warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Taktyki, strategie, porady
Temat:

ORC vs HUM na LT

[1-25] [26-33] -» Nawigacja po temacie.
Andrev_PL
poziom solo na BN: 0
poziom: 10

GG: 4454965
[19:13:07, Wednesday 28. June 2006]
Witam. A mianowicie ma pewien problem. Pomijajac wszystkie pierdolly ze hum ma przewage nad orciem ( i tu spodziewam sie riposty od ludzi ktorzy sa jak wrzod na dupe ze nie ma zadnej imby tylko wkestia micro) ale mniejsza o to.
Wszyscy wiedza ze na LT hum czy noob czy pro zawsze gra fast expa. stawia se tem kilka wiez i jest tam praktycznie nietykalny. I dalej. Gosc stawia se tego expa ( wiadomo nie udalo mi sie go przed tym powstrzymac...) no to dobra ja na beszczelnego tez se stawiam expa po drugiej czesci mapy, tam gzie sie go hum nie spodziewa. Gra sie toczy i hum albo se spokojnie creepuje albo footami i hero rozwala mi burowy. I dobra, gra toczy sie dalej widzac ze gosc nie ma casterow domyslam sie ze idzie w mass air. No i szykuje kontre baty albo raiderzy i trole. A tu dupa dochodzi do walki hum ma zwoje zdrowia i pancerza ja mu batami w air,a tu ZONK baty w siatkach i gg. Albo tez inna mozliwosc dochodzi do walki rzucam siatki i leje mu gryfy, i tu sa 2 mozliwosci albo gosc robi hero focus i musze uciekac( bo jak zwykle nie mam mikstur) albo leje mi wojsko i w taki sposob przegrywam bardzo duzo gier z humam na lt.

SZANOWNI GOSIACY poratujcie mnie jakimis radami bo normalnie mnie to juz dobija...

Z gory prosze o wyrpzumialosc za wszystkie bledy ale pisalem tego posta po 3 piwach :P
Goblin-Cracow
poziom: 11

GG: 7820520
[19:16:25, Wednesday 28. June 2006]
Kill All Thieves
Yesterday_pl
poziom: 9

GG: 5966289
[19:20:27, Wednesday 28. June 2006]
;OO po pierwsze orc ma przewage na tej mapie i to duza, po drugie tak jak powiedziaqles czy noob czy nie i tak bedzie stawial expa, a jak wiesz ze bedzie stawial to mu ni epozwol wybudowac, a jest to mozliwe po drugie na tej mapie u orca imba jest bm, a po trzecie nie rob batkow na gryfy i jastrzebie tylko massuj wiwy, bo jka koles robi upy do amoru to batki marna sprawa :< wielka mi filozofia pojechac huma, wrezcz to jest banalne, ja prawie zawsze przegrywam na tej mapie z orciem
Klimer
poziom solo na BN: 10
poziom: 4

[19:25:17, Wednesday 28. June 2006]
TheRemiK
poziom solo na BN: 11

GG: 2481825
[19:31:10, Wednesday 28. June 2006]
rob mass hh xD
ale ze mnie szmata tratatata
Qwo

[19:46:30, Wednesday 28. June 2006]
Ja dzisiaj ogladalem fajna gre... zalaczam replaya!

// zedytowany przez qWo dnia 2006-06-28 19:46:57
Qwo

[19:48:46, Wednesday 28. June 2006]
Kurde sory za drugi post ale za szybko dodalem post i nie moglem juz potem dodac replaya wiec daje go tutaj:
MadLag
poziom: 9

[19:54:00, Wednesday 28. June 2006]
ee ork to jedyna rasa, ktora jest w stanie powstrzymac fe -_- jak juz ci tego expa zrobi to musisz miec przewage w herosach i nie pozowlic mu zrobic 100/100 oraz wiecej expow, jesli tego nie zrobisz to mozesz wyjsc ;d
:)
easyteam.Hope
poziom: 7

GG: 4332211
[19:54:23, Wednesday 28. June 2006]
dobra nie sluchaj tych nobow jak ci powiem co i jak! sprawa wyglada tak scoutujesz na poczatku czy hum jest na close spot czy nie jesli tak ,idziesz do niego i starasz sie jak najwiecej mu ujebac/powstrzymac exe, jesli nie ma close spot rob rowniez fe.Generalnie na tej mapie zeby wygrac z humem musisz miec przynajmnieje 1 expa wiecej niz on jak bedziecie mieli po 1 expie to hum wygra. (nekaj jego expa jak tytlko sie da kupuj kostur teleportacji dla bma i wybijaj chlopow)Kiedy bedziesz mial 4/5 raiderow stawiasz kolejna expansje i co najwazniejsze nie mozesz dac za wszelka cene humowi zrobic kolejnych expow jesli na to pozwolisz bedzie zle.Aha i zapamietaj ze na lt stawiajac mass expy masujac baty jest cienko z drewnem wiec musisz zrobic wiecej peonow + warmill.Zreszta zobacz se mojego repka ktorego dzis dodalem vs hum na lt , zrobilem 1 blad (dalem zrobic 2 expa humowi) wjebalem moze cie to czegoc nauczy:)
Goblin-Cracow

GG: 7820520
[20:32:13, Wednesday 28. June 2006]
tak powiedz mu jeszcze w ktorym miejscu ma postawiac burrowy etc. ! wezcie dajcie mu 40% za obraze i za wulgarne slowa !!

// zedytowany przez Broken.Hearth dnia 2006-06-28 20:33:11
Kill All Thieves
WeriDo

GG: 6587254
[20:36:34, Wednesday 28. June 2006]
Moze nie jestem pro ale mysle ze ta rada moze sie przydac: grajac orkiem przy expie postaw sobie jednego burrowa uniemozliwi to humowi wybijanie ci peonow np 2 footami na obronie.Jest to bardzo wkurzajace bo nie wiadomo co robic czy sie wracac czy tez zrobic cos innego
The_Suc
poziom solo na BN:

GG: 7731159
[21:10:38, Wednesday 28. June 2006]
http://nvc.fm.interia.pl/offwb2.gif
nie_umiem_grac
poziom solo na BN: 3
poziom: 7

GG: 6174783
[21:13:48, Wednesday 28. June 2006]
jestem humkiem wiec wiem co mnie tyra... radze Ci chain/wave'a - to jest imo podstawa;p, jak hum expuje, a nie jestes juz w stanie tego powstrzymac zerknij do bazy glownej zazwyczaj jest tam 7-8 roboli i w najlepszym wypadku tower no to majac fs'a grunta i wilki mozna ich tam ladnie zmasakrowac... a co do jednostek radze ci cisnac gruncisk duzo(6+) po techu od razu mass sw... one naprawde bola jak spotykam armie 5-6 grunt i tyle samo sw to musze uciekac do towerow... to ci wyrabia przewage i o ile nie wykroisz w tym momencie huma to masz czas i wolna reke w sprawie twojego wlasnego mass expowania i tu wskazowka jak sie dorobisz masy expow to graj mass taureny/sw i do tego baty jakby chcial gryfy robic... taury naprawde miazdza huma;p jakby nie mial sb to mozesz dorzucic shamancow
nio:P to tak imo mozesz humana zjechac;) gl & hf
Mówcie mi Legion, bo jest nas wielu...
Żubru

GG: 7194414
[22:10:08, Wednesday 28. June 2006]
^^
*Nicholas*
poziom: 99

[22:21:47, Wednesday 28. June 2006]
fajnie masz
The_Suc
poziom solo na BN:

GG: 7731159
[22:27:55, Wednesday 28. June 2006]
http://nvc.fm.interia.pl/offwb2.gif
sH.?!?!?!?XD
poziom: 12

GG: 7448985
[22:28:10, Wednesday 28. June 2006]
http://www.gicolek.cba.pl/wordpress - mój blog o grach komputerowych i grafice.
ThX
poziom solo na BN: 13
max poziom na BN: 21

[22:53:46, Wednesday 28. June 2006]
a jako hum player to powiem, ze zawsze gram mass air vs orc na LT, bo to bardo ciezko skontrowac, chyba jedyna kontra to wiwy i baty. ale to juz musi byc niezly mas, oczywiscie hum zrobi upgrade'y pancerza + aura paladyna i gryfy nie do ubicia + scroll, z tym mozna wygrac tylko zatrzymujac huma na t1-t2.
^^
*Nicholas*
poziom: 99

[22:59:49, Wednesday 28. June 2006]
fajnie masz
zaylek
poziom solo na BN: 9
max poziom na BN: 12

GG: 8671027
[05:45:24, Thursday 29. June 2006]
sesese
Andrev_PL

[05:45:38, Thursday 29. June 2006]
Jak narazie to najbardzie przemowil do mnie post mumina o tym ze mass air u huma jest nie do powstrzymania :] A co do reszty. To ja za bardzo nie lubie grac BM i nie rozumiem ludzi ktorzy biora bm na huma... Przecierz on jest daremny.. Jak przyjdzie mk to mk ownuje bm i gg no re. A fs ma wilki i cain wave i jak pozniej dojedzie jeszcze TC to na wyzszym lvl to huma ma wtedy ciezko ( ale najpierew trzeba dojsc do wyzszego lvl :]). Aha zapomnialem dodac. Wczoraj gralem z humem na lt. Gosc stawia se expa a ja go nie powstrzymalem bo mial lepsze micro ale ok. To mowie ide na drugi koniec mapy i tez se stawiam. Juz se oczyscilem miejsce a tu mi iluzja przychodzi i juz nie moglem stawiac expa bo by mi przyszedl go rozwalic zaraz... No to ok ide w inne miejsce. A ty zonk gosc mi wbija do miasta z footami na obronie i rozwala schrony. Ja w tym czasie bylem na srodku mapy i se creepowalem. dokonczylem creepa i sie przeterleportowalem. Zniszczyl mi 2 schrony i stracil gdzies z 8 footow. Ruszylem robic expa w innym miejscu. jestem na drugin koncu mapy i znowu zonk. Gosc snowu wbija rozwalac mi schrony. No to znowu musialem skonczyc creepowac i sie teleportowac gosc ztracil hero 5 footow a ja 2 schrony. OK ide dalej. Poszlem se creepnac sklep. Rozwaliem se sklep i poszlem dalej na kopalnie( chodzi mi o ten rog) i za chwile spostrzegam ze gosc na mnie idzie od tylca :O Ale sie nie wpakowal na mnie na beszczelnego tylko poszedl mi schrony rozwalac znowu. Tylko ze teraz mial z 10 gryfow i 3 hero AM na 3 lvl MK na 2 lvl i PAL na 1. I ciul przegralem gre. Dodam ze mielam hero na 5 i 5.... n/c

Dodam jeszcze taki watek, ze jezeli gosc ma MK na 1 hero to harrushowanie go jest kompletna strata czasu. Bo jak gosc cos potrafi to mi bedzie hero otaczal... i zegnaj kochamy far seerku.. ;]

// zedytowany przez Andrev_PL dnia 2006-06-29 05:57:07
zaylek
poziom solo na BN: 9
max poziom na BN: 12

GG: 8671027
[06:19:46, Thursday 29. June 2006]
na lt jest tylko jeden dobry hero na first dla ork'a: BM
sesese
kui

GG: 1507343
[06:36:43, Thursday 29. June 2006]
orc vs fe to walisz taureny + pasterzy + kata + upy + baty na air huma, taureny bedziesz wskrzeszal, a katy poradza sobie ez problemyu z towerami huma, tylko zorb ich kilka ok 5-6.
vCB | Rura

GG: 7009114
[06:39:00, Thursday 29. June 2006]
dlaczego bm? otoz : jezeli trafi sie close spot uzywajac ww ( zamiast summonow od fs'a) jestes w stanie duzo latwiej & szybciej : a) dobic creepa b) skroic item c) ubic rannego foota/milicjanta d) zabic am! e) zameczyc chlopow stawiajacych exe

jezeli nie bedzie close respa to z bm'em duzo wygodniej creepuje sie fontanne i wten sposob bedziesz mial 3 lvl bm + sh/tc i pare gruntow oraz 2 x ready best podczas gdy on zsikany ze strachu o am'a/workerow ma 2lvl + pare footow (ktore zjedziesz wavem) i w tym moemencie wjezdzasz na niego i kosisz all chlopow w expie, okazyjnie calego expa i masujesz wiwy, a on zajety produkcja chlopow/towerow nie ma kasy na dostateczna liczbe hawkow + dorzucasz baty, creepujesz (bm3/4lvl tc 3lvl) i znowu atak, ogolnie to musisz bm'em sprawdzac & kontrolowac sytuacje oraz jego poczynania i wtedy masz spore szanse na wygrana...

// zedytowany przez FG * RuRa dnia 2006-06-29 06:40:37
ahoj!
Andrev_PL

[08:28:40, Thursday 29. June 2006]
Zobacze co sie za zrobic z tym BM. Bo jak juz wszyscy mowia zeby na lt vs hum grac BM to cos w tym musi byc. Chociaz to wole gras FS :] ale spoko potrenuje i zobaczymy :]
[1-25] [26-33] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.011030197143555 sekund