|
|
[20:00:42, Thursday 26. July 2007]
@up bylbym wdzieczny...
|
|
|
[20:28:47, Thursday 26. July 2007]
http://www.proplay.ru/images/users/gallery/1571/142603_m.jpg
|
|
|
[00:17:47, Friday 27. July 2007]
@up zauwaz ze to jest dosc prosty strat do opanowania....Nie wiem co w tym trudnego....to samo opanowac dobrze tr Humem vs elf....Nie wiem co w tym trudnego stawianie towerow a jednostkami focusowanie arch.... |
|
|
[07:35:35, Friday 27. July 2007]
LMRS foreva
|
|
|
[09:10:10, Friday 27. July 2007]
skate or die
|
|
|
[09:38:16, Friday 27. July 2007]
Grajcie mass towery+mass glewie xD Na lame strat odpoiedzcie lame stratem ;-p |
|
|
[10:03:18, Friday 27. July 2007]
Pawel mowisz ze co jest trudnego w postawieniu wiezyczek i focusowaniu na unitach ( right click)
-hmmm moze to ze jak bedziesz tak gral odrazu all ci dh z leczeniem wyjedzie ? Ale ogolnie latwo sie tak gra i latwo przegrywa :>
Aco jest trudnego w budowaniu misie + driady na all doslownie na all i tlyko wybieranie innego herosa z tawerny ?? A no i sorki trzeba jeszcze microwac kosturkami ( ale to jest poprostu kurwa hard niepotrafilbym,
a jak jeszcze ich sie ma x3) rzucanie healta misia na unity ( uuuu to to juz totalny szczyt skilla healt na dh i on ma boska tarcze -.- ) |
|
|
[13:59:31, Friday 27. July 2007]
Sram na twoje procenty!
|
|
|
[16:44:22, Friday 27. July 2007]
"Pawel mowisz ze co jest trudnego w postawieniu wiezyczek i focusowaniu na unitach ( right click)
-hmmm moze to ze jak bedziesz tak gral odrazu all ci dh z leczeniem wyjedzie ? Ale ogolnie latwo sie tak gra i latwo przegrywa :>
Aco jest trudnego w budowaniu misie + driady na all doslownie na all i tlyko wybieranie innego herosa z tawerny ?? A no i sorki trzeba jeszcze microwac kosturkami ( ale to jest poprostu kurwa hard niepotrafilbym,
a jak jeszcze ich sie ma x3) rzucanie healta misia na unity ( uuuu to to juz totalny szczyt skilla healt na dh i on ma boska tarcze -.- )"
Holy a co jest trudnego w microwaniu gruntami po 800 hp?Lub riderami po 600?Wogole co jest trudnego w cofaniu jednostek orca?
Zobacz jak w early game fajnie sie micruje archami na grunty orka
Mowisz ze dh taki superman z zajebista tarcza?w early game gdy ma 1 lvl i mam w bazie bm+1/2 grunty i jak jada w niego bm na wind walku jeszcze to uwierz ze nie jest ciekawie archy padaja jak suki od gruntow a w razie jak NE zrobi hunty dorzuc pare hh....Orc jest najsilnuejsza rasa w early game wiec trzeba wykorzystac ten poczatek... |
|
|
[17:34:10, Friday 27. July 2007]
|
|
|
[19:22:49, Friday 27. July 2007]
Ja nie banuje, ja zabijam xd
|
|
|
[23:30:31, Friday 27. July 2007]
Towery orka > talony za szybko nawalaja a jak jest ich duzo to sie zesrac mozna i to na rzadko. Ja polecam up do drzew i aowy + arch + talon. Sram na twoje procenty!
|
|
|
[14:07:40, Saturday 28. July 2007]
Ja tam jestem noob ale z tr orka nie mam problemu
replays.pl/replay/39405
mam nadzieje ze chodz troche pomoglem ; )
// zedytowany przez Yosh dnia 2007-07-28 14:08:45 Kame Hame Ha!!!
|
|
|
[14:14:15, Saturday 28. July 2007]
heh ja jak dostaje tr na elfa to panika ale na ogol udawalo sie wychodzic.... dawano nie gralem trzeba zaczac znow :P Kato feat Jon - Turn The Lights Off (Dany Coast Remix)
|
|
|
[19:01:00, Monday 30. July 2007]
|
|
|
[20:36:13, Monday 30. July 2007]
pawelq "tor a masz jakies repy gdzie wtapiasz z tr vs elf?" ze mna sporo nawtapial ~~ repow chybga nie mam ale on doszedl do wniosq ze lepiej walic towery w bazie tak jak casin i baty na maina to jest ku*a imba bo do tr musi skilla miedc a do tego nie :) ale ja robilem tak jak gra fs to focus na herosa i trzeba scoutnac ;p a jak idziesz w misie to bierz zawsze 2nd pande a do talonow to need zajebiscie duzo skilla, nie mozna stracic na poczatq zadnej archy( jesli grasz talony i on ma fs to robisz 2nd nage do hero killa slow oczywiscie a jak nie to bm)
$saturas sutas czy jak ci tam rozbawiles mnie ze na lt elf>all -,- hum i orc ownia na tych mapach a wlasnie ud i elf nie... ud ma najgorszego expa a ta mapa to tylko gra expow i towerow a te drugioe u elfa nie sa zbyt dobre a poza tym elf bez tawerny nie ma zadnej kontry na towery(no moze mg w pizdu golda kosztuja) nie ma takze kontry na standardy takie jak tr, mass air
// zedytowany przez dzuniek dnia 2007-07-30 20:44:19 |