|
|
[00:01:10, Sunday 07. May 2006]
dr jest akurat imho kiepskim pomyslem - daromowa mana, a ten silence jest do przezycia. wydaje sie niby dobra ale fs + tc/sh ew bm + tc/sh jest duzo lepsze od niej. prawda jest taka ze bez tych hero to ridery czy wivy nie daja az tak duzo. |
|
|
[01:43:23, Sunday 07. May 2006]
Dziwne bo ja grajac orkiem vs ud nie mam problemow, nukuj fiendy uzuj blyskawicy i stomp'a czy tam fali ,raiderami w siatke fiendy ; -)) scroll szybkosci i powinno pojsc, no i trzeba oczywiscie wykazac sie tez pewnym micro. ^^
|
|
|
[02:12:45, Sunday 07. May 2006]
|
|
|
[02:36:29, Sunday 07. May 2006]
"dr jest akurat imho kiepskim pomyslem - daromowa mana"
eee? ocb |
|
|
[08:58:28, Sunday 07. May 2006]
ja jestem ud player imo mass wivy rozwiazuje sprawe - tak gra na mnie kazdy ork, bo wszystkie inne takty sa do skontrowania wg mnie nawet latwo ;] Stars Are Blind > all xD
|
|
|
[10:31:32, Sunday 07. May 2006]
omg na air orkiem robisz baty. grunty taureny na fiendy xD zobacz sobie repa np snake vs terror tam jest dobrze pokazane xD I po makale
|
|
|
[11:56:56, Sunday 07. May 2006]
no niestety poki sa fiendy to baty nic nie zrobia bo lapia je w siatke, a grunty czy taureny sa raczej bezbronne vs destro... mi najlepiej idzie: bm, podbieranie creepow, 3 grunty(creepujesz nimi) potem vivy i dr lub sh. |
|
|
[12:18:57, Sunday 07. May 2006]
skoro grasz orciem i nie mozesz wygrac z ud to jestes noobem, jest duzo specjalistow od gry vs ud np grubby zawsze w wywiadach mowi ze to jest dla niego best mu, nawet w Polsce slyszalem ze goro swietnie gra na ud polecam ich ogladac i grac grac grac bo nie widze innego wyjscia p&p |
|
|
[12:40:22, Sunday 07. May 2006]
grajac horda na udek'a zawsze mialem problemy z ud massujacy fiendy -.-
ostatnio spotkalem sie z baaaardzo dziwna taktyka
cl + zuczki (rz/z?) do tego masss fiendow z tylu zanim grunty doszly (do fiendow oczywiscie) juz polowa hp conajmniej
focus fiendami na hero niech ma z 10 fiendow + licha z orbem (jak dojdzie do t3) to jest gg no re
dorzuci desy statulami sie bedzie leczyc
dla mnie to najciezszy mu ork'a (vs ud grajacy tym stratem wlasnie) care&whine :D
|
|
|
[13:07:33, Sunday 07. May 2006]
Ostatnio ud na orka idzie w fiends+destro a na to gram tak:
Bm+sh (fokus bm+hex na hera) i dajemy do t2 grunty & wolfs (nie mass, jak ma fiendy to bm i sh zalatwiaja ich sprawe). Robimy expa
Staramy sie miec szybko t3 i dajemy taureny (2-3, to wystarczy na fiendsy) i wywy zmieszane z batami.
Dzieki temu mamy kontre na destra, oczywiscie batsy i wywy leca troche za naszym herem, dzieku czemy podczas walki, fiendsy sa zajete atakowaniem gruntow wolfow i taurenow i baty moga szybko doleciec i zniszczyc destry. Niedobitkami destrow zajmuja sie wywy, ktore spokojnie niszcza 300 hpekowe niszczyciele.
A fiendy bez detrow na mele to nie fiendy :P
Pozostaje jeszczde sprawa herow, w koncu to na nich najwiecej sie narzeka.
Mozna najpierw przycisna lisha lub dk tak by stracil 1/3 lub 1/2 zycia, po czym hex i bm w akcji.
Mi sie tym stratem powodzi, ale i tak to micro i skill wygrywa nie gruntsy i hero.
A jak naiwiank idzie w ghuls+destro to nalezy go wysmiac bm'em+ sh + wyvy z batami :P
Gl hf
---- Poprawiono: 13:10:59, niedziela 07. maj 2006 ----
A na cl z zukami to sie sw dodaje, i do piachu z bezkregowcem :P |
|
|
[13:23:42, Sunday 07. May 2006]
chodzilo mi o darmowa mane dla destro - sry nie napisalem
na szczescie dla ud te wypowiedzi to tylko teoria ;) niby wivy, costam i costam to gg a tak na prawde liczy sie skill. dobry dobor jednostek to jendo, a micro to drugie
// zedytowany przez pumex dnia 2006-05-07 13:26:22 |
|
|
[13:34:36, Sunday 07. May 2006]
mhm z tego co wiem sweet gra mass fiends i pare razy pokonal grubasa (patrz blizzcon czy jak to tam)
dla mnei to jest jeden z najtrudnieszych mu
moze poprostu jestem nubem nie wiem :D care&whine :D
|
|
|
[13:56:54, Sunday 07. May 2006]
orkowi najtrudniej na ud...??? a grales kiedys z elfami?? |
|
|
[14:08:09, Sunday 07. May 2006]
ORC>UD
---- Poprawiono: 14:16:43, niedziela 07. maj 2006 ----
a ja jak gralem to robilem dk+biesy+destro |
|
|
[17:30:16, Monday 08. May 2006]
Jesli chodzi o ne no nie mam problemow :D
Talony gina w ogniu catas tak samo driady a beary mozna pojechac riderami , gruntami i vivkami
|
|
|
[17:41:24, Monday 08. May 2006]
Jak na moje to orc >>>>>>>>>>> ud! Na duzej mapce dobrze jest wziasc BM i przeszkadzac UD w creepie (bez budowania koszar) do T2 i robic wiwki i baty! A na drugiego hera TC ze stapnieciem ;] biesy miekna! |
|
|
[17:46:31, Monday 08. May 2006]
FS+TC Grunty ridery a jak ma desy to wal baty a nie zapomnij postawic exe :]
|
|
|
[18:01:15, Monday 08. May 2006]
Pawelek - ................. FS????????????????? ;o;o;o fs na ud gra sie dziko na maxa ;];]:D |