|
|
[20:36:00, Tuesday 02. October 2007]
|
|
|
[20:37:27, Tuesday 02. October 2007]
|
|
|
[20:45:20, Tuesday 02. October 2007]
|
|
|
[20:57:32, Tuesday 02. October 2007]
|
|
|
[21:03:19, Tuesday 02. October 2007]
|
|
|
[21:24:28, Tuesday 02. October 2007]
|
|
|
[21:51:38, Tuesday 02. October 2007]
pix oddaj glos niewazny, ale chociaz idz ;]
moze zmienisz zdanie w ostatniej chwili primum non nocere
|
|
|
[22:08:41, Tuesday 02. October 2007]
A ja czekam na partie ĘĄ. Zobaczymy jak oni sie spisza ... o o tym sadzicie? :D |
|
|
[22:12:36, Tuesday 02. October 2007]
bAx - ta Majewski jest niezly - jak sie spisza? Hmmm w 2006 roku Wierzejski jako oficjalny kandydat LPR na prezydenta warszawy przegral z gosciem wystawionym przez ugrupowanie "krasnoludki i gamonie" czy jakos tak (niestety nie pamietam dokladni enazwy...) - wiec wiesz... |
|
|
[09:50:21, Wednesday 03. October 2007]
|
|
|
[11:14:12, Wednesday 03. October 2007]
|
|
|
[13:41:05, Wednesday 03. October 2007]
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
|
|
|
[14:25:28, Wednesday 03. October 2007]
:d
schowaj-dowod-moherowi.cba.pl/ primum non nocere
|
|
|
[18:29:25, Wednesday 03. October 2007]
Żal was niuby.
|
|
|
[18:45:01, Wednesday 03. October 2007]
|
|
|
[19:06:55, Wednesday 03. October 2007]
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
|
|
|
[19:39:44, Wednesday 03. October 2007]
|
|
|
[19:59:42, Wednesday 03. October 2007]
Jesli moge...
Do wszystkich wielkich fanow PO (ktorych jest tutaj znaczna wiekszosc)
Jesli nie potraficie czytac ze zrozumieniem tego co ktos pisze ( w tym przypadku Nerf) to znaczy ze powinniscie wrocic do szkoly. Jest on jedyna osoba w tym temacie ktora stwierdza fakty i mysli a nie daje link ido jakichs pocietych informacji. Zacznijcie tez myslec i pisac z glowa lub zostawcie swoje zdanie dla siebie i sie zamknijcie.
Zeby nie bylo tak kolorowo, teraz o fanach PiS
Zaczynacie tez pieprzyc bzdury i klocic sie o byle gowna nie potrafiac tego uzasadnic. Jesli sie nie znacie na polityce to nie wypowiadajcie sie na ten temat (to samo tyczy sie praktcznie kazdej osoby ktora tak mocno broni PO)
Podsumowujac. Kazdy niech glosuje na kogo chce i kogo uwarza za lepszy wybor, nie trzeba sie klocic bo jest to bez sensu skoro kazdy i tak ma swoje zdanie...
Zamknijcie ten temat bo szerzy sie tu tylko glupota i glupia auto-reklama tych lepszych i gorszych partii... powtorze raz jeszcze, nie znasz sie na polityce to nie pisz bo piszesz glupoty. |
|
|
[20:09:59, Wednesday 03. October 2007]
Devlet-i Ebed-müddet
|
|
|
[20:55:22, Wednesday 03. October 2007]
|
|
|
[21:15:46, Wednesday 03. October 2007]
|
|
|
[23:06:20, Wednesday 03. October 2007]
|
|
|
[23:58:50, Wednesday 03. October 2007]
@nerf.me.plz
po 1. w wielu punktach piszesz zupelnie nie na temat
po 2. rozumiem, ze pis zastal 18% bezrobocia, a wzrost gospodarczy ktorym sie tak chwala na prawo i lewo to ich zasluga, a moze jednak to tez zastali? ...
po 3. Moze mi jeszcze sprobujesz wmowic, ze Kaczynscy nawet na trzezwo potrafia porozumiewac sie w jakimkolwiek jezyku, nie liczac jedynie im znanego superelitarnego jezyka "wolskiego" ?
po 4. inwestycja we wloszczowej moze i zaczela sie za poprzednich rzadow, jesli za poprzedni rzad uznamy ten ktory niedawno sie samorozwiazal, lub druga opcja, ze poprzednim rzadem jest rzad zaraz po wyborach, kiedy pis nie chce dojsc do porozumienia z platforma.
po 5. Wielkie dzieki za naprawde przesmieszna lekture. Bo to co piszesz o RM i rydzaku to jest juz takie smieszne, ze nie moglem sie powstrzymac :DDDD Co z tego, ze inne media maja wklad zagraniczny ? Rydzu tez ma. Antenke sobie trzepnal w rosji bodajze, no i troche "zajumal" ze szwajcarii :))
To tez jest wklad zagraniczny ;] Inne media sa przynajmniej na tyle niezalezne, ze chociaz nie mowia wprost na kogo glosowac i "solidarnie" publikuja wszystkie pseudo reklamy wyborcze w ktorych kazda partia naskakuje na siebie. A skoro juz jestesmy przy "solidarnosci" to pragnalbym sie dowiedziec od ciebie, jako od najlepszego eksperta w dziedzinie polityki i gospodarki, gdzie do ch*** podzialo sie "TANIE PANSTWO" ? czy moze nowa koncepcja panstwa solidarnego jest moze takim malym "apgrejdem" ? :))
No i jestesmy jzu przy tanim panstwie. Prosze cie bardzo o skomentowanie ostatniej decyzji naszych "cennych" poslow, ktorzy postanowili postawic sobie plot i wydac ok. 8mln zlociszy na cele "ochronne". Jak dzis o tym przeczytalem, to az mnie zalosc wziela, bo chyba wieksza czesc spoleczenstwa bylaby wrecz zachwycona, gdyby ktos wysadzil tych wszystkich idiotow. Zreszta jeszcze chca sobie podniesc pensje o 3k zlotych, bo 12tysiecy miesiecznie to oczywiscie za malo. Najlepiej jakby kazdy zarabial codziennie po 12tysiecy za spanie na sali sejmowej, albo w domq.
Aha. Wracajac do twoich punktow, to chcialem jeszcze dodac, ze w sumie jesli juz sie jakies pieniadze wywalczylo, to chyba nalezaloby je jakos "zainwestowac" ot chocby w budowe tych drog ;] a nie czekac, az nam je zabiora.
Jeszcze jedno: Skoro tak jestes obeznany ze wszystkimi sprawami w panstwie, to powiedz mi dlaczego np. ziobro podwaza autorytet sadu ? Dlaczego pis powybieral sobie na swoich "ziomow" przestepcow, zamiast ich wczesniej sprawdzic ? :] Dlaczego pisik oskarzal sikorskiego, ze "mianowal" na jakis generalow, czy cos w tym stylu, ludzi ktorzy "byli czynnymi czlonkami kgb itd..." ?
PS. Jesli piszac "pyzatym" miales na mysli "poza tym" to chcialem cie uswiadomic, jak to wyrazenie nalezy pisac.
PPS. Jak chcesz, to mozesz odpisac na moje wypociny. Przynajmniej bede mial wiecej powodow do smiechu, bo ostatnimi czasy mam tych powodow coraz mniej, odkad sejm sie samorozwiazal : (
PPPS. Bym napisal wiecej i pewnie bardziej przystepnie, ale jestem troche zmeczony, a nie moglem sie powstrzymac, zeby "cos" napisac :p primum non nocere
|
|
|
[01:18:54, Thursday 04. October 2007]
PO- partia zrodzona z Unii Wolnosci aka zydy....
Tusk w jednym z wywiadow powiedzial ze nie czuje sie polakiem tylko kaszubem , smiac sie czy plakac?
PiS and love panowie! Nie ma innego wyboru, albo zydoskie PO , Albo komuchy z LiD , SLD albo Lepper, wybor jest prosty jak ruchanie.... musiałem to napisac....:>
|
|
|
[07:09:31, Thursday 04. October 2007]
>.<
|
|