warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

MEGAUPLOAD .. CO JEST?

[1-2] -» Nawigacja po temacie.
h3mic
poziom: 3

[20:13:02, Wednesday 11. April 2007]
Witam
Od pewnego czasu mam duzy problem zeby sciagnac cos z megaupload.
Wyskakuje tabelka ze sciagniecie pliku bedzie mozliwe po uplywie np. 8 godz.
Kiedys wszystko bylo pieknie w mozilli dodawalo sie lancuch i pobieranie szlo.
Jesli macie ten sam problem lub wiecie jak to ominac to prosze napiszcie.
Nie chodzi mi tutaj o limit slotow.Nie mam konta premium.
plz pomozcie!.
KnightPL
poziom solo na BN: 0
poziom: 10

GG: 5937125
[20:26:07, Wednesday 11. April 2007]
po wpisaniu z obrazka liter i odczekaniu 45 sec naciskasz download... wtedy albo zacznie sciagac albo bedzie pisalo download limited..czy jakos tak (wtedy wlasnie ze po uplywie kilku godzi dobiero bedziesz mogl)
kiedy naciskasz download .. tam gdzie sie wpisuje strony pokazuje sie nowy link z plikiem do sciagniecia ... kopiuj go szybko pozniej sie pokaze to download limited.. itd. majac link wklejasz go jeszcze raz i plik sie sciagnie.... u mnie dziala.. jeszcze z flash getem mozna to samo ze kopiujesz automatycznie link do flash geta i sie sciaga...
[1-2] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.00742506980896 sekund