warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Forum -> Podkategoria: Kosz
Temat:

Dokładny opis mojego problemu.

[1-5] -» Nawigacja po temacie.
beznazwy11
poziom: 1

[07:28:43, Monday 09. April 2007]
tapcZan
poziom solo na BN: 0
poziom: 11

GG: 11417904
[07:36:27, Monday 09. April 2007]
GuMis
poziom: 9

GG: 6832315
[09:53:51, Monday 09. April 2007]
RoaR@Northrend
BLIZZARD
poziom: 99

GG: 4701731
[10:11:28, Monday 09. April 2007]
widocznie nie mozesz hostowac, bo twoj dostawca internetu zablokowal ci ten port :] przynajmniej takie jest moje zdanie.
i tak na marginesie... Przeczytaj to:
repla(...)pisownia
primum non nocere
kRIMIsEK
poziom: 8

GG: 988578
[10:12:29, Monday 09. April 2007]
Czy ty umiesz czytac? Przeciez napisalem ci ze livebox jest routerem. Jezeli nie rozumiesz pojec to sprawdz sobie chociazby na wikipedii co oznaczaja. Dalem ci link do tematu w ktorym miales pisac o swoim problemie a nie zakladasz juz chyba ze 3. Musisz sobie ustawic w liveboxie zebys mogl hostowac. Zaczni korzystac z automatyczniego sprawdzania pisowni. Krew mnie zalewa od tych dzieci neo. Ja pierdole. (tylko mi tego nie cenzurowac)
kupa
[1-5] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Ten wątek jest już zamknięty. Nie możesz dodawać wiadomości.

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0081260204315186 sekund