|
|
[19:12:09, Thursday 22. June 2006]
Konradoss, nie gryfy, tylko Gyro - te takie latajki smieszne z workshopa -.-
ps. tylko koniecznie t3 gyro z upem na flak cannons, bo bez tego gyro sa beznadziejne tt
// zedytowany przez Midov dnia 2006-06-22 19:17:33 "Po co się z ludźmi kłócić, skoro można ich pozabijać"
|
|
|
[19:12:36, Thursday 22. June 2006]
Myślę, więc jestem - Jestem, więc gram - Gram, więc myślę ;p
|
|
|
[19:29:35, Thursday 22. June 2006]
|
|
|
[19:39:37, Thursday 22. June 2006]
|
|
|
[19:43:07, Thursday 22. June 2006]
www.line.ovh.org
|
|
|
[19:44:55, Thursday 22. June 2006]
Bn/ konto A.n.g.e.l nie jest juz moje /
|
|
|
[19:46:27, Thursday 22. June 2006]
Eee..? A huma knighty z if od masterpriestow+morty ownia w normalnych warunkach driady+misie?
A co do Twojego niezbalansowania: mg w sumie padaja szybko od wszelkich jednostek tier3 (znaczy sie dokladnie od knightow, taurow, misii i abo). No i mg nie maja immune na amgie tylko resistance. I zjadaja od cholery fooda i kosztuja tez od cholery i troche...
Driady ze swoja liczba hpkow padaja w sekunde od twoich rifle'ow/mortarow
faerie dragons w sumie miazdza casty, ale zawsze mozesz grac bez casow, kiedy widzisz przeciwnika idacego w magiczne smoki... Ale poswiecenie chlopa na podbiegniecie do bazy wroga jest oczywiscie rzecza niezwykle trudna...
I mowienie o jakiejkolwiek "imbie" (tak, kocham to slowo) jest smiechu warte. Ludzie, zamiast zajmowaniem sie balansowaniem jednostek moze zajmijcie sie graniem? Scena sc polska jest w sumie scena druga lub 3 na swiecie (zalezy od punktu widzenia/siedzenia). Na scenie swiatowej mamy wlasciwie 2 zawodnikow mocno obecnych (Pala i Terror). A potencjal do rtsow mamy wielki- patrz scena sc. Waszym nie trafnym argumentem bedzie oczywscie propozycja przejscia na scene sc... Prawda jest taka, ze wlasnie skonczylem z sc na rzecz w3 i te "genialne" dyskusje o zbalansowaniu jednostek to pierwsza rzecz, ktora mnie uderzyla na calej scenie. Swiadczy to chyba niezbyt pozytywnie o niej^^ jestem ciekaw jak duze by byly wasze postepy, gdyby zamiast prowadzic bezsensowne klotnie o niezbalansowaniu jednostek/ras/hero zaczeli grac laddera czy ogladac repy i myslec w tej grze...
Osobiscie uwazam, ze w3 jest gra bardzo zbalansowana, w ktorej jedyna wada jest hum na lt. Ale jest on oczywiscie mozliwy do pokonania, co gladko widac na repach Moona i innych top elfow. Wszelkie narzekania na niezbalansowanie mu elfa sa dziwne. Skoro top NE player Deadman (aka apm70) zaczal grac na elfa czasami orka, i zaczal nim wygrywac, to nie widze podstawy do wszelkiego whine'u ze strony graczy orka. FoV bijacy elfa, Fury bijacy SaSe 2:0- jak grac na elfa UDem... O humie nawet nie bede pisal, bo on ma chyba najwieksza liczbe zroznicowanych stratow na elfa... Od pure castow po mass tanki, tr i inne...
Z lekka, zem sie rozpisal, choc wcale nie chcailem (to moj pierwszy post na forum^^) nawet zaglebiac sie w ten temat. I w sumie jak mozna zauwazyc, topic ten niechybnie by doprowadzil do kolejnej dyskusji o imbie elfa (ktora wcale nie istnieje, tak jak i nie istnieje overpowered hum na biednego elfa...), co widac po pierwszym poscie, ktory nawiazuje do przeswietnych, pelnych blyskotliwych wypowiedzi, gier slownych itp topicow o "glupim ne".
Sam gram elfem (i ogolnie w w3) 3 miechy: z orkiem mam problemy, w mirrorze sobie radze w miare, na huma tez, ale z udem mam problemy... I wiem, ze problem lezy w mojej grze, a nie w rasie rpzeciwnika.
Chcialbym napisac EOT, ale jakos nie wierze w sensownosc tych trzech literek, bo i tak napadnie na mnie 10 geniuszow, ktorzy sie zaczna czepiac o jakies slowka, literowki, a w skrajnym przypadku o bledy stylistyczne czy ortograficzne (o interpunkcyjnych nie wspomnajac...). Ale o odpowiedzi moga zapmniec mojej^^
P.S. i gratuluje wytrwalsoci w czytaniu tychze wypocin^^ |
|
|
[19:47:06, Thursday 22. June 2006]
dla angel'a liczy sie tylko lvl na forum YEA ! Wstydze sie mojej narodowosci
|
|
|
[19:55:02, Thursday 22. June 2006]
|
|
|
[19:57:17, Thursday 22. June 2006]
LoL melkor nudzi ci sie? rotfl :DD www.line.ovh.org
|
|
|
[19:57:25, Thursday 22. June 2006]
wlasnie to jest w grze fajne,ze kazda rasa ma calkiem inne unity,chyba nie chcielibyscie,zeby kazda miala takie same,ale zeby innaczej wygladaly -.- |
|
|
[20:02:54, Thursday 22. June 2006]
pozdro & poćwicz
|
|
|
[20:05:27, Thursday 22. June 2006]
heh. Thx wodzu.
|
|
|
[20:11:37, Thursday 22. June 2006]
Konradoss szkoda ze cie niemam w Heyah w grupie ....
A jechanie po moich rodzicach mowi o tobie nie o mnie wiec sorry ale get a life kid
a i btw chlopcze twoje teksty sa na poziomie 10 latka ale wiesz mozesz mowic i tak niezwracam na ciebie uwagi ;s
// zedytowany przez A.n.g.e.l dnia 2006-06-22 20:16:31 Bn/ konto A.n.g.e.l nie jest juz moje /
|
|
|
[20:33:35, Thursday 22. June 2006]
btw sb jest immune na magie i rozprasza czesc czarow(slow, ff itp.) i tu sie moje pytanie pojawia jak sie do tego maja cyklony? czy sb moze przerzucac cyklony? bo w sumie to zaden elf sie nigdy nie odwazyl grac na mnie talonow:P Mówcie mi Legion, bo jest nas wielu...
|
|
|
[20:44:54, Thursday 22. June 2006]
|
|
|
[20:46:57, Thursday 22. June 2006]
Konradoss ja nie twierdze ze jestem dobry wrecz przeciwnie mysle ze jestem slaby ale nie narzekam na jakies glupie rzeczy ktore sa specjalnie w tej tak zrobionie. Chcesz byc madrzejszy od producentow tej gry? Tak btw. Ci sami whinnerzy zawsze na forum POZDRO
// zedytowany przez wNa)fook. dnia 2006-06-22 20:49:10 |
|
|
[21:37:55, Thursday 22. June 2006]
Jestem NE player i przyznaje NE IMBA !!!
powinno sie zwikszyc koszt driad i zmniejszyc dmg miskow !
I powinno sie naprawic odwnowienie ktore dziala na driady !
NO koniec kropka !
// zedytowany przez 100lec dnia 2006-06-22 21:38:47 |
|
|
[21:43:53, Thursday 22. June 2006]
100lec wydaje mi sie ze jednak niegrasz ne tylko jakis nb orciem :) |
|
|
[21:50:43, Thursday 22. June 2006]
Gram NE ! ale ostanio postanoiwlem zagrac sobie 1 solo udekiem i wiem czemu udeki narzekaja tak na ten mu. Na serio ciezko jest wygrac na driads + bears.
Sry za orty ale wypilo mi sie nie troche ;o |
|
|
[21:54:58, Thursday 22. June 2006]
fajnie masz
|
|
|
[23:34:23, Thursday 22. June 2006]
|
|
|
[07:36:43, Friday 23. June 2006]
mellkor naczytale msie o braku imby , powoli zaczynalem w to wierzy kiedy to odpalam sobie spokojnie ladderek trafiam huma wiem ze bedzie robil fast exe , atakuje go niszcze mu pol armii towery, ale w koncu wpadam mk i zmusze mnie do tp, wracam towerki znowu stoja niszcza towerki jego tam nedzna armia od tylu mnie jedzie i znow uuciekam . Zrwzygnoiwany stawiam expa , na budujacego wlatuje 100 fotow z defem padaja ofc wszystkie ale kickuje mi expa i w zasadzie moge juz wyjsc , ale nei wychodze bo zaraz trafie na koljnego huma xDD. Ale mysle sobie co tam , to pojebane ruski i niemcy na ladderze abusuj ide na cw trafiam huma mojego kolege , i tak sie wqrwiam ze go bluzgam i rzucam w3 xD oODodam ze zazwyczaj jestem spokojny , ale w balans juz nie wierze xD ale ze mnie szmata tratatata
|
|
|
[08:33:38, Friday 23. June 2006]
Bn/ konto A.n.g.e.l nie jest juz moje /
|
|
|
[10:59:28, Friday 23. June 2006]
Remik, to czemu na ladderku masz 51% na huma?:R "Po co się z ludźmi kłócić, skoro można ich pozabijać"
|
|