warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Hydepark
Temat:

PiS i PO a szpitale i służba zdrowia

[1-25] [26-35] -» Nawigacja po temacie.
Dox
poziom solo na BN: 0
poziom: 11

GG: 8962785
[20:27:18, Wednesday 17. October 2007]
Neddy
poziom solo na BN: 7

GG: 2896540
[20:29:28, Wednesday 17. October 2007]
Tomashev
poziom solo na BN: 5
poziom: 10

GG: 1005645
[21:04:23, Wednesday 17. October 2007]
Nerf.Me.Plz
poziom: 6

[21:08:59, Wednesday 17. October 2007]
Żal was niuby.
faKe
max poziom na BN: 12

GG: 3769128
[21:35:24, Wednesday 17. October 2007]
nie czytalem wszystkiego ale co do osoby ner.me.PIS nasowa mi sie taka mysl,
czasem komentatorzy mowia na temat sondazy ze sa nie miarodajne poniewaz czesc spoleczenstwa wstydzi sie przyznac do swoich preferencji poniewaz tak jest jej wygodnie, wydaje mi sie ze ner.me.PIS jest wlasnie taka osoba, jej retoryka idealnie wpisuje sie w retoryke uzywana przez Pisuary (wybaczcie mi te slowo ale po dzisiejszym tekscie pana premiera na temat poslanki sawickiej miarka sie przebrala)

same oszczerstwa, pomowienia, akcje abw a tak na dobra sprawe zadnych faktow

pisuary poczuly ze zwycistwo wymyka sie im z rak i uzyja kazdej metody zeby zostac u koryta mam nadzieje ze ludzie jednak przejrza na oczy i zaglosuja na PO lub LiD

jest jeszcze sprawa premiera, czlowiek ten oskarza np Tuska o chamstwo albo np mowi ze stoczyl sie na dno itp, prosze powiedzcie mi czy Tusk kiedykolwiek obrazil tego skurw..... ?? kaczysnski jest pozbawionym wszelkich uczuc i honoru bydlakiem ktory dla wladzy zrobi wszystko, obraza wszystkich do okola, pomawia nie liczy sie z nikim

wiem ze moja wypowiedz moze byc lekko nieskladna ale to dlatego ze jest dosc emocjonalna , mam poprostu doscyc jako mlody czlowiek tego co sie dzieje w tym kraju, tego ze kaczycnksi nazywa mnie wyksztalcuichem, obraza mnie i mowi wrecz ze nie jestem polakiem, wstydze sie za ta wladze i mam

a jeszczez cos na temat prywatyzacji zluzby zdrowia
moim zdanie uczciwa prywatyzacja jest jedynym lekiem na ten chory system jakim jest obecna sluzba zdrowia w polsce, uczciwa to znaczy taka ze politycy w swoich spotach nie bede straszyc polakow smiercia , bo to nie jest prawda ze prywatyzacja pozbawi ludzi dostepu do bezplatnej opieki, po to placimy zusy i inne skladki zeby nfz podpisywal kontrakty z takimi placowkami zeby nas potem mogly leczyc

// zedytowany przez R0aCh dnia 2007-10-17 21:39:27
Nerf.Me.Plz

[21:48:17, Wednesday 17. October 2007]
Żal was niuby.
nieMa

GG: 2353522
[22:31:51, Wednesday 17. October 2007]
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Nerf.Me.Plz

[23:00:10, Wednesday 17. October 2007]
Żal was niuby.
Bruno
poziom: 9

[11:46:14, Thursday 18. October 2007]
Tower&Tank
max poziom na BN: 10

GG: 9517263
[11:51:10, Thursday 18. October 2007]
"Jam jest Krzysztof Kononowicz, który wyprowadzi policje na ulice, bo od tego sa
[1-25] [26-35] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Ten wątek jest już zamknięty. Nie możesz dodawać wiadomości.

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0084218978881836 sekund