|
|
[16:08:15, Friday 21. April 2006]
W3 Maniac
|
|
|
[16:18:25, Friday 21. April 2006]
zassaj sobie WarCraft III Key Editor (AWC) i tam sobie wszystko pozmieniasz. Link znajdziesz w newsie o costumkey nr.3 |
|
|
[16:26:06, Friday 21. April 2006]
omg byl caly wielki artykul pisany przez anima wystarczy troche poszukac -_- :)
|
|
|
[17:17:58, Friday 21. April 2006]
ale z drugiej strony typek podsunal mi good pomysl na topic ... wypisywalibysmy tutaj wszystkie bugi z ktorymi mielismy stycznosc ... np. ode mnie to taki ze przez niewidzialne arcze nie mozna przechodzic a przez niewidzialnego bma mozna ;d(mozna to chyba uznac jako bug ze wzgledu na niewidzialna blokade ...) |
|
|
[17:19:35, Friday 21. April 2006]
Total newbie - to prowokacja jest? :O NieSwiety / VooDoo.FiSH / FiSH.Traveller ||| www.nieswiety.dakabum.pl
|
|
|
[17:21:14, Friday 21. April 2006]
total.newbie niezle mnie rozsmieszyles <lol2> |
|
|
[18:17:20, Friday 21. April 2006]
total sama nazwa wskazuje: "wind walk" xDDD old pro gamer :P
|
|
|
[18:22:36, Friday 21. April 2006]
total.newbie -> masakra xD mi sie kiedys przydarzylo takie cus ze jak zamienilem gargi w posagi to nie moglem ich potem spowrotem odmienic :D ale to naprawili ;] byl chyba nawet kiedys rep jak jakiemus pro tez sie to przydarzylo |
|
|
[18:24:43, Friday 21. April 2006]
total.newbie - spojrzcie na nick i wszystko jasne~~ ahoj!
|
|
|
[19:26:51, Friday 21. April 2006]
nie no smiech na sali~~
by Elusives |
|
|
[19:41:51, Friday 21. April 2006]
|
|
|
[20:39:16, Friday 21. April 2006]
powyzszych wypowiedzi nie skomentuje ze wzgledu na moje iq
o przypomnialy mi sie nastepne bugi ;
gargi po zmianie na kamienna postac, lub talony zmienione w kruki(przedtem oslabione jakims zakleciem) traca ten negatywny buff i jazda .. |
|
|
[20:55:00, Friday 21. April 2006]
@ Total.Newbie to z tymi negatywnymi bufami to chyyba nie bug tylko tak to zaplanowane bylo -.- 4 8 15 16 23 42 > YOU
|
|
|
[21:15:14, Friday 21. April 2006]
|
|
|
[21:17:37, Friday 21. April 2006]
W polskiej wersji ognisty deszcz u pitlorda ma skrot O, a skrot do otworzenia menu nowych czarow tez ma O. Po wcisniesiu O mozna rzucac deszcz, a zeby po zdobyciu nowego levelu dostac czar, to trzeba klikac na plusa.
Ostatnio gralem z kumplem i on sie zamienil DH w demona, a w momencie, kiedy transformacja sie konczyla moj TC stapnal w ziemie, ale DH otrzymal tylko obrazenia i nad glowa mial to cos, co oznacza ogluszenie, lecz nie byl on ogluszony. Tak samo kiedys w micro arenie mk rzucil mlotem w niedzwiedzia zamieniajacego sie w druida i nic nie dostal.
Po za tym pocisk wystrzelony w momencie teleportowania sie celu frunie sobie przez cala mape az doleci do wroga. btw widzial ktos kiedys jak przez taki zablakany pocisk zginal jakis unit/heros?
Po za tym jest wiele bugow w kampaniach, przykladowo Rexxar na samym poczatka kampani orkow mowi ze obserowal inne rasy przez wiele lat, a potem jak zobaczyl Orgrimmar to stwierdzil "miasto wojownikow! nie widzialem czegos takiego od lat!" hmmm... cos krzywo on obserwowal wszystkie rasy skoro bedac 5 minut drogi od Orgrimmaru wczesniej go nie zobaczyl :P |
|
|
[21:48:08, Friday 21. April 2006]
Serdelka - mi sie to zdarzylo ale jak gralem z kompem, zabil mi herosa xD ale to bylo dawno dawno temu. Spalanie DH i blyski FS tez moga sobie tak leciec przez cala mape ;] |
|
|
[22:59:23, Friday 21. April 2006]
NieSwiety / VooDoo.FiSH / FiSH.Traveller ||| www.nieswiety.dakabum.pl
|
|
|
[23:02:37, Friday 21. April 2006]
serdelka w poprzednim patchu byl taki bug :) |
|
|
[00:06:26, Saturday 22. April 2006]
@Ent nie masz racji ... z misiem widzialem w pg (na 1.20a) jak mk rzucil mlot na powracajacego do formy druida misia no i nic nie dostal tylko mial nad glowa znak stuna
a mojemu kumplowi w ROCA byl taki bug;
walczyl sobie NE vs NE i mieli ultimate DH ... zamienili sie walczyli walczyli .... i jednoczesnie z przeciwnikiem sie odmienili tyle ze mojemu qmplowi automatycznie sie znowu wlaczylo ulti a przeciwnikowi nie ;d Imba ;]
// zedytowany przez Total.Newbie dnia 2006-04-22 00:07:03
// zedytowany przez Total.Newbie dnia 2006-04-22 00:08:13 |
|
|
[00:23:17, Saturday 22. April 2006]
Sup?
|
|
|
[00:54:31, Saturday 22. April 2006]
Pamietam buga jak mozna bylo fsem zrobic nieskonczenie wiele wilkow pakujac je do zeppelinow. Ja ostatnio mialem pare razy ze coilem zabilem herosa jak robil tp 100% tp nie kostur LMRS > all
|
|
|
[01:44:54, Saturday 22. April 2006]
NieSwiety / VooDoo.FiSH / FiSH.Traveller ||| www.nieswiety.dakabum.pl
|
|
|
[02:32:11, Saturday 22. April 2006]
bug z gargami faktycznie kiedys byl... i przytrafilo sie to nie jakiemus tam pro ale samemu Madfrogowi bodajze na WCG... w obecnej wersji nie ma duzo razacych bugow.. raczej zdarzaja sie bugi map, np Echo Isles 1.18 (darmowy fe dla ne bez creepowania)..
typowe bugi:
- fiendy z siecia na autocascie po zakopaniu i wykopaniu juz nie maja sieci na autocast.. ten bug juz jest dosc dlugo i nadal go nie poprawili. niby da sie z nim zyc ale trzeba pamietac zeby zaznaczac siec po wykopaniu fienda, nawet jesli na obrazku widac ze autocast jest wlaczony
- oplatane siecia fiendow hipogryfy nadal moga atakowac jednostki latajace znajdujace sie w poblizu (a np. oplatane gargi nie moga)
- bug ze strzalami nagi i dr (jak strzelamy do jakiejs jednostki ze strzaly a ta jednostka w tym momencie wyjdzie poza zasieg strzalu to strzala traci swoje wlasciwosci - nie spowolni ani nie zamieni w szkielet)
- tego buga nie jestem pewnie bo nie sprawdzalem, ale slyszalem ze podobno zhexowany hero nie dostaje XP poki hex sie nie skonczy..
jest jescze pare innych glupich bugow niewartych nawet wynieniania...
|
|
|
[07:20:51, Saturday 22. April 2006]
|
|
|
[07:33:57, Saturday 22. April 2006]
Dzieki za tego buga z siatka u spiderow :)
A co do bugow to przypomnialo mi sie jak jakis miesiac temu gralem 1v1 ork mirrora i w czasie walki koles ustawil sie tak, ze obok jego FS'a stal grunt. Ja uzylem windwalka, podbiegam do FS'a od strony jego grunta i wale w farseera i w tym momencie BM "wszedl" w grunta. Nie mogl nigdzie sie ruszyc ani nikogo uderzyc, to samo grunt. Cos jak blizniaki syjamskie :P Po prostu stali w sobie i nic nie robili. Dopiero jak zobaczylem co sie dzieje z BM'em i rozkazalem mu drugi raz zaatakowac FS to sie rozdzielil z gruntem :P
Inny bug: widzialem do w czasie gry ToD'a na Insomnie. ToD budowal expa paroma chlopami, ale to wygladalo tak, ze jeden budowal ratusz, a reszta stala i sie gapila. Tod jak klikal pozostalymi chlopami na ratusz to budowali przez 1 sekunde i przestawali. Tak przez caly czas bylo. Golda i wooda na 200% ToD mial wystarczajaca duzo. Po prostu bug byl, ale troche wkurzajacy bo oni walczyli w tym czasie i ToD nie mial czasu na to, zeby bez przerwy klikac chlopami na ratusz.
Peoni, ktorych walnie wardenka shadow strikiem moga zaczac cos budowac i w czasie budowy nic im sie nie dzieje, ale po skonczeniu budowania dalej otrzymuja czasowe obrazenia.
Bug z filmiku Deadly Skillz: FS walnal blyskawicami w AM'a co mial 15 hp, lecz AM w tym czasie zaczal sie teleportowac (zwojem) i nie dostal zadnych obrazen, ale blyskawice zdazyly juz przejsc na nastepne jednostki.
Podczas gry AT jak kumplowi rozwalali baze to w miejscu gdzie przed chwila staly jego budynki fruwaly... 3 deski! Naprawde 3 deski obracaly sie w miejscu :P
Raz gralem The Weakest Linka a potem 1v1 i w niektorych miejsach zamiast roznych dodatkow w stylu skaly, jakas roslina itp mialem duze kwadraty :/
// zedytowany przez Serdelka dnia 2006-04-22 07:41:12 |