warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Taktyki, strategie, porady
Temat:

Takta NE porady :D

[1-3] -» Nawigacja po temacie.
bialagwiazda
poziom: 5

GG: 6602935
[07:09:34, Sunday 12. March 2006]
cze powiecie mi jak niszczyc HUM ORC NE UD napiscie mi jednostki bohatera i co budowac :D:D replay mile widziany prosze o pomoc
Icepussy
poziom solo na BN: 4
poziom: 10

GG: 3635984
[08:10:47, Sunday 12. March 2006]
niegram elfem ale moge ci powiedziec e jak grasz na UD to prawie na 100% biedziesz szedl w gargi wtedy najlepiej robic archy na driadach i jakis pierwszy hero imba Pande, chociaz mozesz miec problem jak wyjdzie lish bo on bardzo ownuje archy nova sam wiem boo gram UD :D
na orca to chyba najlepiej isc w archy i talony jezeli on idzie w raiderow i pierwszy hero dh :]
pozdro tyle wiem na temat elfow (przeczytaj sobie notke pod moja wypowiedzia:D )

// zedytowany przez Icepussy dnia 2006-03-12 08:11:12

---- Poprawiono: 08:11:59, niedziela 12. marzec 2006 ----

acha i jeszcze jak grasz na UD to uwazaj aby sie nieprzerzucil szybko na abomy i uwazaj na shade i rob scouta :]
Orc nO0bi player ^^
wOjT4Ss
poziom solo na BN: 0
poziom: 10

GG: 5673342
[10:01:15, Sunday 12. March 2006]
EOT, zamykam
I am teh pwnage! bitches! :P
[1-3] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Ten wątek jest już zamknięty. Nie możesz dodawać wiadomości.

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.007688045501709 sekund