|
|
[20:17:03, Sunday 27. May 2007]
1st zacytuje tu Makao - niestety usunal on juz swojego posta
"nicholas napisal mi raz na gg, ze nie dba o honor, bo ma admina"
Sprawa dotyczy jego nieumiejetnego moderowania forum tj. dawania %, usuwania postow i zamykania topicow. Koles nie potrafi znalezc "zlotego srodka" do prowadzenia forum. Jego EGO jest wielkosci Wiezy Eiffla - jesli cos mu sie nie podoba, to zaraz usuwa posta/kasuje temat.
Nie chodzi mi tutaj o wawalanie kogos... chodzi, zeby ta osoba sie opamietala, "wrzucila na luz" i podchodzila do tego z mozgiem, a nie z slepym regulaminem
np usunal swietnego repa Moona, za to, ze gosciu nie wrzucil adresu www, skad tego repa sciagnal.... wystarczylo zedytowac opis lub wrzucic adres do komentarza...
2nd sprawa to zamykanie tematow - imo takiej opcji w ogole nie powinno byc, bo zawsze jest jeszcze cos do napisania. Zreszta co was to tak boli, ze gosciu chce sobie popisac na forum? Przeciez ono od tego jest
Tematy typu 'proszek do prania' "kupa" etc powinny byc po prostu usuwane, a autorzy banowani
Jesli jakis admin zamknie tez ten temat, a mnie zbanuje, to tylko potwierdzi moje slowa :)
// zedytowany przez MieH dnia 2007-05-28 14:18:36 http://IMMENWALD.go.pl
|
|
|
[20:23:28, Sunday 27. May 2007]
http://www.PGS-Gaming.pl
|
|
|
[20:36:38, Sunday 27. May 2007]
Zgadzam sie choc spodziewalem sie, ze Nicholas szczegolnie mnie bedzie tepil za moje ponizanie go publicznie na forum ( ofc legalnie ) uzywajac mojej jedynej ( i skutecznej ) broni - argumentow. Imo powinniscie dac jemu/im spokoj. Ofc rozmawialem z Cyklopem na temat Nicholasa odrazu po tym jak dostal admina ale argumentow nie ma zeby odebral mu te prawa.
// zedytowany przez Broken.Hearth dnia 2007-05-27 20:38:51 Kill All Thieves
|
|
|
[20:44:10, Sunday 27. May 2007]
ja wiem, moze i masz racje. pamietaj ze to czlowiek, ma swoje humory. to ze zrobil cos zgodnego z regulaminem mimo iz na zdrowy rozsadek powinien pusic to luzem mozna usprawiedliwic pod zly nastroj itp. troche tolerancji dla admina.
co do topicow to raczej sa tematy gdzie juz nic nie mozna dodac. jka np prosba, gdzie ktos o cos prosi, dostaje to i co? topic ma czekac otwarty na spam typu "a to jest fajne, sciagaj" albo po raz xxxx "thx"...? |
|
|
[20:47:29, Sunday 27. May 2007]
|
|
|
[20:48:08, Sunday 27. May 2007]
|
|
|
[20:55:51, Sunday 27. May 2007]
|
|
|
[20:56:19, Sunday 27. May 2007]
|
|
|
[21:00:18, Sunday 27. May 2007]
imo najlepiej od razu banowac. Po co sie bawic w ceregiele i "ostrzegac" ludzi.
btw. ten durny topic z cyklu pospamujmy sobie troche bardziej, mimo iz porpzedni topic jest otwarty
wywalilem ja. primum non nocere
|
|
|
[21:00:25, Sunday 27. May 2007]
|
|
|
[21:05:37, Sunday 27. May 2007]
sonda to powinna byc odnosnie zamykania topicow
sam nicholas jest bardzo aktywny, pisze recenzje, ale te niektore jego akcje, to poprostu.... napisze to slowo .... ZAL
problemem jest tu tylko wiek(albo i nie?) i niezrozumienie niektorych rzeczy, przez to jego wpadki sa takie bolesne
same banowanie powinno byc szybsze - 20% za bluz, 100% i ban za kretynski temat itp
Ja juz w w3 nie gram, stronki w3 mnie juz tez nie interesuja, ale niektore rzeczy trzeba jeszcze poprawic ;] http://IMMENWALD.go.pl
|
|
|
[21:10:22, Sunday 27. May 2007]
fajnie masz
|
|
|
[21:20:39, Sunday 27. May 2007]
I can be better :)
|
|
|
[21:23:02, Sunday 27. May 2007]
gieromaniak.pl
|
|
|
[21:24:18, Sunday 27. May 2007]
|
|
|
[21:28:34, Sunday 27. May 2007]
ja mam takie pytanie do Nicholasa czy zakladajac ze kung czy kwiat maja konta na rep.pl (nie wiem czy sa zbanowani czy cos) to dawania linka do wywiadu w ktorym sa obrazani nie podchodzi pod punkt regulaminu obraza ? tak przez ciekawosc pytam |
|
|
[21:33:35, Sunday 27. May 2007]
I po makale
|
|
|
[21:36:02, Sunday 27. May 2007]
imo nie spotkalem jeszcze admina ktory cos tutaj zle robil z tego co czytalem za co rozdawal % miehowi i w jaki sposob to argumentowal nie mam zadnych podejrzen ze nicholaus (sorry jak przekrecilem nick) wykonuje kawal dobrej roboty.. jedni sie trzymaja regulaminu bardziej inni przymykaja na to oko w nadzieji ze kiedys sami dojdziecie do tego jakimi bezmozgami jestescie ale to juz wasza sprawa.... mysle ze ten topic jest conajmniej zenujacy i bezpodstawny a co bardziej nie powinien zaistniec:)
co do vexa nie ma powodu by nicholaus odchodzil bo tak wywnioskowalem z twojej wypowiedzi :)
a co do dodo zgadzam sie z nim w 100% powinno byc kilka tematow ktore moglyby byc na temat odmienny niz wc3 i swiat e-gamingu dla rozluznienia forum :) zauwazcie ze wiekszosc czytelnikow wchodzi tutaj tylko po to by poczytac wywiady / zerknac na newsa a na forum jak juz wchodza to jedynie do tematow w ktorych az emanuje luzem bo przeciez po co poraz kolejny rozmawiac o wc3 i sie zamartwiac jaka to imba jest lub cos :) rozumiem jak jest rozmowa o jakims lanie / nowy patch / cos takiego ale bez przesady tyle topicow juz tu widzialem o imbie czy o czyms .. a jak jest temat np reklama swojego klanu badz jakies "poradzcie mi w ..." to odrazu wszyscy go wysmiewaja a admini nie reaguja :) powinniscie bardziej na tym sie skupic niz na "offtopicu" ktory zazwyczaj ozywia forum :)
Tyle odemnie dzieki
UPDATE
a i jak mozna wiedziec to tutaj ktos wyzej mial 5% luknalem za co i przemo lekko przesadziles tak mi sie wydaje :D bo napisales ze za przeklenstwo a NAJgorszym slowem jakie napisal koles to "DUPA" a to chyba nie przeklenstwo nie uwazasz?:)
// zedytowany przez rE dnia 2007-05-27 21:39:20 xO
|
|
|
[21:36:32, Sunday 27. May 2007]
Piszę poprawnie po polsku.
|
|
|
[21:39:47, Sunday 27. May 2007]
http://IMMENWALD.go.pl
|
|
|
[21:39:56, Sunday 27. May 2007]
Wreszcie ktos sie odwazyl topic o tym stworzyc, bo mnie tez to bolalo :>
PS. Niewiedzialem do jakiego tematu to dodac to tu dodam ILE CZASU MAM MIEC TEN % no juz z pol roku mam czy wiecej ... zal zamiast dawac % pomyslcie o ich zdjeciu ;/
Ale niektorych trzeba tepic tT np. Ostatnio koles zalozyl jakis temat bo chcial sie poprostu o cos spytac ( wzbogacic sie w info ) no to zaczeli all go cisnac GOOGLE, SPAM, DZIECKO NEO, idz sie utop itd ... Od tamtej pory jak ja chce sie cos dowiedziec pisze na innym forum poniewaz wiem ze na tym bede zbanowany / zgardzony :D / pocisniety / zmienia moj post lub wykasuja ;/
// zedytowany przez ToR dnia 2007-05-27 21:58:27 |
|
|
[21:50:24, Sunday 27. May 2007]
Owner Of A Lonley Heart
|
|
|
[21:51:50, Sunday 27. May 2007]
hahahaha jak czytam wasze posty to mi sie smiac chce ,robicie teraz jakas afere o jakies gowno <rotfl> Chciałes wydymać Freda ? Teraz Fred was wydyma :<
|
|
|
[21:56:38, Sunday 27. May 2007]
niestety rE nie zlapales czesci tego tematu...
nigdzie nie skarzylem na % jaki dostalem, bo mi to lotto - jak kogos trzeba zjebac, to sie to robi, CHODZI o te glupie zamykanie tematow w srodku dyskusji i kilka innych spraw
jesli uwazasz ten temat za zanujacy... to po co sie wypowiadasz? musiales dorzucic swoje 3 grosze nie? http://IMMENWALD.go.pl
|
|
|
[21:58:08, Sunday 27. May 2007]
tor, te Twoje % znikaja jak przez miesiac zadnych nie dostajesz. jest to napisane w kilku miejscach. tymczasem Ty dostales ostatnie upomnienie tydzien temu -.- a jak cos to pierwsze masz sprzed 2 miesiecy. pol roku czy wiecej? skad jestes, merkury, wenus?
btw nawet jakby rzeczywiscie mialy by byc Ci usuniete to nie ma na to skryptu. cyklop robi to recznie a na xxxx userow nie sposob robic to min po minieciu miesiaca.
co do nicholasa to widze ze przekonaliscie sie ze to 'wporzo' osoba i nie chcecie mu zabrac admina. imo eot. chyba ze ta sondo co do zamykania topicow bo, fakt, ciekaw jestem opinii ogolu o tym. |