warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Problemy techniczne, kwestie sprzętowe -> Podkategoria: Inne
Temat:

Problem z siecia

[1-7] -» Nawigacja po temacie.
???????
poziom: 9

[06:19:50, Friday 01. September 2006]
Od razu chce zaznaczyc, ze oczekuje odpowiedzi od osob znajacych i obieganych w temacie !!!

Czesc wszystkim !

Pierwsza sprawa:

Jak samemu przypisac adresy IP, gdy ma sie ruter (na neostrade) i 2 kompy 1. XP 2. Win 95. Ruter mi przypisuje je automatycznie, raz jest np : 192.168.0.2,a raz 192.168.0.4 na dany komp. Prosze o dokladna wskazowke.

No i wogole ostatnio w ustawieniach rutera zobaczylem cos takiego ;/ :

Static Addresses Delete IP Address Host Names Type

Dynamic Addresses Reserve IP Address Host Names Type
192.168.1.2 komputer-roberta Dynamic
192.168.1.3 komputer-natali Dynamic
192.168.1.4 komputer-roberta Dynamic

a ja mam 1 komputer-roberta / 1 komputer-natali
a tu mi podwojnie pokazalo.. czemu ?

Druga sprawa wyglada nastepujaco :

Na komputerze mojej siostry, czyli na komputer-natalia, ktory na Otoczenie sieciowe (WIN95) widzi moj komputer w sieci (komputer-roberta), natomiast juz moj komputer (na ktorym mam WIN XP nazwa: komputer-roberta widzi tylko moj komputer..

Trzecia sprawa:

Jak chce sie np dostac przez otoczenie sieciowe - > komputer-roberta z komputera siostry prosi o podanie hasla sieciowego.. A jakie to haslo tzn. znam tyllko haslo przy logowaniu na moj XP, a skad mam wziasc to sieciowe ??

Z gory dzieki za pomoc.. i pozdrawiam
???
pyton
poziom solo na BN: 0
poziom: 12

[06:45:02, Friday 01. September 2006]
Prz3m0
poziom solo na BN: 3
max poziom na BN: 24
poziom: 11

GG: 1900391
[07:02:25, Friday 01. September 2006]
haslo siecziowepewnie bedzie to samo co login ja tez tak mam tzn jak brat wchodzi do mnie na kompa podaje nick i haslo identyczne jak wczesniej podany nick. tyle moge pomoc sprobuj moze sie uda
kRIMIsEK
poziom: 8

GG: 988578
[08:12:39, Friday 01. September 2006]
Patrz nawet nie napisales jaki masz router (informacja ze do neostrady to zadna informacja). Poza tym naprawde myslisze ze to najlepsze miejsce do napisania o swoim problemie? Czemu nie pojdziesz z tym na jakies forum gdzie jednak jest wieksza szansa ze ktos ci pomoze? Zajrzales chociaz do instrukcji? Co do otoczenia sieciowego to zawsze z tym jest jakis problem. Jesli bardzo chcesz to poczytaj sobie o serverze FTP. Nie czekaj na gotowe rozwiazania tylko sam poszukaj. I ile takich osob znajacych sie jest na forum? Pyton, Julas i moze ktos tam jeszcze. Nikt nie zna konfiguracja kazdego routera. To sie robi na czuja znajac prawa rzadzace takimi malymi sieciami. Nawet jakby ktos chcialby ci pomoc to musialbys mu pisac w jakich sekcjach sa jakie opcje. Zajelo by to duzo czasu i nerwow. Nikom sie nie chce czego takiego robic.
kupa
poziom: 8

GG: 12345678
[08:39:55, Friday 01. September 2006]
???????
poziom: 9

[15:27:37, Friday 01. September 2006]
na 256 mb dysk ?

Router DSL-524T D-LINK

AD.

Krimisek patrz :

forum(...)ic=91496
tweak(...)c=203735

LastGamePlay to ja

P.S Nasmiesmieszniejsze jest to, ze XP nie widzi a stare padlo Winda widzi Xp-ka :). Co do hasla z win 95 nie wchodzi ten od logowania.

// zedytowany przez LoGiTECH-MX5i3s dnia 2006-09-01 15:28:07

// zedytowany przez LoGiTECH-MX5i3s dnia 2006-09-01 15:29:10
???
I)avius
poziom: 11

GG: 2407790
[15:38:44, Friday 01. September 2006]
jezeli masz 2 rozne windowsy czyli xp i 95 to raczej zapominj o otoczeniu sieciowym :P
4w5 bardzej sie nie da :)
[1-7] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.010807991027832 sekund