| Temat: | DOTA 6.39 !!!!! |
|
[1-25] [26-32] -» Nawigacja po temacie. |
|
|
[20:26:30, Tuesday 02. January 2007]
hmm gralem narazie tylko kobaltem i powiem tak : kobalt dobry heros ale ma kilka wad... po pierwsze moze jego ulti jest fajne ale jak zginiee jedna z 3 jego iluzji w pozniejszym czasie lub on to umiera to boli.... wystarczy sie rzucic na jedna z iluzji i nara giniesz a po drugie jego siec co prawda dobra na kilka osob sie rzuca ale trwa 2 sec ! na szczescie kazda z jego iluzji moze ja rzucac wiec to jest plus .... do tego mozna creepowac w 4 miejscach naraz i teleportowac sie do tych swoich iluzji...
a jezeli chodzi o itemy to mam juz pewien pomysl:
po pierwsze na starcie robimi mekansm pakuje jak naszybciej zeby go miec jak juz go bedziemy mieli bedziemy mogli szybko utrzymac przy zycu nasze iluzje ... trzeba tez butki szybko kupic bo iluzje tylko buty moga miec i to jest dobre ... pozniej proponowal bym zrobbic albo wczesniej albo po mekkasmie 2 bracery potrzebujemy zycia ... pozniej najlepiej windawlka bo znikaja wszystkie iluzje naraz jak uzywamy winwalka czyli lothar'a a to jest juz niezle ... a pozniej diffusal i z niego manta dorabiamy 2 iluzje jest nas 6 :D i to jest own a pozniej jak ejszcze nie wygramy meczu a bedziemy mieli pelno kasy to juz sie bawcie ...
a wlasnie a jezeli chodzi o skille to ja bym robil najpierw siata slow ( ten 3 skill ) siata slow siata slow siata slow i dopiero ulti na 9 lvlu bo wczesniej jak damy na 6 jest nas z iluzja ktora ma mniej hp i jest lda nas smiertelna latwo zabic :D to tyle moje przemyslenia :D trollem nie gralem zobacze obadam to wam moze cos napisze gl hf lothar own :D jestem fajny ;p
|
|
|
[21:26:26, Tuesday 02. January 2007]
|
|
|
[22:41:25, Tuesday 02. January 2007]
Kobolt hmmmm musze obczaic XD Co sie stało sie??
|
|
|
[23:32:46, Tuesday 02. January 2007]
In war there is but one commandment : Thou shalt kill
|
|
|
[07:34:13, Wednesday 03. January 2007]
wczoraj testowalismy o i pirst jest mocny szczegolnie ulti w late game. Natomiast kobol z itemami typu serce itp. wypadl slabiutko bardzo. Iluzje ktore maja malo zycia gina szybko...mowie o late game jak gra trawala powyzej 80 minut. Natomiast priest z refresherem bardzo mocny jako wspomagajacy hero. 1-1 wypada slabo. Mysle ze niedlugo bedzie B ;] |
|
|
[13:40:40, Wednesday 03. January 2007]
Najlepsze jest to ze slow nie ma "orb effect" i mozna dojebac EoS i spowalniamy ladnie bo slow kazdego sie kumuluje -.- |
|
|
[15:38:18, Wednesday 03. January 2007]
jestem fajny ;p
|
|
|
[1-25] [26-32] -» Nawigacja po temacie. |
Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!
Więcej?
Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości!
WC3L,
TURNIEJ,
WCG,
NETWARS,
LCW,
WORLD CYBER GAMES,
TERROR,
DOTA,
GRUBBY,
MYM,
PALADYN,
WYWIAD,
REPPACK,
WARCRAFT,
BLIZZARD,
MOON,
PORADNIK,
POL-TEAM,
BIOT,
POLSKA,
ESL,
KONKURS,
LIGA,
WORLD ELITE,
FUZJA,
NGL-ONE,
ENC,
NGL,
TOD,
TDEL,
SPQR,
SLH,
MOUZ,
PGS,
TOUR,
GFO,
WILQ,
BRONZE,
KODE5,
WILDA,
PATCH,
TEAM FIGHTING,
LADDER,
REPREZENTACJA,
SILVER,
HEADSHOT,
EXTREME MASTERS,
HEYAH,
FLY100%,
VOODOO,
LYN,
KUJA,
BIOHAZARD-TEAM,
BVG,
WICKED,
ESWC,
ALMOST,
TH000,
ACIS,
KWAKI,
CYKLOP,
SHOW,
KLIMO,
REPLAYPACK,
INCUP,
CLAN BASE,
HOORAI,
SASE,
ELIMINACJE,
FINAłY,
FNATIC,
POLTEAM,
SHOWMATCH,
WCG 2006,
IEST,
SRS,
FINAł,
CYBERSPORT,
WE.EU,
PLD,
SKY,
PRAE,
REMIND,
JAGR,
CASIN,
LAN,
REPLAYS.PL,
CHALLENGE,
ANIMATOR,
2007,
BATTLENET,
CARMAC,
HAPPY,
NATIONS,
STARCRAFT,
PEDAL,
KONKURSIWO,
W3ARENA
Copyright ©
Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444
Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0074059963226318 sekund