warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Problemy techniczne, kwestie sprzętowe -> Podkategoria: Programy
Temat:

powerpoint problem

[1-4] -» Nawigacja po temacie.
Dox
poziom solo na BN: 0
poziom: 11

GG: 8962785
[22:01:23, Monday 10. September 2007]
a wiec ;]

moje zyciodajna zakupila offica 2003, grzyb wie po co ale ona uparla sie zeby bylo oryginalnie <- trudne slowo.
a wiec. instalnelem, skrota zroblem, pierdlem i odpoczlem. a za pol godziny zonk.
w/w zyciodajna: dawid! prezentacje chce otworzyc a on nic nie mowi.
ja: kto
w/w: komputer
ja: poczekaj...

10 min pozniej

ja (przy komputerze): a co zrobilas z powerpointem
w/w: nic nie zrobilam. pierwszy raz chcialam go teraz uzyc a go chyba nie ma
ja: bo go tu nie ma! a przecie instalowalem offica

a wiec... offica instalowalem ale na plycie byl tylko word, exel i outlook. a gdzie powerpoint. i tu moje pytanie. czy da sie dociagnac z neta powerpointa jakoby latke? jak tak to prosze o link badz inna rade
pyton
poziom: 12

[22:05:13, Monday 10. September 2007]
Dox
poziom: 11

GG: 8962785
[22:19:05, Monday 10. September 2007]
aha, thx, a dla mnie office to raczej caly zestaw. nvm klamka zapadla. cya legal.
hyperion
poziom: 6

[22:40:33, Monday 10. September 2007]
sciagnij open offica
1. jest oryginalny
2. jest w nim wszystko (otwiera tez stare pliki offica i mozna zapisywac jego pliki tak zeby otwieraly je programy z microsoftu

jak wylaczzysz pop%^&@* opcje autoformatowanie to nawet fajny (darmowy oryginalny) programik

aha ... tylko nie otwiera (a przynajmniej ja nie umiem) baz danych z accessa
[1-4] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0078859329223633 sekund