|
|
[18:13:57, Wednesday 04. July 2007]
|
|
|
[18:26:08, Wednesday 04. July 2007]
Saint Anger ...
|
|
|
[19:07:40, Wednesday 04. July 2007]
Depends on map |
|
|
[19:08:21, Wednesday 04. July 2007]
|
|
|
[19:34:38, Wednesday 04. July 2007]
Haha wracajac do poczatkow rozmowy to niektorzy z was sa niezle "pojechani" haha elf najwieksza "imba" w grze i jedzie wszystkich HAHA. Gdyby tak bylo to by same elfy graly w ta gre bo wszyscy by grali elfami a innymi rasami nie. A popatrzcie chodzby na takiego grubbego, MadFroga - Oni osiagneli wszystko co mozliwe a graja elfem? NIE! Elf jest taka sama rasa jak inne i ma dobre i slabe punkty jak wszyscy :< I kazdy ma kilka naprawde fajnych rzeczy. A zalsoni sa ludzie gadajacy "ELF IMBA" zamiast wytrenowac sobie dobre straty na elfa... A zastanowcie sie przez chwile UD - coil + nova rozwala bohaterow jak k***y, ORC - "niespmiertelne" na samym pcozatku siepki, Hum - towy, TR. Wymienilem tylko po 1 losowej rzeczy z tych ras i wszystkie sa naprawde dobre. Nie istnieje imba imba moga byc tylko gracze. Hmm moze problem z tym ze przegrywacie z elfem lezy w tym ze po prostu duza grupka elfow ma naprawde duzego skilla ktory przewyzsza waszego, moze gdzie indziej lezy problem... 1 jest pewne ta gra jest zbalansowana nie w taki sposob ze wszyscy maja te same unity etc... Tylko ze kazda ma slabe i mocne punkty... Celem tej gry jest poznanie slabych punktow, eliminowanie ich a mocnych punktow uzywac jak sie tylko da. Moze ktos powie no tak to wkoncu psize elf i gowno wie o tym jak trudno pokonac elfa :) ale blizzard wiedzial co robi tworzac te rasy :). Ahhh jak ja sie rozpisalem :P na zakonczenie 1 zdanie - powtarzajcie je sobie XD:
Nie ma imb! Ta gra jest zbalansowana! x 10 moze pomoze XD. POZDRO |
|
|
[19:52:11, Wednesday 04. July 2007]
|
|
|
[19:58:05, Wednesday 04. July 2007]
|
|
|
[20:01:29, Wednesday 04. July 2007]
Agree gral :) a poza tym widac ze nie grasz elfem bo myslisz ze zawsze sie robi dry + misie... A elf wcale nie jest najmocniejszy |
|
|
[20:05:22, Wednesday 04. July 2007]
nie nie wcale xD |
|
|
[20:14:19, Wednesday 04. July 2007]
|
|
|
[20:55:19, Wednesday 04. July 2007]
|
|
|
[21:45:35, Wednesday 04. July 2007]
|
|
|
[22:45:48, Wednesday 04. July 2007]
ja sporo gralem NE aktualnie gram UD i uwazam ze ne jest slaba rasa
vs orc na poczatku elf musi miec 2 razy wiecej arch zeby nie przegrac w 5 minut a i tak przy rushu orka , elf prawdopodobnie traci kilka archerek ktore maja strasznie malo hp natomiast orc spokojnie moze cofnac grunty a late to jak gra miskami to kodo + sw + dm + sh + siata od raiderow jedzie to jak maslo , ud przylatuje elfowi do bazy i mluci wispy ... wtf jakie to jest derwujace pozatym nie pier*** ze panda > ud ... od czego macie kur... zwoje??? panda puscie ogien to kamiena postac i zwoj ,vs HU jak ne robie miski ferie i dry to hu musze przyznac ma ciezko ale zawsze moze kupic wieze w sklepie na t2 i szybki tr na elfa -.- wniosek jest taki ze elf moze i ma mocne unity ale na poczatku nie jest zbyt mocny z archami cala gra vs ne polega na tym zeby nie dac mu sie rozbudowac -.- |
|
|
[22:50:14, Wednesday 04. July 2007]
to graj hunty a nie archy ... |
|
|
[22:51:07, Wednesday 04. July 2007]
Ja nie mam problemow z ud jedynie wtedy kiedy daje mu dojsc do wyrmow jak dojdzie to wyrmow to mowie mu juz gg bo wiem ze dk+lich z orbem+dl+6/7 ghuli na frenzy mass gargi/desy/wyrmy nie skontruje sie niczym :P |
|
|
[23:24:21, Wednesday 04. July 2007]
"dk+lich z orbem+dl+6/7 ghuli na frenzy mass gargi/desy/wyrmy nie skontruje sie niczym :P"
probowales Supermanem? dh+ kula to jedzie gladko xD |
|
|
[01:38:39, Thursday 05. July 2007]
CHyba ze 1ctr hipo 1ctr dry+ 2mg+superman i panda?:)no i exp need |
|
|
[01:42:28, Thursday 05. July 2007]
nawet superman jest do niczego jezeli jest przez pare sekund celem atakow gargow + wyrms + 1raz coil nova i w najlepszym wypadku mozna go kostorem ratowac albo tp - uciekac zmrozonym dh (i przez zmije i przey nove) to makabra
leczenie druidow w takiej sytuacji za wolno dziala jedyne rozsadne wyjscie to miec zawsze potiony pod reka ale wtedy pozostaje jeszcze 2gi hero (panda)
anty magic potion duzo pomaga ale nietrwa wiecznie a jak juz sie skonczy szybka seria coil nova moze natychmiast zmienic caly przebieg gry - ten plus ma wlasnie ud -gracz ne zeby wygrac musi grac w skupieniu przez cala gre i tworzyc przewage ekonomiczna
|
|
|
[02:30:50, Thursday 05. July 2007]
"probowales Supermanem? dh+ kula to jedzie gladko xD"
Tear skoncz z w3 bo kurwa nie wiesz nic totalnie o elfie a whinujesz ja widzisz wiem co ud robi z elfem bo gralem swego czasu Udem....
@Up Agree w 100%
|
|
|
[07:23:15, Thursday 05. July 2007]
No wreszcie widze ze ktos madrze gada :) i to nawet UD player sie wypowiedzial ze Ud jedzie NE :) |
|
|
[07:57:48, Thursday 05. July 2007]
a ja jade kolegow Elfem , oni ud i dlamnie ich pojechac to pikus , mass driady dh panda... nic wiecej nie jest potrzebne |
|
|
[08:05:31, Thursday 05. July 2007]
omg mass driad + panda lvl 3 + 2 poty dla niego i UD nie ma szans. Tak ale to prawda :/ |
|
|
[08:07:38, Thursday 05. July 2007]
Haha nc :<. Po 1st Tear musisz miec noobow kolegow i to nie zalezy od tego ze grasz NE :<. A po 2nd nie mozesz jebnac abosow +caty? Przeciez to ownuje dry... |
|
|
[08:59:29, Thursday 05. July 2007]
Mass dry , dh panda jedzie udeka... zobacz jak banalnie jest znukowac herow od udeka , ssiesz mane z dk i lisha ubijaszw 2-3 sekundy , niema jak zdupic przy driadach |
|
|
[09:01:56, Thursday 05. July 2007]
Lol rozje***esz mnie... Zmien gre na szachy plx |