|
|
[20:24:23, Monday 30. October 2006]
Hey, chcialbym poznac wasza opinie na temat tego co wicepremier giertych chce wprowadzic ..chyba nie musze pisac co chce wprowadzic bo kazdy umnie czytac albo wlaczyc tv na wiadomosci, tvn24 caly czas o tym mowia albo tvp3 co godzine.
ja osobiscie jestem za, chociaz gimnazjum mam juz dawno za soba, u mnei takich rzeczy nie bylo jakie widze w tv etc. naprawde szokuja mnie takie zachowania niektorych gimnazjalistow, niewiem jak mozna byc taka bez mozga osoba,
mam nadzieje ze giertych wprowadzi to juz niedlugo,
bo naprawde niedlugo bedzie wiecej prob samobojczych przez gimnazjalistow...
przed kilkoma dniami zabila sie dziewczyna, a dzis chlopak probowal...
... a jak widzialem jak sie wypowiadali inni gimnazjalisci z innych szkol na temat smierci kolezanki .. no naprawde pierdolca mozna dostac co oni wygadywali, jezu "ze tak juz jest, ze byla za slaba, nie umiala sie dostosowac", ze ...ehh ach niechce mi sie pisac.
TEN kawalek jest dla tych co beda pisac teksty w stylu " to jest forum o war3 etc." odp .. offtopic i wszystko jasne, jak niewiecie co to znaczy wystarczy zobaczyc w slowniku ang-pol.
Ten kawalek jest dla tych co beda pisac na jeszcze inny temat ....
odp stfu. |
|
|
[20:28:04, Monday 30. October 2006]
|
|
|
[20:29:40, Monday 30. October 2006]
to jest pokolenie wychowane na grach komputerowych:( niestety zauwazylem taka sklonnosc ze z roku na rok rodza sie coraz glupsze dzieci (u mnie zaczelo sie to od 91-92), na takie pomysly na jakie oni wpadaja to sie w glowie nei miesci :( u mnie jak chodzilem do gimnazjum takie cos byloby nie do pomyslenia... ( a mialem ,,najgorsza'' klase w jednym z ,,najgorszych'' gimnazjach :P) INACTIVE real life >>> warcraft 3 :) KanaBystrzy
|
|
|
[20:36:16, Monday 30. October 2006]
|
|
|
[20:36:48, Monday 30. October 2006]
jestem przeciwny tej akcji jako gimnazjalista ^^
mysle tez ze przemoc w szkole jest mniejsza niz twierdza media ktore rozdmuchuja sprawe......
pozdro all http://iwek.act4trees.com
|
|
|
[20:44:49, Monday 30. October 2006]
co da podzial na gimnazja meskie i zenske? beda szykanowac jakiegos chlopaka i on sie powiesi -.- wiec jak dla mnie pomysl chybiony, ale fakt faktem
cos trzeba z tym zrobic, bo tak nie moze byc. ale obawiam sie ze to wlasnie to pokolenie jest tak wychowane a wychowania przez RODZICOW sie zmienic nie da.... |
|
|
[20:45:24, Monday 30. October 2006]
Piszę poprawnie po polsku.
|
|
|
[20:45:48, Monday 30. October 2006]
Nie obchodzi mnie co o tym myslisz...
|
|
|
[20:48:54, Monday 30. October 2006]
Ja rowniez gimnazjum mam juz dawno za soba, ale szczerze jak tak patrze co sie zaczyna dziac to naprawde jestem za likwidacja tych placowek i do powrotu do starego 8-klasowego nauczania w szkole podstawowej. To jest poprostu straszne... moze jestem troche staroswiecki ale przeraza mnie postepowanie dzisiejszej mlodziezy- patrzacej tylko i wylacznie na siebie, bez zasad, z nalogami,lejacych na wszystko i na wszystkich dookola i oczywiscie nasyconych agresja... taaa... Moj brat idzie teraz do gimnazjum(tego do ktorego ja uczeszczalem) i poprostu boje sie troche o niego... codzienne bicia woznych, nauczycieli i nawet ochrony to normalka.pozatym picie, palenie, cpanie... dziewczyny zachowujace sie jak dziwki... poprostu tragedia... po co wogole te gimnazja?! a tak na marginesie... przyznajcie sie bez bicia- duzo czasu spedziliscie przy ksiazkach w gimnazjum?? - ja niewiele i z tego co wiem to nietylko ja... totalny bezses! aha, oczywiscie moja wypowiedz nie tyczy sie wszystkich gimnazjalistow, bo naszeczescie normalnych tez sie jeszcze spotyka. Pozdro nuke rlz ;)
|
|
|
[20:53:02, Monday 30. October 2006]
care&whine :D
|
|
|
[20:56:04, Monday 30. October 2006]
|
|
|
[20:59:36, Monday 30. October 2006]
Ramirez od ziolka to sie odppierdol xD
Szkoda ze jak ja chodzilem do budy to niebylo gimnazium xC
A to ze mlodzierz bardzo wczesnie zaczyna wkraczac w "temat" to troche sad :ASD A musiałem to napisac....:>
|
|
|
[21:03:36, Monday 30. October 2006]
Nie obchodzi mnie co o tym myslisz...
|
|
|
[21:07:41, Monday 30. October 2006]
gimnazjum to takie przesiadywanie, wogole po co to skoro i tak tam sie nic nie robi, nie dziwne ze dzieciom zaczyna odpierdalac powoli |
|
|
[21:08:41, Monday 30. October 2006]
looknijcie na to:
video(...)87088819
[*] Owner Of A Lonley Heart
|
|
|
[21:09:52, Monday 30. October 2006]
imo pomysl beznadziejny.... do szkoly bym chyba nie chodzil jakby byli sami chlopacy tT. |
|
|
[21:11:26, Monday 30. October 2006]
|
|
|
[21:15:50, Monday 30. October 2006]
Owner Of A Lonley Heart
|
|
|
[21:16:04, Monday 30. October 2006]
a moze to proba "strajku?" xD?
nie no a tak na serio to nie wydaje mi sie ze to dobry pomysl... niech zostanie jak jest : ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
|
|
|
[21:19:13, Monday 30. October 2006]
Owner Of A Lonley Heart
|
|
|
[21:21:14, Monday 30. October 2006]
PUNK 77, OI!, Psychobilly, SKA, HardCore - www.ulicznik.net - najlepsza e-Stacja
|
|
|
[21:22:46, Monday 30. October 2006]
I po makale
|
|
|
[21:25:35, Monday 30. October 2006]
|
|
|
[21:29:56, Monday 30. October 2006]
:< Ja chodze do 3 Gim,,, i nigdy nie bylo takiego przypadku, ba nikomu by to w mojej szkole do glowy nie wpadlo... Nie ukrywam ze chodze do szkoly prywatnej w kttorej jest duza rytuna, ale wydaje mi sie ze to jest zly pomysl. Chodzilem 3 lata do publicznej szkoly i wydaje mi sie ze nauczyciele nawet w szkole podst. nie maja duzego wplywu na te dzieci... Do takich sytuacji ze dziewczyne rozbieraja nie powwino dochodzic... Napisze wam kilka moich pomyslow jako pomysly "dobrego gimnazjalisty" (przynajmniej mi sie tak wydaje :PP) :
- Wprowadzic prawo ze dzieci od 13 lat odpowiadaja przed sadem jako osoba dorosla.
- Nauczyciele powinni miec wieksze prawa wzgledem mlodziezy.
- System monitoringu w szkole.
- Organizowanie roznych turnieji ( pilki noznej, komuterowych itp ) trzeba chyba czyms te dzieci zajac.
- Rozwiazywanie pomyslow nie sila tylko rozmowa, bo co Ci z tego przyjdzie ze komus dasz po ryju ? ( Renome ? Zaszpanujesz przed qmplami ze pobilem dzieciaka z postawowki itp. )
No to jak juz powiedzialem to sa moje pomysly tudziez inna osoba ma inne poglady na ten temat i chetnie wymienie sie z nia pogladami.
Pozdrawiam,
"Dobry Gimnazjalista" TMH ^_^ . Only dota player :)
|
|
|
[21:31:12, Monday 30. October 2006]
Step by Step
|