warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Problemy techniczne, kwestie sprzętowe -> Podkategoria: Internet
Temat:

Unable to connect...

[1-6] -» Nawigacja po temacie.
SzukamJacka
poziom: 8

[13:55:41, Friday 11. June 2010]
taaaaaaaa, wiem ze temat byl walkowany 100 razy ale nigdzie nie moge znalezc na to odpowiedzi :|
nie moge sie zalogowac na northrend battle.net (tylko), wyskakuje mi taki oto komunikat: i50.tinypic.com/chv9x.png
prosze o pomoc ;s
ps. cd-key mam niezbanowany, dzialajacy.

---- Poprawiono: 2010-06-13 14:00:08 ----

jakby tego bylo malo, to w lanie tez nie idzie grac... OMG! screen: img82(...)344.png/ w momencie jak lan przestal mi dzialac, to gdy probuje sie zalogowac na bnet to poprostu laczy i nic sie nie dzieje... (niewazne jaka bramka) a jak daje zeby anulowac, to sie scina ;-o
dr.ban
poziom: 4

[14:12:38, Sunday 13. June 2010]
SzukamJacka
poziom: 8

[14:27:07, Sunday 13. June 2010]
lol... kolejny jelen

chodzi mi w sumie glownie o to, ze nie moge na lanie grac... problem ten pojawil sie u mnie dzisiaj ;s nie moge znalezc rozwiazania.
iBu
poziom solo na BN: 11
max poziom na BN: 17
poziom: 10

[15:30:24, Sunday 13. June 2010]
Would You fuck me? I'd fuck me. I'd fuck me hard.
ByTheWay
poziom solo na BN: 0
poziom: 11

[18:39:11, Sunday 13. June 2010]
dorodnykurczak
poziom: 6

[13:59:41, Monday 14. June 2010]
Administrator. kosztbycianajleprzym.pun.pl =funsite, grafika
[1-6] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0063860416412354 sekund