| Temat: | Jak microwac :F |
|
[1-25] [26-38] -» Nawigacja po temacie. |
|
|
[22:50:53, Monday 02. October 2006]
@Avalang bo taki dragonik nie jest od zadawania gigantycznych dmg tylko do walki z casterami. Bardzo przydatny unit z reszta... Nie obchodzi mnie co o tym myslisz...
|
|
|
[07:27:06, Tuesday 03. October 2006]
www.line.ovh.org
|
|
|
[09:05:07, Tuesday 03. October 2006]
Zaylek prosze cie : < nic nie wiesz o micro ... |
|
|
[12:35:17, Tuesday 03. October 2006]
wogule grajac ud to nie powinienes miec problemow z micro chyba ze ghulami (ale ghulami trudno wygrac cokolwiek nawet na elfa ). Fiendy to poprostu focusujesz wszystkimi na jedna jednostke i niedjasaze otoczyc sie przeciwnikowi. Majac juz lisha z kulka robisz nuka herosowi co najczesciej powoduje jego odwrot (bo nikt nie chce stracic herosa). Trudne zadnie Jest jesc ze grajac gargami na driady ale w tym mu bardziej przyda Ci sie macro niz micro bo w besposrednim starciu gargi<<driady. Desami to tez latwo microwac bo maja 900hp i jak ulepszyz 9 defato samo tyczy sie abowmow |
|
|
[15:53:24, Tuesday 03. October 2006]
fajnie masz
|
|
|
[16:33:39, Tuesday 03. October 2006]
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
|
|
|
[16:37:39, Tuesday 03. October 2006]
Ja pisalem do zaylka o jego filozofi auto-micro faerii. Nie pisalem ze sa kijowate, tylko ze maja slaby dmg. A uzywa sie ich praktycznie tylko na huma i czasem na ud. "powiedzcie mi tylko jedno, co to qrwa znaczy hajduk?"
|
|
|
[16:45:10, Tuesday 03. October 2006]
fajnie masz
|
|
|
[16:48:31, Friday 13. October 2006]
Przedewszystkim trenuj sobie szybkie trzaskanie coila i otaczanie jednostek/bohaterow wroga..
Playing to be better.
|
|
|
[15:18:09, Sunday 14. January 2007]
Piszę poprawnie po polsku.
|
|
|
[17:35:19, Sunday 14. January 2007]
|
|
|
[17:54:52, Sunday 14. January 2007]
Heh ale nie odpowiadacie na pytanie zadane w temacie bo jak dla mnie to gosciowi chodzilo o cos innego , ja micruje tak:
jezeli chce cofnac jakas jednostke do bazy bo ma juz malo hp i wiem ze nie zdaze jej zaznaczyc i kliknac na mapke to cala grupe cofam gdziesdo tylu zeby jak najszybciej cofnac ta jednostke pozniej szybko klikam z shiftem zeby ja wylaczyc z grupy i wybieram kolejny cel a pozniej ctrl+grupa zeby nie wziasc tej jednostki spowrotem.
Bardzo pomocny w microwaniu jest wysoki sens bez tego nie ma sensu bo nie mozemy machac mycha przez pol podkladki bo to wydluza tylko czas
I dodatkowo jak grasz fiendy czasami to ja np. daje sobie licha z fiendami do 3 grupy do 2 desy jak jakies mam do 1 melee. Wazne zeby lich z fiendami byl w 1 grupie nawet jezeli masz same fiendy i dk licha bo jak bedziesz mial wszystko w 1 to dk bedzie caly czas z przodu i dlugo nie powalczysz bo bedziesz musial zrobic zaraz tp.
Najwazniejsze jest zebys widzial w "co" bije przeciwnik i to da Ci mozliwosc wycofania jednostki w ostatnim momencie , trzeba troche gier rozegrac zeby ogarnac to co sie dzieje na ekranie ogolnie , pozniej przyjdzie timing(wyczucie gdzie i co przeciwnik robi w danym momencie) |
|
|
[19:10:42, Sunday 14. January 2007]
Moderator repków i newsów
|
|
|
[1-25] [26-38] -» Nawigacja po temacie. |
Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!
Więcej?
Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości!
WC3L,
TURNIEJ,
WCG,
NETWARS,
LCW,
WORLD CYBER GAMES,
TERROR,
DOTA,
GRUBBY,
MYM,
PALADYN,
WYWIAD,
REPPACK,
WARCRAFT,
BLIZZARD,
MOON,
PORADNIK,
POL-TEAM,
BIOT,
POLSKA,
ESL,
KONKURS,
LIGA,
WORLD ELITE,
FUZJA,
NGL-ONE,
ENC,
NGL,
TOD,
TDEL,
SPQR,
SLH,
MOUZ,
PGS,
TOUR,
GFO,
WILQ,
BRONZE,
KODE5,
WILDA,
PATCH,
TEAM FIGHTING,
LADDER,
REPREZENTACJA,
SILVER,
HEADSHOT,
EXTREME MASTERS,
HEYAH,
FLY100%,
VOODOO,
LYN,
KUJA,
BIOHAZARD-TEAM,
BVG,
WICKED,
ESWC,
ALMOST,
TH000,
ACIS,
KWAKI,
CYKLOP,
SHOW,
KLIMO,
REPLAYPACK,
INCUP,
CLAN BASE,
HOORAI,
SASE,
ELIMINACJE,
FINAłY,
FNATIC,
POLTEAM,
SHOWMATCH,
WCG 2006,
IEST,
SRS,
FINAł,
CYBERSPORT,
WE.EU,
PLD,
SKY,
PRAE,
REMIND,
JAGR,
CASIN,
LAN,
REPLAYS.PL,
CHALLENGE,
ANIMATOR,
2007,
BATTLENET,
CARMAC,
HAPPY,
NATIONS,
STARCRAFT,
PEDAL,
KONKURSIWO,
W3ARENA
Copyright ©
Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444
Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0099620819091797 sekund