|
|
[19:14:13, Tuesday 15. June 2010]
98% z was tutaj wielkich wojownikow moralnosci itp zwalczajacych kosciol to po prostu banda pier*olonych leni, ktorym sie w niedziele dupy do kosciola na godzine nie chce ruszyc i tyle w temacie. teraz kazdy z was wyznaje ateizm i wszystkie inne mozliwe wymowki zeby usprawiedliwic swoje lenistwo xD podlapia przeczytane wiadomosci (g*wno wiedzac jak bylo na prawde. nie mowie, ze ja wiem, ale wyrabianie sobie opini na wypocinach jakiegos redaktorzyny jest smieszne) o pedofilach w kosciele (niektorzy faktycznie nimi sa ale watpie zebyscie np. wy chcieli byc ukarani zbiorowo za wybryki jakiegos niedoj*banca) i sie wymadrzaja jaki to kosciol jest zly i okropny.
Pewnie, dopuscie islam do wladzy nad swiatem, bedziecie trzymac jape na klodke caly dzien a wasza zone zobaczycie bez hustki moze w nocy raz na miesiac bo inaczej wam kolki do dupy powbijaja.
kosciol nie zabrania wam wyznawania swojego wyimaginowanego ateizmu czy innego popapranstwa niczego wam nie zabrania, poza przykazaniami, na ktore i tak kazdy z was ma wys*ane i nikt nie wyciaga z tego konswekwencji, w przeciwienstwie do innych religii, gdzie ludzie musza sie modlic (MUSZA) 5 razy dziennie bo jak nie to w ryj.
rzeczywiscie taka krzywda wam sie dzieje w katolickiej Polsce ze ja cie nie pier*ole. smiac mi sie chce jak czytam poniektore tutaj posty.
od zycia w wolnym kraju wam sie w dupach poprzewracalo i tyle. przodkowie musieli walczyc o wolnosc zebyscie wy teraz mogli wyznawac ten swoj kretynski ateizm, oni w tych okopach sie wlasnie do Boga modlili o wolnosc dla was, a wy teraz szykanujecie ich wyznania.
ogarnijcie mozgi ludzie.
// zedytowany przez BronX dnia 2010-06-15 19:29:19 |
|
|
[21:21:07, Tuesday 15. June 2010]
|
|
|
[21:40:24, Tuesday 15. June 2010]
tak wszystko pozmieniano, same przekrety i szwindle, normalnie kod leonarda da vinci xD widze teorie spiskowe sa w modzie xD
nie kradnij i ani jednej rzeczy... to nie to samo. masz nie krasc, czyli nie zabierac oraz masz nie CHCIEC MIEC tego co ma ktos inny, czyli innymislowy nie zazdroscic mu.
wierzacy niepraktykujacy to taki sam bullshit jak ateizm xD wojsko by sie wam przydalo to by wam przestaly kretynskie pomysly do glowy przychodzic.
// zedytowany przez BronX dnia 2010-06-15 21:53:15 |
|
|
[22:00:25, Tuesday 15. June 2010]
[*] Jacek. Bede pamietal o Tobie...
|
|
|
[22:04:04, Tuesday 15. June 2010]
#up strasznie sie przejalem, ze jakiemus dziecku neo jest mnie zal, wiesz? chyba sie zamkne w sobie.
wyprane mozgi to maja tacy kretyni jak wy, dzieki internetowi od 10 roku zycia xD akurat mi nikt nigdy nie kazal chodzic do kosciola, tak jak wam nikt nie karze w tej chwili, wiec mozecie sie rownie dobrze odchrzanic od kosciola. zara sie zbiora pewnie inni uczestnicy forum i bedzie zmasowany atak na kogos kto smial sie przeciwstawic kretynskim pogladom jakiegos ateizmu xD
badzcie sobie ateistami, niszczcie kosciol, potem islamisci sie wam dobiora do dupy to zatesknicie za kosciolem, ktory nie kazal wam zabijac innych w imie religii. banda kretynow.
// zedytowany przez BronX dnia 2010-06-15 22:07:54 |
|
|
[22:07:40, Tuesday 15. June 2010]
[*] Jacek. Bede pamietal o Tobie...
|
|
|
[22:08:24, Tuesday 15. June 2010]
#up nigdzie nie napisalem, ze jestem katolikiem. moze masz wyprany mozg?
---- Poprawiono: 2010-06-15 22:08:24 ----
#up nigdzie nie napisalem, ze jestem katolikiem. moze masz wyprany mozg? |
|
|
[22:19:39, Tuesday 15. June 2010]
Bronx jak wparowal do tematu istny pol-1 style
ain't i right nigga? got the strap dooog? "Nie polityka dla bogatych, a bogactwo dla wszystkich - to jest nasza idea"
|
|
|
[22:36:16, Tuesday 15. June 2010]
co to jest pol-1? |
|
|
[08:15:55, Wednesday 16. June 2010]
|
|
|
[14:00:54, Wednesday 16. June 2010]
przepraszam, mozecie sobie kupic mozgi? gdzie ja napisalem, ze jestem katolikiem? banda kretynow.
ateizm to jedno z wielu nowych pojec stworzonych na potrzeby ludzi, ktorzy musza sie jakos usprawiedliwic, dla przykladu jakies pedalskie malzenstwa i dzieci majace dwoch ojcow czy jakies ADHD - kiedys sie bahorowi spuscilo manto jak przegial i byl spokoj, zadnego ADHD i tym podobnych idiotyzmow.
zara poleca teksty o nietolerancji i inne farmazony, otoz nie. ja jestem tolerancyjny. potrafie tolerowac wiele rzeczy, ale ku*wa mac nie jakichs dwoch facetow lizacych sobie fi*ty, ktorzy maja miedzyczasie wychowywac dziecko, do cholery jasnej. niech sie liza i laduja w dupe na zmiane ale niech nie niszcza zycia jakiemus normalnemu dziecku.
jest wolnosc wyznanie, wyznawajcie sobie swoje nic, i sie odczepcie od ludzi, dla ktorych kosciol jest pewna wartoscia. kosciol was nie przesladuje (tak tak, jesli nie zauwazyles nie ma inkwizycji, a na pewno nie w twojej parafii) nie chodz se do kosciola, grzesz ile chcesz i ogranicz sie do siebie tak? to wy sie zachowujecie jak kretyni, nazywajac gorliwymi katolikami innych ludzi. bo ja to od was odbieram jako jakas wrzute, a nie komplement (jako nazywanie mnie jakims moherem z wypranym mozgiem czy kims innym), ja tylko prezentuje swoje zdanie i koniec.
krucjaty, inkwizycja i tym podobne, to akurat w duzej mierze przeszlosc. w przeciwienstwie do tego co dzieje sie w islamie. zawitaja do Polski, to sie przekonacie, jacy z was ateisci i w jakim stopniu bedziecie mogli twierdzic, ze nimi jestescie xD
// zedytowany przez BronX dnia 2010-06-16 14:14:46 |
|
|
[14:36:05, Wednesday 16. June 2010]
@ Pix Dlaczego smieszny?
@ BronX No wlasnie koles dobrze prawisz z tym mozgiem, ale apelowalbym do Ciebie bys go uzyl. Myslisz ze ateizm to ucieczka od chodzenia co niedziele na godzine do kosciola?:D Good joke bro!
Ponadto co zes wyjechal z tymi pedalami, adhd i islamem? To wina ateizmu ze teraz takie rzeczy sie dzieja jak to opisales? Loled xD
"to wy sie zachowujecie jak kretyni, nazywajac gorliwymi katolikami innych ludzi. bo ja to od was odbieram jako jakas wrzute, a nie komplement" - tank you capntain obvious xD
Jaka to wartosc dla Ciebie ma kk?
PS. Przestan uzywac przeklenstw bo poleca %. Nie dam Ci teraz za poprzednie, bo ktos moze powiedziec ze sie na Tobie uwzialem (bo masz inne poglady).
// zedytowany przez Phelot dnia 2010-06-16 14:38:11 IN TECHNO VIKING WE BELIVE!!!!
|
|
|
[15:35:08, Wednesday 16. June 2010]
|
|
|
[16:46:44, Wednesday 16. June 2010]
|
|
|
[16:55:27, Wednesday 16. June 2010]
Ja nie banuje, ja zabijam xd
|
|
|
[16:57:04, Wednesday 16. June 2010]
@teh tak masz racje ale to nie ja sie wpierdal@m w zycie kosciola tylko on w moje, poczynajac od szkoly konczac na polityce, taki jest wlasnie charakter tej organizacji jak nawiecej namieszac i cos na tym skorzystac
// zedytowany przez Mav3rick dnia 2010-06-16 16:57:40 |
|
|
[17:10:18, Wednesday 16. June 2010]
|
|
|
[17:21:28, Wednesday 16. June 2010]
nie no ok chlopaki troche przesadzilem faktycznie. ale ja na prawde nie uwazam, ze my mamy az tak masakrycznie zle z kosciolem katolickim. i uwazam, ze jak cos to mozemy miec ewentualnie gorzej niz jest, a nie lepiej. tyle tylko, pozdrawiam;) |
|
|
[11:12:04, Thursday 17. June 2010]
|
|
|
[14:10:23, Thursday 17. June 2010]
|
|
|
[20:05:41, Thursday 17. June 2010]
Ja nie banuje, ja zabijam xd