warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Ciekawostki, wydarzenia, gracze
Temat:

Moze to glupie, ale..

[1-6] -» Nawigacja po temacie.
???????
poziom: 9

[21:08:27, Sunday 08. October 2006]
Koncze z moja przygoda z Warcraftem, mam studia wiec nie moge juz w to grac i marniowac czasu.. Nie wiem czy ktos z was mnie znal czy tez nie gralem na kontach Logitech-mx5i3s itp.. a teraz na koncie LastgamePlay..

A wiec do rzeczy oddaje konto na BN : LastGamePlay(32lvl solo)
haslo to: qazwsx741

oraz 2 cd-keye : ROC: Y6ZZJG-XKHP-DG7XMM-DZ6R-9ZCF2B
TFT: X4DKN6-6HRM-4GJPNY-4Z4H-4M9ZCF

Dane sa realne daje tu wiec kto 1 ten leprzy.. pozdrawiam zycze gl
logi..
???
Qwo
poziom: 11

[21:15:09, Sunday 08. October 2006]
Hehe niezle! Mi sie i tak nie przyda ;]
I)avius
poziom solo na BN: 0
poziom: 11

GG: 2407790
[21:20:46, Sunday 08. October 2006]
teraz na keyach nikt nie pogra
4w5 bardzej sie nie da :)
PsychoPriest
poziom: 10

[21:23:13, Sunday 08. October 2006]
to bylo bez sensu, lepiej bylo dac keye komus zaufanemu, jakiemus koledze bo teraz ten key bedzie tak jak dostepne w necie pirackie keye zeby pograc w singla...
ZeBrO
max poziom na BN: 21
poziom: 8

[21:39:56, Sunday 08. October 2006]
Acc to rozumiem bo acc w W3 sa Ch*ja warte ale Cd-keye mogles sobie zostawic jakbyc kiedys chcial pograc a napewno keidys taka chwila bedzie :< ogolnie zlamiles :D
Chciałes wydymać Freda ? Teraz Fred was wydyma :<
LostMyMind
poziom: 10

GG: 5000712
[21:53:55, Sunday 08. October 2006]
i tak chical przestac grac wiec w sumie dobrze zrobil bo se juz nie pogra ale nikt inny tez nie dac kumplowi to zawsze mozna odzyskac sprzedac albo dac jednej osobie nie znanej ktora potrzeboje i bylo by si; p
Desecration is the smile on my face
[1-6] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Ten wątek jest już zamknięty. Nie możesz dodawać wiadomości.

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0063319206237793 sekund