Zeitgeistu tez nie do konca maja twarde dowody na to co mowia, ale jest to o wiele bardziej logiczne niz to co mowia klechy ;p
Sw.Edward

GG: 5324636
[19:09:02, Tuesday 13. April 2010]
www.myspace.com/kefirkebabkepusta
Phelot

[19:46:35, Tuesday 13. April 2010]
No tak zalozenia religii chrzescijanskiej (bo o niej tu mowimy, nie zeby ja atakowal) sa jak najbardziej szlachetne i warte nasladowania. Kiedy jednak pomysle kto i jak i po co (co prawda w duzej mierze to tylko domysly i proba odtworzenia logicznej calosci procesu powstawania takiej religii) stworzyl taka religie to mi sie smiac. Oczywiscie zachowanie ludzi nie swiadczy o danym sakramancie ale tak sie sklada ze ten sakrament zostal stworzony przez ludzi, miedzy innym tych co go nie przestrzegali nigdy ;]
frag

[19:53:39, Tuesday 13. April 2010]
To ty phe nie jestes katolem?:c
FistaH

[20:03:15, Tuesday 13. April 2010]
lubię owoce, także kandyzowane.
Phelot

[20:07:58, Tuesday 13. April 2010]
Pytasz sie na serio Frag?:P
[1-25] [26-32] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.010349035263062 sekund