| Temat: | lekka pomylka ? :D |
|
[1-25] [26-50] [51-59] -» Nawigacja po temacie. |
|
|
[09:18:26, Saturday 07. October 2006]
@xoltro :D nie mowie ze na ulicy sie to nie przyda ale w pridzie no to np masz tutuaj dobry przyklad jak walka fiodora sie skonczyla a potem co z nim monster robil w czasie
video(...)andleman
moge dac jeszcze troche, ale niech mi sie przypomni imie tamtego kolesia ktory tylko tak wygrywal ;p |
|
|
[10:53:08, Saturday 07. October 2006]
Xolto@ aikido trenuje 7 lat i wiem jak sie obronic i na co sie przydaje i logicznym jest ze kazdy jak cie udarzy z tylu niemasz szans |
|
|
[13:58:02, Saturday 07. October 2006]
drakon na ulicy sa elemety otoczenia ktrych nie masz na sali na macie :) i jak sie potkniesz to nikt nie poda ci rek izebys wstal (wyjatek potwierdza regule ) mozesz dostac lawka, kamieniem, jakims dragiem, gazem po oczach, kastetem, nozem, z banki :) noi czasem zdaza sie jkais jebany burce lee co cie golymi rekami rozjebie w 3 sekundy naszczescie nie spotkalem takiego jeszcze :)
i nie trzeba chodzic 7 lat na aikido zebywiedziec co kolesie ktorzy ucza sztuk walki mowia o jazdach na ulicach
1 zasada to spierdalasz doi[pero jak niemasz gdzie tosie bronisz i ja osobiscie widzac 3-4 kolesi ktrzy nam nie biegna wolal bym znalesc jakas rzecz ktra da mi przewage w pierwszych chwilach bo to one sa najwazniejsze np wyjebac szyhbko 1 i chodu jak bedzie cienastepny doganial to jak mozesz to tesh czyms mu zajebac co masz po reka :) 4w5 bardzej sie nie da :)
|
|
|
[14:10:18, Saturday 07. October 2006]
Davius is right -___- http://www.gicolek.cba.pl/wordpress - mój blog o grach komputerowych i grafice.
|
|
|
[14:11:27, Saturday 07. October 2006]
Davius prubowali ci kiedys zapierd... telefon ?bo mi tak to bylo 2 lata temu
dostalem 3 razy w nery no to wstalem jednemu jeblem drugiemu wykrecilem lape mam nadzieje ze skurw... do teraz boli no i w duga bo 2v1 to nigdy niewiadomo |
|
|
[14:31:34, Saturday 07. October 2006]
http://www.gicolek.cba.pl/wordpress - mój blog o grach komputerowych i grafice.
|
|
|
[14:37:08, Saturday 07. October 2006]
ojojoj juz kazdy pokozaczyl jak to umie "najpierdolic typa" heuh zaraz przyjdzie jeszcze jakis sumo fajter i sie pochwali skutecznoscia swego stylu ;c |
|
|
[14:48:45, Saturday 07. October 2006]
tak gomez styl co ty robisz na tym forum? out 4w5 bardzej sie nie da :)
|
|
|
[15:55:36, Saturday 07. October 2006]
valetudo + brazlijskie jujitsu + combat rox ;> to razem = UFC albo jak kto woli MMA > ALL nie ma pewnosci na tym swiecie jest tylko szansa UD ACC "ROSEMARY"
|
|
|
[1-25] [26-50] [51-59] -» Nawigacja po temacie. |
Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!
Więcej?
Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości!
WC3L,
TURNIEJ,
WCG,
NETWARS,
LCW,
WORLD CYBER GAMES,
TERROR,
DOTA,
GRUBBY,
MYM,
PALADYN,
WYWIAD,
REPPACK,
WARCRAFT,
BLIZZARD,
MOON,
PORADNIK,
POL-TEAM,
BIOT,
POLSKA,
ESL,
KONKURS,
LIGA,
WORLD ELITE,
FUZJA,
NGL-ONE,
ENC,
NGL,
TOD,
TDEL,
SPQR,
SLH,
MOUZ,
PGS,
TOUR,
GFO,
WILQ,
BRONZE,
KODE5,
WILDA,
PATCH,
TEAM FIGHTING,
LADDER,
REPREZENTACJA,
SILVER,
HEADSHOT,
EXTREME MASTERS,
HEYAH,
FLY100%,
VOODOO,
LYN,
KUJA,
BIOHAZARD-TEAM,
BVG,
WICKED,
ESWC,
ALMOST,
TH000,
ACIS,
KWAKI,
CYKLOP,
SHOW,
KLIMO,
REPLAYPACK,
INCUP,
CLAN BASE,
HOORAI,
SASE,
ELIMINACJE,
FINAłY,
FNATIC,
POLTEAM,
SHOWMATCH,
WCG 2006,
IEST,
SRS,
FINAł,
CYBERSPORT,
WE.EU,
PLD,
SKY,
PRAE,
REMIND,
JAGR,
CASIN,
LAN,
REPLAYS.PL,
CHALLENGE,
ANIMATOR,
2007,
BATTLENET,
CARMAC,
HAPPY,
NATIONS,
STARCRAFT,
PEDAL,
KONKURSIWO,
W3ARENA
Copyright ©
Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444
Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.011444091796875 sekund