warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Problemy techniczne
Temat:

Problem z Biosem?!

[1-3] -» Nawigacja po temacie.
Zibi
poziom: 5

[18:41:05, Wednesday 06. December 2006]
Komputerowi mojej dziewczyny ostatnio sie cos talo, jako punkt honoru dalem obralem sobie "naprawe" ale nie mam pojecia co jest grane. Na samym poczatku, zaraz po tym jak karta graficzna startuje, wyskakuje mi ekran:

Awast Bootblock BIOS v.1.0

BIOS ROM CHECKSUM ERROR

Detectig floppy drive A media...

INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER.

Dziewczyna mowila, ze komputer sie jej zawiesil (czarny ekran) i pozniej tylko go wylaczyla. Jak patrzylem, moze byc to wina zasilacza, takie mam wrazenie. Mi sie kiedys komputer zawieszal co 5 minut, bo wtyczka od zasilania na plycie bylo obluzowane. Wiecie moze o co chodzi? Jesli ktos bedzie wiedzial, lub mial jakies sugestie, bardzo prosze o pomoc, z gory wielkie dzieki.
P.S- oczekuje odpowiedzi, od kogos, kto ma jakies, chociazby lakoniczne pojecie o tym, o czym pisze.
Prz3m0
poziom solo na BN: 3
max poziom na BN: 24
poziom: 11

GG: 1900391
[18:51:43, Wednesday 06. December 2006]
www.frazpc.pl/b/127257
Moze to to ? Obadaj i sprobuj ale kiedys cos wlasnie takiego mialem wymienilem baterie i dzialalo :))
Zibi
poziom: 5

[19:05:29, Wednesday 06. December 2006]
Najchetniej bym wyrzucil tego zloma przez okno, ale wtedy, zero kontaktow fizycznych przez rok ^^

joke ;-)
Link sie przydal, big thx, prosze o zamkniecie posta.
[1-3] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0077400207519531 sekund