|
|
[08:42:06, Friday 30. September 2005]
|
|
|
[09:04:13, Friday 30. September 2005]
nieee nie zgodze sie hum NIE jest najlepsza rasa w tej grze . owszem tez zauwazylem ze z ne sobie radzi bardzo latwo ale z reszta... raczej nie bardzo.trudno sie gra humem > fe , trza uwazac na am bo jak nuke pojdzie to po grze . NAPEWNO HUM NIE JEST NAJLEPSZY |
|
|
[09:33:22, Friday 30. September 2005]
ale ze mnie szmata tratatata
|
|
|
[09:35:43, Friday 30. September 2005]
Ja gram bez tankow i towerow i jakos sobie radze ~~. |
|
|
[09:44:45, Friday 30. September 2005]
Orc jest imba nie ma zadnej slabej jednostki jesli kots zna slaba kjednostke u orca niech poda a hum v ne oczywsicie ze hum wygra kolo robi drady na 5 drad wystarczy jeden mortar i posprawie mogle by zrobic balas ktury umorzliwilby wszytkim rasom po ty samo wtedy to ludzie wygrywali by dzikii umiejetnosciom a nie dziki temu ze hu vs elf |
|
|
[10:08:18, Friday 30. September 2005]
hmmm a ja uwazam inaczej... gram elfikiem i mam(mialem;p) okolo 80% vs hum... najwazniejszy jest harras wbijasz na niego dh on przez to mase czasu traci w bazie za ten czas mlocisz archerki i szybkiego techa. Jak pomysli to zamiast bawic sie z dh wbije do ciebie i tu czeka na niego niespodzianka jakies 5-6 archerek i 2 drzewa + studnie wiec nie czego szukac... po techu od razu 2 drzewa wiedzy i jak zrobisz 2-3 driady z dispelem to cisniesz po nage i wbijasz na huma do bazy... zazwyczaj w tej chwili ma jakies 5-5footow arcego mk i zaczyna magie robic (jak wyjda ze 2 czarki to juz bedzie duzo;p) jak nie wyjdzie za mury miasta(:P) to mu masakrujesz sanktuaria(prawie zawsze sa na zewnatrz miasta budowane) po takiej salwie kolo leci je bronic no to silny fokusik na arcego ktory pada po 2 salwach:P potem kosisz magie bo zbiera wiecej od piercingu nie wspominam o tym ze burnujesz mana mk i robisz od razu jak sie da w miedzy czasie tech bazy i szkolenie niedzwiedzi. Taki atak zazwyczaj konczy sie tym ze hum traci polowe roboli all armie i hero a to tylko dlatego ze przed techem nie masuje jeszcze armi;p... po takiej bitwie zazwyczaj w bazie masz juz tech3 i zaczynasz mass misiaczki i driady (sa niezbedne mis na slowie to juz doslownie koniec swiata;p, po za tym jak tylko zobaczysz jakiegos zywiolaka 3 dispele co najwyzej i zywiolak szybciej zginie jak sie narodzil:P). no a jak juz dochodzi do takiej bitwy opisanej powyzej ze hum castery sb i rifki na misie i driady to walka wyglada tak(a bynajmniej ja to tak widze;p) dispel zywiolaka i jak jest opcja silny focus na arcego a jak nie to misiaczki puscic w atak obszar;p a driadami/archami focusowac na czarkach/kaplanach... jak jakis misio umiera to go czestujesz kosturkiem(tego jeszcze nie opanowalem;p). Wazny jest scout bo przy zalozeniu ze ma juz taka wesola sielanke magii i rifli to przezyl atak;p. Nie mozna dac humowi expa zmontowac i gryfow dozyc;] jak przypadkiem zobaczysz gryfiarnie od razu robic drzewka do hipo bo to co gryfik robi z misia to to jest czysta poezja;]... a tak ogolnie jesli hum by porobil mortarow to bron boze nie szturmuj jego bazy bo to pewny loss czekaj az z niej wyjdzie i szarza w morty herosami;] gdyby z jakiejs obawy przed lossem hum nie chcial wyjsc z bazy to mass expy wtedy:P, a jakby dalej nie chcial wylezc to rozwiazanie ostateczne - chimy z wykupionym pluciem;p no i jeszcze jedno jak tylko jest jakas wolna kasa(czekasz na studnie, nie chcesz wlezc na duze koszta itp.) to zawsze rob ulepszenia taki misio ma o 30% wieksze dmg i o okolo 30% wieksza redukcje (czytaj jest znacznie mocniejszy)... mysle ze jak ktos to przeczyta i poprobuje to tez stwierdzi(tak jak ja;d) ze to ne imba :D a nie humek;p... Mówcie mi Legion, bo jest nas wielu...
|
|
|
[10:27:20, Friday 30. September 2005]
Calkowicie zgadzam sie z nie_umiem_grac. Jeszcze przed resetem mialem 26 lvl tylko humem i wiem co to znaczy walczyc z bears/dryads. Odnosnie wypowiedzi Zygfryda - HUM TO PA PEWNO NIE NAJSILNIEJSZA RASA (wg mnie najslabsza). Czytaj: kazda rasa ma na huma imbe - ne (bears/dryads), ud (destro/abos/nuke), orc (hyba nei musze mowic). Poza tym nie_umiem_grac bardzo dobrze zobrazowal wzorowa gre ne na huma... Juz kilka razy mi sie zdazylo grac z elfem ktory jechal na takim stracie i wiezcie mi ze to istna mordega. A to nie znaczy Zygus ze jesem "bardzo, bardzo slaby" tylko ze chociazby pod wzgledem wymaganego skilla ne > hum!!! Osobiscie najtrudniej mi sie gra z elfami. Chcialem jeszcze powiedziec ze jak nie umiesz sobie dac rady z magia huma to chyba nie wiesz od czego sa driady i wispy. Jesli uwazasz ze mortars to imba na dry to nie bede komentowal twojego sposobu prowadzenie bitwy. Na zakonczenie powiem ze jesli w grze ne vs hum elf zrobi limit bears/dryads i dorzuci pare smoczkow + good heroes TO JUZ JEST GG!!! |
|
|
[10:35:34, Friday 30. September 2005]
<mniam>
|
|
|
[10:47:43, Friday 30. September 2005]
LOL wbijasz samym dh do bazy hum a tam milicji od huja ze jak ci otoczy herosa to hujnia juz a tam juz magiem ci wybija fla ogniki to jest kiczowe;/ Zeby nie bylo milicji to good ale tak to ;/ |
|
|
[11:00:17, Friday 30. September 2005]
u
|
|
|
[11:20:44, Friday 30. September 2005]
Pro Human here !
|
|
|
[11:39:30, Friday 30. September 2005]
|
|
|
[11:44:07, Friday 30. September 2005]
|
|
|
[11:48:52, Friday 30. September 2005]
i tak orc jest IMBA |
|
|
[11:55:31, Friday 30. September 2005]
oczywicie elf > hu - uwazasz ze tier 1 elfa jest gorsze od huma? hum sux :<
noobelf > all :< United Forces
|
|
|
[12:12:44, Friday 30. September 2005]
phi :< imo ne > hum ale na lt hum > ne :O emasz :D
|
|
|
[12:26:37, Friday 30. September 2005]
imo ne vs hum jest w miare zbalansowane ( imo podkreslam ) :D
oczywiscie kazdy mowi bears/dry zmiata huma w pare sekund :) dobre co nie: ) ale trzeba wziasc pod uwage pare rzeczy , wiele zalezy od mapy dobrego ulozenia armi podczas walki i oxczywiscie samego micro , przykladowo co z tego ze masz powiedzmy 7 miskow i kilka dry jak koles bedzie w lepszej pozycji do walki i uniemozliwi pelne wykorzystanie miskow atak zatrzyma sie po prostu na mk i sb oraz supporcie casterow (czesto mozna bylo to zauwazyc u caravaggio ktory zawsze staral sie zwabic przeciwnika w ciasne miesca uniemozliwiajac przeciwnikowi micro miskami ) pozatym, co juz ktos wczesniej wspomnial techujacy do miskow NE w pewnym momencie jest narazony na latwy atak ze strony huma a mianowcie "mid game " odeprzec tiera 2 huma majac dh nage +5 archerk + pare wispow ?! oO w bazie +no dobra ze trzy dry jest naprawde trudno tak wlasnie przegral wczoraj check na turtel rock ... oczywiscie wiem doskonale ze takie "teoretyczne rozkimy " to nic w stosunku do prawdziej gry 1v1 ale z drugiej strony cos w tym jest ..... na polu walki wygra lepszy zmysl taktyczny + micro mico micro ;p . P.S zawsze mozna zagrac "bjarke style " ;p |
|
|
[13:08:12, Friday 30. September 2005]
zygfryd zagraj na uda np. na mnie - zmienisz zdanie o best rasie -.-
och sry slepy jestem ^
// zedytowany przez woDzu dnia 2005-09-30 13:32:36 pozdro & poćwicz
|
|
|
[13:48:32, Friday 30. September 2005]
Życie upływa w strugach gówna ...
|
|
|
[13:53:31, Friday 30. September 2005]
ne > hu .... przestancie pieprzyc dh > am , nie ma co , dh to najlepszy hero w grze wiec niech pie***** elfy sie ciesza ze go w ogole maja , a nie truja dupe ze hu imba .... pfffff |
|
|
[14:05:38, Friday 30. September 2005]
kolejny topic o imbie x( |
|
|
[14:14:40, Friday 30. September 2005]
http://www.gicolek.cba.pl/wordpress - mój blog o grach komputerowych i grafice.
|
|
|
[14:20:37, Friday 30. September 2005]
gdzie admini? close this topic ;/ |
|
|
[14:38:10, Friday 30. September 2005]
RoaR@Northrend
|
|
|