warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Taktyki, strategie, porady
Temat:

NE vs HUM

[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-125] [126-150] [151-155] -» Nawigacja po temacie.
poziom: 1

[08:42:06, Friday 30. September 2005]
Kris
poziom: 11

[09:04:13, Friday 30. September 2005]
nieee nie zgodze sie hum NIE jest najlepsza rasa w tej grze . owszem tez zauwazylem ze z ne sobie radzi bardzo latwo ale z reszta... raczej nie bardzo.trudno sie gra humem > fe , trza uwazac na am bo jak nuke pojdzie to po grze . NAPEWNO HUM NIE JEST NAJLEPSZY
TheRemiK
poziom solo na BN: 11

GG: 2481825
[09:33:22, Friday 30. September 2005]
ale ze mnie szmata tratatata
Bajtek
poziom: 7

GG: 3138043
[09:35:43, Friday 30. September 2005]
Ja gram bez tankow i towerow i jakos sobie radze ~~.

[09:44:45, Friday 30. September 2005]
Orc jest imba nie ma zadnej slabej jednostki jesli kots zna slaba kjednostke u orca niech poda a hum v ne oczywsicie ze hum wygra kolo robi drady na 5 drad wystarczy jeden mortar i posprawie mogle by zrobic balas ktury umorzliwilby wszytkim rasom po ty samo wtedy to ludzie wygrywali by dzikii umiejetnosciom a nie dziki temu ze hu vs elf
nie_umiem_grac
poziom solo na BN: 3

GG: 6174783
[10:08:18, Friday 30. September 2005]
hmmm a ja uwazam inaczej... gram elfikiem i mam(mialem;p) okolo 80% vs hum... najwazniejszy jest harras wbijasz na niego dh on przez to mase czasu traci w bazie za ten czas mlocisz archerki i szybkiego techa. Jak pomysli to zamiast bawic sie z dh wbije do ciebie i tu czeka na niego niespodzianka jakies 5-6 archerek i 2 drzewa + studnie wiec nie czego szukac... po techu od razu 2 drzewa wiedzy i jak zrobisz 2-3 driady z dispelem to cisniesz po nage i wbijasz na huma do bazy... zazwyczaj w tej chwili ma jakies 5-5footow arcego mk i zaczyna magie robic (jak wyjda ze 2 czarki to juz bedzie duzo;p) jak nie wyjdzie za mury miasta(:P) to mu masakrujesz sanktuaria(prawie zawsze sa na zewnatrz miasta budowane) po takiej salwie kolo leci je bronic no to silny fokusik na arcego ktory pada po 2 salwach:P potem kosisz magie bo zbiera wiecej od piercingu nie wspominam o tym ze burnujesz mana mk i robisz od razu jak sie da w miedzy czasie tech bazy i szkolenie niedzwiedzi. Taki atak zazwyczaj konczy sie tym ze hum traci polowe roboli all armie i hero a to tylko dlatego ze przed techem nie masuje jeszcze armi;p... po takiej bitwie zazwyczaj w bazie masz juz tech3 i zaczynasz mass misiaczki i driady (sa niezbedne mis na slowie to juz doslownie koniec swiata;p, po za tym jak tylko zobaczysz jakiegos zywiolaka 3 dispele co najwyzej i zywiolak szybciej zginie jak sie narodzil:P). no a jak juz dochodzi do takiej bitwy opisanej powyzej ze hum castery sb i rifki na misie i driady to walka wyglada tak(a bynajmniej ja to tak widze;p) dispel zywiolaka i jak jest opcja silny focus na arcego a jak nie to misiaczki puscic w atak obszar;p a driadami/archami focusowac na czarkach/kaplanach... jak jakis misio umiera to go czestujesz kosturkiem(tego jeszcze nie opanowalem;p). Wazny jest scout bo przy zalozeniu ze ma juz taka wesola sielanke magii i rifli to przezyl atak;p. Nie mozna dac humowi expa zmontowac i gryfow dozyc;] jak przypadkiem zobaczysz gryfiarnie od razu robic drzewka do hipo bo to co gryfik robi z misia to to jest czysta poezja;]... a tak ogolnie jesli hum by porobil mortarow to bron boze nie szturmuj jego bazy bo to pewny loss czekaj az z niej wyjdzie i szarza w morty herosami;] gdyby z jakiejs obawy przed lossem hum nie chcial wyjsc z bazy to mass expy wtedy:P, a jakby dalej nie chcial wylezc to rozwiazanie ostateczne - chimy z wykupionym pluciem;p no i jeszcze jedno jak tylko jest jakas wolna kasa(czekasz na studnie, nie chcesz wlezc na duze koszta itp.) to zawsze rob ulepszenia taki misio ma o 30% wieksze dmg i o okolo 30% wieksza redukcje (czytaj jest znacznie mocniejszy)... mysle ze jak ktos to przeczyta i poprobuje to tez stwierdzi(tak jak ja;d) ze to ne imba :D a nie humek;p...
Mówcie mi Legion, bo jest nas wielu...

[10:27:20, Friday 30. September 2005]
Calkowicie zgadzam sie z nie_umiem_grac. Jeszcze przed resetem mialem 26 lvl tylko humem i wiem co to znaczy walczyc z bears/dryads. Odnosnie wypowiedzi Zygfryda - HUM TO PA PEWNO NIE NAJSILNIEJSZA RASA (wg mnie najslabsza). Czytaj: kazda rasa ma na huma imbe - ne (bears/dryads), ud (destro/abos/nuke), orc (hyba nei musze mowic). Poza tym nie_umiem_grac bardzo dobrze zobrazowal wzorowa gre ne na huma... Juz kilka razy mi sie zdazylo grac z elfem ktory jechal na takim stracie i wiezcie mi ze to istna mordega. A to nie znaczy Zygus ze jesem "bardzo, bardzo slaby" tylko ze chociazby pod wzgledem wymaganego skilla ne > hum!!! Osobiscie najtrudniej mi sie gra z elfami. Chcialem jeszcze powiedziec ze jak nie umiesz sobie dac rady z magia huma to chyba nie wiesz od czego sa driady i wispy. Jesli uwazasz ze mortars to imba na dry to nie bede komentowal twojego sposobu prowadzenie bitwy. Na zakonczenie powiem ze jesli w grze ne vs hum elf zrobi limit bears/dryads i dorzuci pare smoczkow + good heroes TO JUZ JEST GG!!!
Daddy
poziom solo na BN: 0
poziom: 10

GG: 4689651
[10:35:34, Friday 30. September 2005]
<mniam>

[10:47:43, Friday 30. September 2005]
LOL wbijasz samym dh do bazy hum a tam milicji od huja ze jak ci otoczy herosa to hujnia juz a tam juz magiem ci wybija fla ogniki to jest kiczowe;/ Zeby nie bylo milicji to good ale tak to ;/
Guga

GG: 6942065
[11:00:17, Friday 30. September 2005]
u
Argon
poziom: 5

GG: 6475266
[11:20:44, Friday 30. September 2005]
Pro Human here !
chiko
poziom solo na BN: 6

GG: 5659659
[11:39:30, Friday 30. September 2005]
FakePlasticTree

GG: 5164371
[11:44:07, Friday 30. September 2005]

[11:48:52, Friday 30. September 2005]
i tak orc jest IMBA
Sto-lat
poziom solo na BN: 10

GG: 5496695
[11:55:31, Friday 30. September 2005]
oczywicie elf > hu - uwazasz ze tier 1 elfa jest gorsze od huma? hum sux :<
noobelf > all :<
United Forces
PyReK
poziom solo na BN: 6

GG: 4218143
[12:12:44, Friday 30. September 2005]
phi :< imo ne > hum ale na lt hum > ne :O
emasz :D
bezkitu
max poziom na BN: 11

[12:26:37, Friday 30. September 2005]
imo ne vs hum jest w miare zbalansowane ( imo podkreslam ) :D
oczywiscie kazdy mowi bears/dry zmiata huma w pare sekund :) dobre co nie: ) ale trzeba wziasc pod uwage pare rzeczy , wiele zalezy od mapy dobrego ulozenia armi podczas walki i oxczywiscie samego micro , przykladowo co z tego ze masz powiedzmy 7 miskow i kilka dry jak koles bedzie w lepszej pozycji do walki i uniemozliwi pelne wykorzystanie miskow atak zatrzyma sie po prostu na mk i sb oraz supporcie casterow (czesto mozna bylo to zauwazyc u caravaggio ktory zawsze staral sie zwabic przeciwnika w ciasne miesca uniemozliwiajac przeciwnikowi micro miskami ) pozatym, co juz ktos wczesniej wspomnial techujacy do miskow NE w pewnym momencie jest narazony na latwy atak ze strony huma a mianowcie "mid game " odeprzec tiera 2 huma majac dh nage +5 archerk + pare wispow ?! oO w bazie +no dobra ze trzy dry jest naprawde trudno tak wlasnie przegral wczoraj check na turtel rock ... oczywiscie wiem doskonale ze takie "teoretyczne rozkimy " to nic w stosunku do prawdziej gry 1v1 ale z drugiej strony cos w tym jest ..... na polu walki wygra lepszy zmysl taktyczny + micro mico micro ;p . P.S zawsze mozna zagrac "bjarke style " ;p
woDzu

GG: 7657146
[13:08:12, Friday 30. September 2005]
zygfryd zagraj na uda np. na mnie - zmienisz zdanie o best rasie -.-
och sry slepy jestem ^

// zedytowany przez woDzu dnia 2005-09-30 13:32:36
pozdro & poćwicz
Hegemon

GG: 5159948
[13:48:32, Friday 30. September 2005]
Życie upływa w strugach gówna ...

[13:53:31, Friday 30. September 2005]
ne > hu .... przestancie pieprzyc dh > am , nie ma co , dh to najlepszy hero w grze wiec niech pie***** elfy sie ciesza ze go w ogole maja , a nie truja dupe ze hu imba .... pfffff

[14:05:38, Friday 30. September 2005]
kolejny topic o imbie x(
sH.?!?!?!?XD
poziom: 12

GG: 7448985
[14:14:40, Friday 30. September 2005]
http://www.gicolek.cba.pl/wordpress - mój blog o grach komputerowych i grafice.

[14:20:37, Friday 30. September 2005]
gdzie admini? close this topic ;/
GuMis
poziom: 9

GG: 6832315
[14:38:10, Friday 30. September 2005]
RoaR@Northrend
Kris

[14:45:40, Friday 30. September 2005]
nie umiem grac > fajne wypracowanie :P
[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-125] [126-150] [151-155] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.022836923599243 sekund