warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Problemy techniczne
Temat:

Tworzenie map.

[1-6] -» Nawigacja po temacie.
brandcross
poziom: 1

[23:36:58, Friday 02. February 2007]
Cze wszystkim.

Znalazlem na dysku mapke surround practice i postanowilem w nia pograc, ale chcem ja troszke przerobic. Gram ud ostatnio i chcem zrobi abym zawsze gral ghulami i niczym innym, a przeciwnik roznie na zmiane wg mojej kolejnosc. Nie wiem jak to zabardzo pozmieniac. Ustawilem jedynie ze na starcie mam ghule. Jesli ktos wie jak to zrobic niech pisze na forum. Moze i innym mapka sie przyda po wlasnych przerobkach.
tChoRzu(F)
poziom solo na BN: 0
poziom: 11

GG: 483594
[00:12:05, Saturday 03. February 2007]
Dasz linka bo nie mam tej mapki????
Gyro > Starfall
brandcross

[01:01:51, Saturday 03. February 2007]
;]
MaTi
poziom solo na BN: 0
poziom: 11

GG: 6272556
[08:52:39, Saturday 03. February 2007]
tumasz
Moderator repków i newsów
Elkh
poziom: 99

[10:36:20, Saturday 03. February 2007]
Na tej mapie jedynie problem sprawia ostatni sourrand - lich i gargi ;P
Devlet-i Ebed-müddet
brandcross

[12:22:28, Saturday 03. February 2007]
Nikt nic nie wiem na temat ktory opisalem ?:D
[1-6] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.008836030960083 sekund