warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Problemy techniczne
Temat:

Hmnn... dziwne

[1-4] -» Nawigacja po temacie.
god_of_war
poziom: 4

GG: 511345
[13:37:43, Monday 09. July 2007]
to troche dziwne moze nic wielkego ale to troche dziwne a wiec chodzi mi o to ze czasem gram sobie na battle.net w ruzne gry i w pewnej chwili wyskakuje mi taka tabela i pisze "oczekiwanie na gospodaza" i nizej moge wziasc tylko rozlacz...(tu taz mam pytanie co oznacza ta tabelka ze np laguje???) oczywiscie z gry wychodzi ale puzniej na czacie jest ze nie ma nikogo ze niby tylko ja jestem i tak samo z grami ze nie ma zadnej... wtedy wychdze z battle.net i jeszcze raz prubuje wejsc ale (tu najdziwniejsze) (zapomnialem napisac ze gram na frozen throne) pojawia sie okenko i pisze cos ( nie pamietam dokladnie) ze muj CD-key jest obecnie wykzystywany w warcraft reing of chaos i po chwili znow jest normalnie... Co o tym sadzicie??? i pomuzcie bo czasem jak sie gra w gre ktura ktos zalozy raz na tydzien to denerwuje cos takego.
xardas
poziom solo na BN: 0
poziom: 8

GG: 7155141
[13:44:56, Monday 09. July 2007]
Poczatku nie bardzo rozumiem;p ale z tym cd keyem mam to samo;o.Wywala mnie z bn jak probuje jeszcze raz wejsc pisze ze klucz wykorzystywany w roc sporo losow przez to mam zna ktos moze rozwiazanie?
t3h P0wn3jdz
poziom: 11

[13:45:29, Monday 09. July 2007]
nerf me plz/ aka piorun
Elkh
poziom: 99

[13:49:28, Monday 09. July 2007]
Devlet-i Ebed-müddet
[1-4] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0073750019073486 sekund