warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Problemy techniczne, kwestie sprzętowe -> Podkategoria: Sprzęt
Temat:

Razer Orca by ehardware.pl

[1-9] -» Nawigacja po temacie.
rE
poziom solo na BN: 0
poziom: 11

GG: 1200776
[10:43:23, Friday 20. May 2011]
ehardware.pl/aktualnosci/107

Pozdrawiam i zapraszam do czytania
xO
BLIZZARD
poziom: 99

GG: 4701731
[12:55:37, Friday 20. May 2011]
Ja bym chcial poczytac jakakolwiek recenzje razera po pol roku uzytkowania, zeby sie dowiedziec ktory z ich sprzetow tyle wytrzyma :p

---- Poprawiono: 2011-05-20 12:57:40 ----

orca z tego co widze rozni sie tylko i wylacznie od carchariasow ktore wytzrymaly u mnie 3 miesiace tym, ze nie maja mikrofonu -> moze ogarna pol roku dzieki temu, no i sa "oczywiscie koloru zielonego" -> nie wiem co autor mial na mysli pisza to "oczywiscie" ale w/e :p
primum non nocere
Mefistofeles
poziom: 11

GG: 3926117
[13:47:23, Friday 20. May 2011]
BLIZZARD

[14:25:28, Friday 20. May 2011]
kfaki juz nie przesadzaj :P
nie kazdy ma luszczanke mimo wszystko ;p

---- Poprawiono: 2011-05-20 14:25:55 ----

co do sluchawek to a ta cene tez bym bral sennhi :)
primum non nocere
MeaningOfLife
poziom: 10

[21:42:14, Friday 20. May 2011]
zab jak bym znalazl pudelko po abyssusie to bym ci dal recenzje po roku korzystania uwazam ze dla ludzi z mala reka preferujacych myszki lzejsze nie ma lepszej :)
BLIZZARD

[00:30:54, Saturday 21. May 2011]
a jak czesto z niej korzystasz i jak intensywnie - bo ja mam mx518 od 5 lat i w dalszym ciagu ta myszka jest sprawna i nic w niej nawet nie trzxeszczy. jedyny mankament to jest taki, ze sie starlo logo logitecha. majac death addera miesiac i uzywajac go raz na tydzien po godzinie czulem pewne trzeszczenie przyciskow, ale na szczescie sie go pozbylem szybko i ktos kupil ode mnie za cene nowki prawie, wiec nie narzekalem. W kazdym razie jakos do razerow nie mam zbytniego przekonania, mimo ze teraz mam dokanalowe sluchawki do psp od razera, bo jako jedyna firma zalatwila trzy przejsciowki w jednym zestaiwe xd
primum non nocere
Shana
poziom solo na BN: 11
max poziom na BN: 23
poziom: 7

[08:00:36, Saturday 21. May 2011]
Mi sie mx518 zepsul po 1.5 roku. Cos w kablu nie laczylo i co jakis czas wyskakiwal komunikat "NIe mozna rozpoznac urzadzenia usb i myszka przestawala dzialac. Po wyciagnieciu wtyczki i wlozeniu jeszcze raz dzialala normalnie przez jakis czas. Jednak problem stal sie zbyt uporczywy po jakims czasie gdyz dzialo sie to co kilka min.
Jak przegladalem fora to wyszlo ze jest to spowodowane zbyt duzym pociaganiem za kabel przez dluzszy okres czasu.
W tej cenie nie ma lepszej myszki + przyzwyczailem sie do niej wiec kupilem 2, staram sie uwazac na to i jak na razie prawie rok dziala bez problemu.
MeaningOfLife
poziom: 10

[14:11:07, Saturday 21. May 2011]
no to tak ja jako czlowiek akurat mam sporo wad - mala reka mocno sie poci etc jak wspominalem abyssus jest maly i lekki do tego obureczny :) no i to pokrycie anty pocenia sie :P dobrze wspolpracuje z gholiatusem ale jakies 2 miech korzystalem z niej na czystym biorku bylo tez dobrze mam ja rok niecaly (brakuje chyba miesiaca) nic nie trzeszczy (raz tylko kolko troszke trzeszczalo ale to od popiolu :D) intensywnosc dosyc duza bo minimum 3h dziennie l2/sc2/quake :)

zaznaczam jedno ale fakt ze ta myszka wpasowuje sie w moje wymagania tak dobrze sprawia ze gdzies podswiadomie szanuje ten sprzet czyt nie rzucalem jeszcze nia :D
FGw3.ForsaKen
poziom: 7

GG: 4869430
[14:53:17, Saturday 21. May 2011]
[1-9] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0080618858337402 sekund