|
|
[16:04:10, Thursday 13. May 2010]
brawo dla pana za kolejny post na temat. idz juz kup ten mozg, chyba, ze czytac nie umiesz, to popros jakiegos swojego kumpla z pol-1 zeby ci przeczytal na glos jelopie
// zedytowany przez BronX dnia 2010-05-13 16:05:57 |
|
|
[16:09:03, Thursday 13. May 2010]
Cry me a river ;] Nie bede pisal na temat, bo tak tobie sie podoba. Proste. A apropo kupowania, kup sobie slownik (noi ten mozg o ktorym tak marzysz :D) |
|
|
[16:10:16, Thursday 13. May 2010]
jaki debil:D najpierw mi gada zebym sie nauczyl korzystac z forum podczas gdy sam jak debil pokazuje, ze tego nie umie, cale zycie z debilami czizas.... |
|
|
[16:50:24, Thursday 13. May 2010]
W takim razie, w tym momencie (jak i wczesniej zreszta) tez nie wiesz jak korzystac z forum, bo nie piszesz na temat. Aaa i nie martw sie - kazdy idiota mysli, ze otaczaja go sami idioci :D |
|
|
[16:58:46, Thursday 13. May 2010]
wcale nie "jak i wczesniej zreszta" bo jest taka zasadnicza roznica, ktorej twoja atrapa mozgu nie pojmuje, ze ja skorzystalem normalnie z tego forum a jelop nr 1 lis wywalil nie wiadomo skad ze swoim postem (pewnie przeczytal tylko temat, to mu delikatnie zasugerowalem, ze nie kontynuuje ostatniego watku, ale ja nic do niego nie mialem dopoki nie kazal mi isc do okulisty) po czym jelop nr 2, czyli ty, zaczal od poczatku do konca pisac nie na temat wiec roznica glupi pajacu jest i to dosc znaczna.
po tym jak byla prosba zeby sie nie klocic - przestalem sie odzywac ale ty jak zwykle (z reszta jak na debila przystalo) musisz kontynuowac watek a ja, jak juz mowilem, nie dam soba pomiatac jakims niedorozwojom z pol-1. tyle ode mnie glupi kretynie
// zedytowany przez BronX dnia 2010-05-13 17:19:27 |
|
|
[17:03:28, Thursday 13. May 2010]
"wcale nie "jak i wczesniej z reszta"" ty nawet skopiowac bez bledu nie mozesz? skoncz juz pierdolic bo Fur ma racje to ty jestes kretynem -_- to ze ktos napisal posta w tym temacie to nie znaczy ze odpisywal akurat tobie bo w regulaminie forum nie ma zapisu ze po twoim poscie musi pasc odpowiedz a temat juz jest niewazny. pozdro i skoncz juz spam. Fur plz nie odpisuj juz temu idiocie ... |
|
|
[17:07:23, Thursday 13. May 2010]
Pulp Fiction :D. |
|
|
[17:11:53, Thursday 13. May 2010]
#gacek bo nie skopiowalem tylko przepisalem? nie umiesz myslec? nie bede kopiowac bo wole to przepisac, a to ze nie uzywam polskich znakow to moja indywidualna sprawa.
sam skoncz spam jestes kolejnym debilem ktory pisze nie na temat, to fur spamuje deklu. ja sie nie odzywalem dopoki mi nie zaczal wrzucac wez wlacz myslenie skonczony durniu
// zedytowany przez BronX dnia 2010-05-13 17:12:40 |
|
|
[17:26:06, Thursday 13. May 2010]
nie mowie idioto o polskich znakach bo sam ich tam nie uzylem bo mi sie nie chcialo tylko o tym "z reszta" to ty tu pierwszy zaczales najazd na kogos bo nie odpisal tobie tylko napisal ogolnie na temat wiec nie pierdol pls i nie pisz do wszystkich "wlacz myslenie" "kup mozg" bo tych 2 rzeczy tobie brakuje najbardziej -_- nie bede ci odpisywal wiecej bo musialbym znizyc sie do twojego poziomu a tak nisko niestety nie dam rady upasc. Nie pozdrawiam. |
|
|
[17:29:14, Thursday 13. May 2010]
Mialem juz nie pisac, ale.... Po pierwsze, ty zaczales pisac do "lisa" o "atrapie mozgu" o "idiotach" etc... A kiedy ja wkoncu napisalem ci bolesna prawde, ze tak naprawde to ty jestes idiota, zaczales pokazywac jaki z ciebie dzieciak :) A polskich znakow inteligenciku tez nie uzywam, tylko chodzilo o "z reszta", ale skoro nie mozesz znalezc bledu wsrod 4 zacytowanych slow, jeszcze spisanych ode mnie, to ja nie mam pytan xDDDDD |
|
|
[17:39:45, Thursday 13. May 2010]
on zaczal pisac o okulistach czy wy na prawde jestescie ograniczeni? |
|
|
[20:02:38, Thursday 13. May 2010]
A tekst "idz do okulisty" jest obrazliwy?? xDDDD Hahaha wez czlowieku lepiej nic juz nie pisz bo coraz bardziej sie osmieszasz :D |
|
|
[20:06:14, Thursday 13. May 2010]
twierdzil, ze mam isc do okulisty bo czegos tam nie widzialem wg niego to ja mu napisalem zeby se kupil mozg bo sie nie domyslil, ze widzialem, tylko celowo uzylem ironii deklu skonczony. odpisalem mu analogicznie do jego tekstu wez juz sie zamknij bo mnie wkurzac zaczynasz kretynie |
|
|
[20:38:53, Thursday 13. May 2010]
Dobra juz przestan plakac i "se" daruj te twoje mega inteligentne teksty ;d I przestan leczyc kompleksy tymi wszystkimi wyzwiskami ;] |
|
|
[20:49:27, Thursday 13. May 2010]
ja juz wczoraj przestalem pisac dopoki znowu nie otworzyles swojej glupiej japy -> tylko przypominam |
|
|
[20:54:11, Thursday 13. May 2010]
Znowu ujawniaja sie kompleksy xD I zauwaz, ze nikt nikogo nie obrazal w tym temacie oprocz ciebie. Wiec nie nerduj, idz do psychologa (ew. psychiatry), moze on pomoze ci w dowartosciowaniu samego siebie i nie bedziesz musial obrazac innych zeby poczuc sie lepszym :) |
|
|
[21:06:20, Thursday 13. May 2010]
|
|
|
[21:07:59, Thursday 13. May 2010]
Tylko ze tu napina sie tylko 1 osobnik. A na rozmiar czlonka nie narzekam xD haha :d Ale racja. EOT |
|
|
[21:09:30, Thursday 13. May 2010]
|
|
|
[21:12:10, Thursday 13. May 2010]
#aruna nie wiem jak Ty, ale ja swojej wiedzy nie czerpie z wykop.pl xD rownie dobrze mozesz sie edukowac na demotywatorach. a co do tych dwoch jelopow to wielokrotnie pisalem, ze nie mam zamiaru klocic sie z ludzmi z pol-1 ale nie, oni musieli dalej drazyc temat. ja tylko odpisuje na ich wynurzenia, jesli ktokolwiek jeszcze tego nie zauwazyl, czizas
#fur gacek tez mnie wyzywal i zarowno ty jak i lis uzywaliscie obrazliwego wg was sformulowania "brak mozgu" nie wiem gdzie ty masz oczy, chyba w dupie. poza tym jak czegos nie widac to ciezko na to narzekac
// zedytowany przez BronX dnia 2010-05-13 21:14:10 |
|
|
[21:30:42, Thursday 13. May 2010]
@bronx - hahaha a dopiero co wyzywales lisa od idiotow bo nie czail twojej ironii... Zauwaz, ze cytowalem tylko twoje slowa... A ty w kazdym poscie uzywasz kilku obrazliwych slow, ale to nie twoja wina... Pewnie masz ciezkie zycie skoro tak silne sa twe kompleksy, skoro juz milion razy pisales o idiotach i ludziach z atrapami zamiast mozgow ;o Dlatego znaj moja wielkosc - WYBACZAM CI! NAJEZDZAJ NA MNIE DO WOLI! CIESZE SIE ZE MOGE CI W JAKIS SPOSOB ULZYC, A TY POCZUJESZ SIE LEPIEJ! ;] I serio juz eot z mojej strony xd
P.S. W ostatnim zdaniu trafiles w sedno, a jednoczesnie walnales sobie niezlego self-owna, bo jestes jedynym ktory "narzeka" ;) |
|
|
[21:36:23, Thursday 13. May 2010]
kilka faktow:
- ani razu nie uzylem slowa idiota, zrobil to tylko gacek a potem ty piszesz, ze ja uzywam slow idioci i brak mozgu, spoko fajnie masz w bani widze.
- po drugie ty napisales, ze nie narzekasz na rozmiar swojego czlonka to ja odparlem, ze skoro czegos nie widac to ciezko na to narzekac, nie rozumiem twojego tekstu, oswiecisz mnie?
// zedytowany przez BronX dnia 2010-05-13 21:42:15 |
|
|
[21:48:12, Thursday 13. May 2010]
Zedytuj wiecej postow. Myslisz ze tego nie widac? Haha jakie 0 ;] I juz skoncz ta dziecinade, bo jesli cos juz robisz/ piszesz to sie tego trzymaj |
|
|
[22:01:35, Thursday 13. May 2010]
co ma edycja postow do czegokolwiek? wiem, ze widac, po to je edytuje zeby bylo je widac, i zaloze sie ze 90% uzytkownikow edytuje swoje posty jak po chwili przyjdzie im na mysl cos nowego ja cie wogole nie rozumiem czlowieku:D coraz wieksze bzdury zaczynasz pisac.
zadalem ci proste pytanie. i dlaczego gadasz, ze ja uzywam slowa idiota? i o co ci biega z tym narzekaniem? |
|
|
[22:09:32, Thursday 13. May 2010]
Bo uzywales idioto wlasnie tego slowa... Zaraz spytasz gdzie, bo taki kretyn jak ty o nic innego nie moze spytac, wiec pokaze:
1)"...a do ironii uzylem house'a bo kazdy go zna, cfoku..." Zamiast "cfoka" byl idiota, a tak na marginesie kolejne wymyslone przez ciebie slowko xD "cfok" hahaha ;d
2)"...cale polaczkowo czy to bnet czy garena czy rep.pl wszedzie ci sami ludzie, cale zycie z .... ..." i bezczelnie zamiast idioty wstawiles kropki.... Dalej juz mi sie nie chce szukac. A co do edycji - jasne ze mozna edytowac, ale nie 10 postow w 1 czasie usuwajac wszedzie slowko idiota :D Takze gratuluje... |