warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Zbalansowanie gry / Nowe patche
Temat:

Reset + Nowy Patch?

[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-125] [126-150] [151-175] [176-183] -» Nawigacja po temacie.
TheRemiK
poziom solo na BN: 11
poziom: 11

GG: 2481825
[14:14:31, Friday 22. September 2006]
tak panie taisho abusowanie jednej takty. Jakos u udeda nie widzialem innej taktyki niz dk mass pajaki /abo desy . Ew ghule gargi lub fast desy , fast abo. I od czasu do czasu zablaka sie jakiz zmij czy cos. Poza tym ciagle graja dk+liz + ew cl/naga panda. Tak sie sklada ze np vs jedno mu vs humana uzywam wiecej taktyk , co generalnie i tak huja daje bo hum grajac ciagle to samo zawsze wygrywa.

Poza tym sam napisales ze w tym czyms glosowali ludzie nie mogac na wlasne mu, wiec co taki jebany human moze wiedziec na teamt mu orc vs ne. Napewno nie wie tego ze tuz przed t2 ( a latwo jest miec orkiem szybciej t2 niz elfem) bierzesz nage jako 2nd , masz tymczasem bm i 5 gruntow bierzesz troche penow i elf juz przegrywa bo jego nawet 8 arcz + drzewa moga possac . Zapewne uded jest tez specjalista i wie jak to bywa gdy kazdy prawie unit elfa jest unarmored i ma 300 hp i dostanie przypadkowa serie od np 3 mortow/3 kat i dziekujemy po elfiej massie na 3 expach. Zapominasz tez ze do zjechania expa elfa styknie scout. A gdy elf mimo ze wie o humana expie szybciej niz on to podchodzi i takimi archami/huntami/driadami dostaje w pizde od towerow huma. Towerom orka na upie tez nic nie mzoe zrobic chyba ze zrobi chimy ktore cienko przeda na baty. U ud jest suyutacja trudniejsza bo postawienie expa to sprawa kosztonwna , ale za to exp jest praktycznei nie do ruszenai tez ( widzielismy to na mp kiedy Pal majac 3 razy wieksza armie po prostu dostal w pizde od terrora pod jego expem )

Poza tym jest takie powiedzenie " 95% osob uwierzy w zdanie gdzie podane sa jakeis dane statystyczne"
ale ze mnie szmata tratatata
emdece

GG: 5711579
[14:33:20, Friday 22. September 2006]
troche mi zal remik ze dosc dobry gracz narzeka jaka to jest 'imba' gra i jak sie ciezko gra tym Twoim elfem, a wiesz jakie na to wyjscie? graj tym zly niedobrym orkiem/ludziem/ud a juz wogole random to jest MASAKRA! :p
care&whine :D
Taisho
poziom solo na BN: 4
max poziom na BN: 19
poziom: 7

[15:11:06, Friday 22. September 2006]
TheRemiK
poziom solo na BN: 11

GG: 2481825
[15:35:37, Friday 22. September 2006]
ok gramy ja vs ty wybierasz mi rase i herosa a ty grasz ne i jade cie jak szmate potem zamieniamy sie miejsami i zaloze sie ze bede mial klopoty. Juz wielu sie o tym przekonalo m.in dubel gral elfem na expie massowal jak sqrwysyn a dostal ode mnie w pizde od am +mk kilka rifow i kilku czarek mimo ze mial popaz 80 ja z 50 . Last walka jak byly jzu populacje 800 vs ok 80 to nie zabil mi nawet unita tt ;<
ale ze mnie szmata tratatata
BobKe
poziom solo na BN: 0
max poziom na BN: 18

GG: 9161169
[15:53:24, Friday 22. September 2006]
Mi sie wydawalo ze ten temat nazywa sie "reset + nowy patch" a nie "chodzcie plakac na swoj najslabszy mu" thx
'Nazywała się "Sesja" i kazdy chcial ją zaliczyć.
sechu

GG: 1380854
[16:03:35, Friday 22. September 2006]
nie ma pewnosci na tym swiecie jest tylko szansa UD ACC "ROSEMARY"
Taisho
poziom solo na BN: 4
max poziom na BN: 19
poziom: 7

[16:36:21, Friday 22. September 2006]
sechu

GG: 1380854
[16:58:58, Friday 22. September 2006]
Ja jego nie bronie , smieszny post remika bynajmniej , szczegolnie po tym linku ktory zamiesciles ... tylko ze np ja ani razu nie wspomnialem o imbalaned a jednak mi nawrzucales :A napisalem jedynie ze jako gracz UD i NE latwiej mi sie gra ud na elfa ... nie wiem jak to jest na poziomie PRO no i nigdy sie nie dowiem bo tak grac nie bede , nia mam na to czasu , wiem natomiast ze w moim przypadku latwiej mi sie ud :) mnie elfy irytuja w 1v1 a ud 2 v2 :D
btw Taisho nie skonczy sie ta gadka nigdy , bo tak sie sklada , ze to dobry sposob na wymowke kiedy sie wtapie :D nikt tak naprawde nie pomysli ze jest slabszy i gowno umie ... tylko powie o KU...(jesli oczywiscie wtopi po 6-9 minutach gry :D) ale imba !! :A
Moje pomysly na patcha przedstawilem ciekawe czy to przejdzie ;-)

nie ma pewnosci na tym swiecie jest tylko szansa UD ACC "ROSEMARY"
[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-125] [126-150] [151-175] [176-183] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.00714111328125 sekund