|
|
[22:30:06, Tuesday 02. May 2006]
tak samo jest :) z strona klanowa Ultg ... n/c nie bede sie juz wypowiadal na ten temat ( przeczytajcie moj post ) bo widze same dzieci ( odwiedzajcie strone dzieki za reklame bedziemy mieli wiecej odwiedzin www.f2fclan.rox.pl , latwiej o banery platne bedzie ) . :) :D
// zedytowany przez F2F]Misio_fragger dnia 2006-05-02 22:52:01 www.emkuzet-media.pl
|
|
|
[22:38:28, Tuesday 02. May 2006]
News o nas z f2f
"Chcialbym powiedziec pare rzeczy mianowicie dzis o godz 14.00 na nasz kanal przyszedl niejaki apollo)allen i prosil o przelozenie cw niestety nieprzelozylismy bo czasu niebylo, na idny termin pozniej jednak mialo sie odbyc to cw ale klan apolo opisac mozna w 2 slowach NIEDYSPONOWANI IMBECYLE moglbym wiecej pisac o nich ale po co kazdy z was wie ze ten klan sie nawet nienadaje do zbierania smieci gg F2F obysmy niemusieli z takimi szmatami juz grac. Musielismy odwolac to cw bo to co ten klan reprezentowal to przechodzi wasze najwieksze pojecia poprostu klan apolo n/c CUUUU"
Nasz news o nich
"NIestety cw nie dobieglo do konca poniewaz klan f2f uwazal ze oszukujemy na kazdym kroku i jestemy no maner. JEdnak to f2f]kung ktory wyzywal wszystkich od nobow miedzi innymi Morta(c9-m.t) i soad`a (c9-s.o.a.d), wszyscy wiemy ze jest to dwoch dobrych graczy ktorzy nie jada caly klan f2f razem ze swoimi wodzem (nobem). Mam nadzieje ze wiecej nie zdarzy nam sie zagrac z tym klanem( jesli to mozna nazwac klanem nawet niektorzy gracze klanu f2f tak twiedza). Odradzam innym klanom grania z tym klanem bo nie ma sendu sie denerwowac. Jednak naszych trzech graczy apollo)mort( , apollo)orki( i apollo)restar( rozegrali swoje mecze ktore wygrali do zera. gl hf ultg".
Widac roznice ?
|
|
|
[22:43:19, Tuesday 02. May 2006]
Sup?
|
|
|
[22:46:43, Tuesday 02. May 2006]
F2F]Misio_fragger porazenie mozgowe i ch**** inteligencje to masz ty skoro nie obczajasz jaki wal z waszego wodza n/c jestes glupi naiwny albo sie jarasz ze jestes w tym klanie.
// zedytowany przez CzR.r1 dnia 2006-05-02 23:37:21 |
|
|
[22:47:56, Tuesday 02. May 2006]
Prosze sie o nie wypowiadanie klanowiczy i wszczynanie dalej tej bezsennsownej klotni , ktora do niczego i tak nie doprowadzi ..... ta cala sprawa jest smieszna ...
Apropo prosze ktoregos admina o podanie przedmowcy % za wypowiedz swwiadczaca o jego poziomie ...
"F2F]Misio_fragger porazenie mozgowe i ch**** inteligencje to masz ty skoro nie obczajasz jaki wal z waszego wodza n/c jestes glupi naiwny albo sie jarasz ze jestes w tym klanie."
// zedytowany przez F2F]Misio_fragger dnia 2006-05-02 22:51:24 www.emkuzet-media.pl
|
|
|
[22:54:13, Tuesday 02. May 2006]
Najlepsze jest to ze kung wzial do swojego klanu kilka osob z UF, to bylo jakis czas temu kiedy w uf nie bylo juz najlepszych polskich graczy, wzial bodajze 3 graczy tylko po to zeby jak to on sam powiedzial: "zagrali jakies 2-3 cw i wypromowali klan". Swoja droga dziwna sprawa zeby wypromowac klan na 2-3 cw i potem grac w eliminacjach do jakis lig ( np. LCW czy liga klanow) noob skladem.
Btw.Kung kiedys twierdzil (bylem na kanale i sam to widzialem) ze gral z grubbym ( ahaha tt) i wytrzymal prawie 20 min ( jeszcze wieksze tt).
No coz... wypromowal ladnie klan, bardzo ladnie, kazdy widzi jak ladnie :P
oby tak dalej f2f gogogog esencjo lol-1 :)
|
|
|
[23:15:41, Tuesday 02. May 2006]
hmm smiechu warte jak dla mnei to cw to wielki joke ... klucic sie o glupie fcw pff no ale chlopcy z apollo nie wystawia sie ludzi a potem mowi ze nei gramy wszystkich 1/1 na raz bo nasi ludzie graja na tym samym compie (troche podejzane nei sadzicie ) wiec nei dziwcie sie ze kung sie wkurwil ( jusz taka jego natura ze szuka dziury w calym ) jednym slowem w/o w 2 strony i po sprawie Gl Ultg w next cw saod prosze cie nastepnym razem jak masz cos do powiedzanei to powiedz to mi lub orga z f2f a nei robisz wielkie hallo o male gowno. Proponuje: napiszcie na waszej stronie w/o dla was a my dla nas i gg no re cu |
|
|
[23:34:13, Tuesday 02. May 2006]
|
|
|
[23:34:14, Tuesday 02. May 2006]
Sup?
|
|
|
[23:35:09, Tuesday 02. May 2006]
heh w/o dla nas i dla nich - to sie nazywa wynik, nigdzie takiego nie ma :D:D |
|
|
[23:37:36, Tuesday 02. May 2006]
qrde nie ma mleka |
|
|
[23:38:18, Tuesday 02. May 2006]
F2F]Misio_fragger hahaha procenty za ? czlowieku ogranij sie. Za to ze napisalem prawde ? Idz spac dziecko ... |
|
|
[00:30:03, Wednesday 03. May 2006]
|
|
|
[00:42:17, Wednesday 03. May 2006]
nie no fajna sprawA
ja zalorze niedlugo topic ze mnie jakies n00by wyzywaja ze
rt z nimi wygralem
piaskownica
P.s "...gowna nie dotykac bo skalane beda rece..." |
|
|
[01:15:21, Wednesday 03. May 2006]
Quake III Arena eXcessiveplus! | Warcraft III | Counter Strike 1.6
|
|
|
[10:01:32, Wednesday 03. May 2006]
wiesz co na forum obowiazuje polskie prawo podobno , czyli nie wolno obrazac i wyzywac innych uzytkownikow ..... i za to % ....
// zedytowany przez F2F]Misio_fragger dnia 2006-05-03 10:02:42 www.emkuzet-media.pl
|
|
|
[10:22:17, Wednesday 03. May 2006]
misio fragger twoja mama podobno kupila kredki :< pozyczysz mi? ;asd |
|
|
[11:01:23, Wednesday 03. May 2006]
Misio z kim ty tu gadasz spojrz na tego pod toba on nawet niemusi pisac ze jest kretynem bo widac po nicku Fanaticus n/c a po rodzinie sie niejezdzi no chyba ze jej niemasz sam i zazdroscisz to spoko....i jesli wy taka afere o FCW robicie to lepiej zeby animator ani guga i wogole nikt was do turnieju niedopuscil to moje zdanie gL
|
|
|
[12:03:35, Wednesday 03. May 2006]
Sup?
|
|
|
[12:03:39, Wednesday 03. May 2006]
ej kung przeczytaj swijego newsa na swojej stronie i opinie bezstronnych np td.vicon i pomysl kgo nie wpuszcza na jakas lige -.- |
|
|
[12:05:36, Wednesday 03. May 2006]
kung zgodnie z twoim tokiem rozumowania:
jezeli z clanem (f2f) sa problemy NAWET przy fcw to animator ani guga NIE powinni was do turnieju dopuscic, co innego gdyby to bylo przy jednym cw ale to sie przy kazdym (f)cw powtarza...
tak nie mam rodziny mam 3 latka mam 7 par oczu 5 par rak... i bardzo zazdroszcze i gratuluje misiowi fraggerowi ze ma wspaniala rodzine ktora wychowala takie wspaniale dziecko
a jezeli juz do nicku to kung mi sie kojarzy z hmmm.... planeta malp? albo z... |
|
|
[12:07:08, Wednesday 03. May 2006]
Kung jaki ty sie zrobiles teraz wyrozumialy na tym wklasnie fcw zaczeles wyzywac nas ze oszukujemy itp bo mort i soad grali na tym samym kompie. Przeciez mort nie ma neta i gra u tomka, ale dobra a jeszcze chodzi o ten wynik ktory podales na waszej stronie slimak vs soad 2;1 jak oni grali tylko jedna gre. A kiedy zapytalem cie dlaczego tak napisales to poweidziales ze slimak i tak by to wygral. Nie wiem moze ty masz cos z pamiecia albo cos ale soad sobie gral na jaja i chcial wytestowac nowa taktyke. a w sprawie do ligi to te klany ktore graja z f2f polecam aby zaprosic sedzie na to cw. KUng na przyszlosc pomysl sto razy zanim cos napiszesz |
|
|
[12:08:22, Wednesday 03. May 2006]
Życie upływa w strugach gówna ...
|
|
|
[12:15:19, Wednesday 03. May 2006]
"...i jesli wy taka afere o FCW robicie to lepiej zeby animator ani guga i wogole nikt was do turnieju niedopuscil to moje zdanie gL"
oO nie wiem czyja byla wina podczas cw jednak same newsy mowia za siebie ;/. Przejrzalem ostatnie wyniki klanow ktore sie zglosily i ultg mile mnie zaskoczylo.
i btw nie bede sie sugerowal tym cw w wystawianiu tej 12-stki klanow do LK u
|
|
|
[12:37:18, Wednesday 03. May 2006]
|