|
|
[22:56:33, Saturday 03. February 2007]
Opcja z driverami wydaje mi sie majbardziej prawdopodobna, kompa mam juz 2 lata... |
|
|
[23:04:08, Saturday 03. February 2007]
Hmm z 6 rasy na rasie orki i to jest dokladnie przy jak buduje 3 budynki koszary oltarz i ten domek co ludzi moge budowac kiedy buduje 3 na raz to wtedy mi sie zawiesza a nieraz jest tak ze gram z 15 min mecze sie z kolesiem i nagle attkuje na niego i w czasie biegu sie przytnie albo jak jestem na jego terenie tez rozwalam budynki mozna powiedziec ze wszedzie CZEMU ??
tD.frd sciaglem ten program co mam z nim zrobic ?? co mam przetestowac ?
---- Poprawiono: 23:18:26, sobota 03. luty 2007 ----
Zrobilem ten test na OpenGL Rodzielczosc 1024x768x32 i po chwili dostalem komunikat "Did the footman look correct?" co to znaczy ??
---- Poprawiono: 08:27:44, niedziela 04. luty 2007 ----
Matko zaraz mnie szlak trafi dzisiaj od 8:00 6 razy mi sie PC zawiesil na samym poczatku gry biore orkow i kopalni i BLOK z 2 razy w czasie biegu 3 razy w czasie obrony miasta |
|
|
[09:25:27, Monday 05. February 2007]
Witam!! nadal mi sie PC zawiesza nawet opcje w grze zmienilem na poziom NISKI a gra wygladala jak 3d :) ale co gralem tez z 5 min nie cale i zwiecha kompa znow czemu czy znajdzie sie ktos kto mi pomoze ? "
Mini.iso nizej :)
|
|
|
[11:36:47, Monday 05. February 2007]
zainstaluj u jakiegos kumpla swojego wara i zagraj przez bn (na twoim cdkey'u) i sprawdz czy uniego tez tak wiesza.
----------------------------------------------
"Did the footman look correct?"
to chyba znaczy " Czy footman wygladal dobrze" jak powiedzialem zle to niech mnie ktos poprawi albo jak dobrze a masz jeszcze zastrzezeia to wejdz w translatory anglojezyczne i wpisz i przetlumacz
----------------------------------------------
jezeli kupiles wara oryginala to moze wyslij plytke do producenta zeby sprawdzil lub wymienil na nowa. |
|
|
[11:40:42, Monday 05. February 2007]
|
|
|
[19:47:08, Monday 05. February 2007]
No wlasnie jeszcze od kumpla wezme stery do takiej samej karty graficznej co ja mam i zainstaluje jesli to nie pomoze to juz nie wiem moze to ram cos szwankuje w czasie gry moze brakuje mu pamieci i sie zawiesza a mam DDR 512
Mialem taki tez blad z NFS CARBON zawieszal mi sie na filmach ale to w opcjach zmienilem na JASNOSC bylo troche jasno ale przestal sie zawieszac :) sporobuje tak samo w wara moze tez da rade :)
---- Poprawiono: 19:11:36, czwartek 08. luty 2007 ----
Zrobilem Formata najpierw i mam to samo a nie bede nic podkrecal ani zmniejszal boje sie ze cos spale jeszcze i bede mial wtedy kiche dopiero nie ma jakiegos innego sposobu ?? |
|
|
[08:55:31, Friday 09. February 2007]
Zrobilem Formata najpierw i mam to samo a nie bede nic podkrecal ani zmniejszal boje sie ze cos spale jeszcze i bede mial wtedy kiche dopiero nie ma jakiegos innego sposobu ??
mini.iso nizej :) |
|
|
[12:07:53, Friday 09. February 2007]
przeczysc zasilacz, albo przeinstaluj wara do innego katalogu, czy z innymi grami dzieje sie podobnie? czy jak nie grasz tylko np. siedzisz na necie rowniez sie zwiesza? |
|
|
[17:50:00, Friday 09. February 2007]
Mialem z NFS CARBON tez problem ale tylko zmiejszylem W grze Grafike na sredni poziom i przestalo a w wara nawet na poziom niski dalem i tak sie zawieszal hmmm jak siedze na pc normlanie to sie nie zawiesza raz jak wszedlem w wara na BT na czat to wtedy mi sie raz zawiesil tylko a siedze czesto tam wiec ocb ?? z tym ze mi sie nadal KOMP wiesza nawet formata zrobilem i na 8 rozgrywek 2 razy mi sie zawiesil juz lepiej niz przed formatem ale i tak trace nadal expa :( |
|
|
[18:51:36, Friday 09. February 2007]
sprobuj przeinstalowac wara do innego katalogu :) ale to jest tylko zwiech kompa? grafa sie lamie? kolory nachodza na siebie? i ogulem wszystko sie pierdoli? |
|
|
[22:46:24, Friday 09. February 2007]
Nie kurzwa normalnie komputer sie zawiesza nic zaden obraz sie niemaze zadne kolory nie sa rozmazane normlanie zawiesza sie komputer razem z gra wszystko stoi w miejscu a obraz jest taki jaki byl w czasie gry piekne kolory niz nie rozmazane tylko ze dostal zawiechy czemu ? |
|
|
[23:01:15, Friday 09. February 2007]
a czy jak przylorzysz magnes do moitora to masz kolory takie. Cos ala plazma ? Jezeli nie to cos z grafa . . . :D hehe zart
Na powaznie->
?zainstaluj u kumpla wara i zobacz czy u inego tnie. Jak nie tnie to grafa a jak tnie to plyta. gg
|
|
|
[11:21:16, Saturday 10. February 2007]
Ale jakim cudem to moze byc plyta jak ja gram bez plyty. Ja gram na mini.iso na obrazie plyty wiec nie mam plytko w CD-ROMIE !! Wczoraj gralem z 5 rozgrywek i 2 razy sie znow zawiesil ale nie jak wtedy ze gralem z 5 min nie cale i blok tylko z 20 min gralem i wtedy sie zawiesil
---- Poprawiono: 13:02:27, sobota 10. luty 2007 ----
LOL LOL ktos pisal wyzej czy mi sie komputer zawiesza tak normlanie na pulpicie cos go dzisiaj szlak trafil 3 razy z rzedu mi sie zawiesil komputer normalnie mialem pulpit i gg i muza i zawieszka wiec co to moze byc ze takie dostaje zwiechy prosze o odp z gory dziekuje |
|
|
[08:08:14, Sunday 11. February 2007]
LOL LOL ktos pisal wyzej czy mi sie komputer zawiesza tak normlanie na pulpicie cos go dzisiaj szlak trafil 3 razy z rzedu mi sie zawiesil komputer normalnie mialem pulpit i gg i muza i zawieszka wiec co to moze byc ze takie dostaje zwiechy prosze o odp z gory dziekuje |
|
|
[09:51:24, Sunday 11. February 2007]
wirus skan ! skan ! skan ! gieromaniak.pl
|
|
|
[10:24:52, Sunday 11. February 2007]
|
|
|
[10:48:02, Sunday 11. February 2007]
haha HA!
|
|
|
[13:30:18, Sunday 11. February 2007]
|
|
|
[15:19:28, Sunday 11. February 2007]
Aha :) ale to sprawdze to czy to wina plytki pojde do jakiegos zioma i zrobie to jesli u niego sie nie zawiesi to znaczy ze ja mam cos z karta graficzna hmm sterownik ?? napewno |
|
|
[10:39:32, Monday 12. February 2007]
|
|
|
[13:54:39, Monday 12. February 2007]
Zalezy do komputera- nie da sie teoretycznie doradzic przez neta co nie tak sie dzieje z Twoim kompem- no chyba, ze dasz zdalny pulpit, to Ci zrobie ( jestem mgr Informatyki Stosowanej) moim zdainem powienienes sprobowac odprostej defragmentacji- scanu ( w trybie awaryjnym) do aktualizacji BIOSU oraz wersji sterownika ( masz na stronie producenta nowe freware )
sciagni sobie program "Memtest" nagraj na cd odpal kompa i botuj cd srawdz ram
a co do antywirusa to nie uzywaj gownianych Kaperskich Pand malp nodow itp.. lepiej nagraj sobie biosowy antywirus, i skanuj kompa z plytki przy rozruchu kompa, bo wtedy masz wylaczone all procesy ( wtajemniczen) wiedza o co chodzi)
skorzyustaj z fajnej bootowalnej plyty "Hires bot" masa narzedzi przed odpalaniem kompa
// zedytowany przez CSG]Logi dnia 2007-02-12 13:57:28 ???
|
|
|
[21:27:02, Tuesday 13. February 2007]
Sluchajcie sciagnolem najnowszy sterownik do karty graficznej i jak mam ikonke od Frozen Throna na pulpicie i na nia klikam to pokazuje sie ta twarz i na tym konczy sie odpalanie gry na tym obrazku i nic sie nie dzieje ( komputer nie zawisza sie ) tylko poprostu gra nie odpala po chwli komunikat ze musze zainstalowac Direkta 8.1 lub wiekszy ale jest zainstalowany ale co instaluje jeszcze raz ale 9.0c i to samo mam ale bez komunikatu czemu ?? w czym problem |
|
|
[19:52:51, Friday 16. February 2007]
Wie ktos jak mi tutaj w tym doradzic ?? |
|
|
[20:42:12, Friday 16. February 2007]
|
|
|
[22:11:31, Friday 16. February 2007]
No sciagnolem z strony producenta z www.nvidia.pl