warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Hydepark
Temat:

Zakony klauzulowe

[1-17] -» Nawigacja po temacie.
ixsman
poziom solo na BN: 16
max poziom na BN: 19
poziom: 7

[17:42:58, Monday 26. March 2007]
Ostatnio zauwazylem na replays.pl wiele powaznych watkow o tematyce religijnej, filozoficznej itd, wiec i ja postanowilem taki zalozyc:)
Napewno wszyscy slyszeli o zakonach zamknietych , czyli inaczej klauzulowych - idzie sie tam na cale zycie,nie mozna ponoc nawet na pogrzeb matki czy ojca wyjsc, po prostu pod klucz na cale zycie, z dala od swiata. A teraz pytanie ktore mi sie nasuwa od jakiegos czasu... co ci zakonnicy/zakonnice z zakonow zamknietych robia jak.....rozboli kogos zab.Albo ktos ciezko zachoruje (na tyle zeby trzeba bylo jechac do szpitala). Jak myslicie?:)
tup tup
BLIZZARD
poziom solo na BN: 0
poziom: 99

GG: 4701731
[17:49:10, Monday 26. March 2007]
wtedy jada do szpitala, o ile nie maja odpowiedniej opieki medycznej u siebie w zakonie :]
primum non nocere
Dox
poziom: 11

GG: 8962785
[17:51:00, Monday 26. March 2007]
po pierwsze klauzurowe :P

kiedys jakis film dokumentalny ogladalom o tym. o jakims zakonie w azji. i wlasnie gostek mowil o tym przykladzie z zebem. jak kogos rozboli to wyrywaja mu. moze tez (rzadkie) dostac przepustke od tego 'wladcy'. ale z reguly maja tam swoj oddzial leczniczy or something like that.

jesli jednak bedzie to choroba smiertalna to tzw game over...
Coolt

GG: 4364389
[17:57:25, Monday 26. March 2007]
Jak jestes tam na cale zycie to na pewno sa osoby zajmujace sie leczeniem. Jakimis ziolami albo czyms takim, nie sadze zeby operacje tam przeprowadzali. Moze jakies malo skomplikowane. Na pewno modla sie do Boga o zdrowie i odzywiaja sie zdrowo, a wiec rzadko choruja.
Losing my religion.
t3h P0wn3jdz

[18:56:12, Monday 26. March 2007]
nerf me plz/ aka piorun
ixsman

[18:58:51, Monday 26. March 2007]
fakt , pomieszalo mi sie :) faktycznie zakony klauzuRowe;p Mozliwe ze kogos maja od leczenie w srodku ,ale musialby to chyba byc ktos tez z zakonu a nie osoba swiecka (chyba). operacji na 100% nie przeprowadzaja wiec jestem ciekaw jak to wyglada. Czekam na dalsze odpowiedzi:)
tup tup
TOB

GG: 4192983
[19:53:06, Monday 26. March 2007]
nie nie jada do szpitala maja wsrod siebie jakiegos lekarza badz wzywaja do siebie lekarzy
LoRd_ShAmAn
poziom solo na BN: 12
poziom: 8

GG: 5805210
[19:33:48, Saturday 05. May 2007]
BestThing
max poziom na BN: 9
poziom: 1

[19:40:08, Saturday 05. May 2007]
apm 100-120 apm sux !!!
Lichu

GG: 2221736
[21:47:38, Saturday 05. May 2007]
Ja jestem bardziej ciekawey jaki debil by sie w to wciagnal, ja kiedys o jakims takim zakonie ogladalem to bylo cos ze pierw jest fajnie ale potem im tak mozgi lasuja ze robia to co mowia przelozeni ;o zapamietalem tylko ze 6 godzin snu :P ale to i tak malo i jak to jeszcze jest codziennie to sie nie dziwie ze robili co im sie mowilo ;p
cze, pojdziesz ze mna na disco ?
Hala

GG: 2345285
[21:52:45, Saturday 05. May 2007]
gieromaniak.pl
BobKe
max poziom na BN: 18

GG: 9161169
[22:04:44, Saturday 05. May 2007]
Pfff dzisiaj kosciol to kpina,to juz organizm pasozytniczy zerujacy na wierze ludzi i tyle.Jeszcze jakies "sekty" i spotkania 5x w tygodniu ... nienawidze tematu wiary itp. sam w to nie wierze,zwlaszcza ze wzgledu na slowa "Bog jest sedzia sprawiedliwym,ktory za dobre wynagradza a za zle karze". Zbyt czesto widywalem w moim jkabyniebylo krotkim zyciu ze to zdanie ma gowno do rzeczywistosci i wcale nie mowie o sobie bo sadze ze mam to na co zasluguje i ze kazdy jest kowalem wlasnego losu,jak sie posciele tak sie wyspie a nie "idz do kosciola bedziesz mial Elo Elo bo Bog (...)" sorry jesli urazilem czyjes przekonania poprostu wyrazilem swoja opinie na temat wiary itp.
'Nazywała się "Sesja" i kazdy chcial ją zaliczyć.
tD.frd

[22:45:52, Saturday 05. May 2007]
ixsman

[22:52:21, Saturday 05. May 2007]
zakony nie sa takie zle;p mnie osobiscie uczy "ojciec" - franciszkanin, chyba najlepszy nauczyciel ever xd
tup tup
Bonus

GG: 6567006
[22:56:47, Saturday 05. May 2007]
boga nie ma
BobKe
max poziom na BN: 18

GG: 9161169
[04:11:05, Sunday 06. May 2007]
tD.frd nikogo nie szufladkuje poprostu w moim bylym gimnazjum ,ktorego jestem absolewntem znalem pare fajnych osob,ktore po tych spotkaniach "sie zeszmacily" alienuja sie,nie sa tymi samymi osobami co kiedys,pelnymi zycia teraz przypominaja mlodsze wersje "moherowych beretow" przestali chodzic na balety i trzymaja sie tego towarzystwa co uczeszcza na te spotkania...
'Nazywała się "Sesja" i kazdy chcial ją zaliczyć.
DoMnieMojaDesko
poziom solo na BN: 3
poziom: 1

[07:34:19, Sunday 06. May 2007]
Ten topic mnie rozjebal
[1-17] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.010071992874146 sekund