warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Problemy techniczne
Temat:

Ladderscript i Replay script

[1-7] -» Nawigacja po temacie.
Showtime
poziom: 5

[20:53:03, Thursday 07. June 2007]
Witam . Jest takie cos jak ladderscript ze strony zulu ktory umozliwa np zrobic ladder tylko swojego klanu podobny do tego z BN . taki ladder swojego czasu mialo KoR , oSc itp . Problem tkwi w tym ze strona tego zulu ma aktualnie jakies bledy a nawet po sciagnieciu tego scripta byly z nim problemy ktore naprawic mogly jedynie te osoby co znaly dobrze mySQL i PHP . Czy moglby mi ktos dac linka do mirrora ladder scripta i napisac instrukcje co trzeba zmienic w pliku zrodlowym badz na serwerze zeby to smigalo ? ew zrobic paka dzialajacego skryptu . To samo tyczy sie Replay scripta zrobionego bodajze przez Janka . Mozna bylo miec prywatna strone z replayami bo po co zasmiecac rp.pl repkami ktore chce sie nptylko pokazac jednemu czy gronie przyjaciol . Jesli ktos sie orientuje to z gory thx . Pozdrawiam

ad1. mysle ze warto rozwinac ten temat bo ten skrypt przydalby sie wielu klanom moim zdaniem . zawsze to jakas rywalizacja itp itd

// zedytowany przez Showtime dnia 2007-06-07 20:53:46
Neddy
poziom solo na BN: 7
poziom: 11

GG: 2896540
[21:21:16, Thursday 07. June 2007]
Showtime

[21:25:34, Thursday 07. June 2007]
ale tu nie jest problem typu nie wiem jak to zainstalowac bo wiem . znam swoje dane wszystkie xD tylko jest problem z tym skryptem ze tzeba zmienic cos w notatniku w tym skrypcie zeby dzialal ;p a ja nie wiem co
Neddy
poziom solo na BN: 7
poziom: 11

GG: 2896540
[21:37:30, Thursday 07. June 2007]
NeRii
poziom solo na BN: 6
poziom: 8

GG: 6967791
[21:41:03, Thursday 07. June 2007]
Quake III Arena eXcessiveplus! | Warcraft III | Counter Strike 1.6
Showtime

[00:09:07, Friday 08. June 2007]
BDT-Odkupiciel
poziom solo na BN: 11
max poziom na BN: 28
poziom: 10

GG: 4129394
[09:58:18, Friday 24. August 2007]
no 1 be like me
[1-7] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.008674144744873 sekund