|
|
[23:15:53, Thursday 08. November 2007]
kurwa ? nie wiem co to jest kurwa... bardzo lubię to słowo
|
|
|
[23:21:14, Thursday 08. November 2007]
|
|
|
[23:44:42, Thursday 08. November 2007]
I po makale
|
|
|
[08:31:05, Friday 09. November 2007]
ej makao ja przyjalem do wiadomosci twoja wypowiedz i nawet sie zgodzielm w pewnym stopniu :d
a w ogole to chcialem tutaj napisac ze spamujecie tylko czy lmrs jest fajne czy nie a temat byl o newsletterze itp
a chudy w 100% podpisal sie pod moim poprzednim postem, czyli takze pod tym ze jest nubem i ze jak pisze ze jest inteligenty to jest to joke! ha! a i bulba w wywiadzie na stronce z chudym znalazl tekst "jestem chudy i jestem nobem" ha! omg chudy to nub! LAMERS IMBA STYLE, LMRS >>> U, KK THX GG BYE ;P norm suksi balsy
|
|
|
[10:10:06, Friday 09. November 2007]
|
|
|
[14:27:18, Friday 09. November 2007]
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
|
|
|
[14:40:26, Friday 09. November 2007]
sa gry ktore mi sie od was podobaly i nie mowie.. np mass zyro.. cos niezlego ale przesadzacie z tymi okresleniami .... |
|
|
[14:40:55, Friday 09. November 2007]
|
|
|
[14:47:41, Friday 09. November 2007]
@woozie
no i wlasnie po to jest ten newsletter zeby sie m.in dowiedziec, czy otworzylismy rekrutacje 4 all primum non nocere
|
|
|
[15:06:02, Friday 09. November 2007]
bo rekrutacja jest teoretycznie zamknieta, ale ostateczne decyzje podejmuje chudy nub :P a ostatnich pare osob ktore pojawily sie z lmrs w nicku to wolalbym zeby sie jednak nie pojawilo dobrze ze zniklo juz -.- LAMERS IMBA STYLE, LMRS >>> U, KK THX GG BYE ;P norm suksi balsy
|
|
|
[15:10:32, Friday 09. November 2007]
"Jam jest Krzysztof Kononowicz, który wyprowadzi policje na ulice, bo od tego sa
|
|
|
[15:28:18, Friday 09. November 2007]
|
|
|
[15:45:47, Friday 09. November 2007]
osobiscie nic do was nie mam ale nie trafiaja do mnie wasze "zarty" jesli komus sie podoba to robcie to dalej ;p old pro gamer :P
|
|
|
[15:50:00, Friday 09. November 2007]
I po makale
|
|
|
[16:10:55, Friday 09. November 2007]
napewno nie jestes w swoim klanie ze wzgledu na skilla xDD , Ty mnie tez takei rzeczy nei jaraja ale milo jak ludzie doceniaja jak grasz xDD , tak oceniam ciebie po czatlogu z repa bo widac ze jestes slaby psychicznie i sie denerwujesz jak przegrywasz , albo wrecz nie umeisz porzegrywac :]] , spytaj sie zaba a nie mnie czemu o nas napisal , moze ze jestesmy oryginalni? to do niego pytanie , tak produkujemy repy mam fabryke repow a swiety mikolaj je roznosi grzecznym dzieciom , nic o nas nie wiem chlopczyku :D bo tak jak piszesz mozna stwierdzic ze jeszcze chodzisz do gimnazjum :D |
|
|
[16:13:06, Friday 09. November 2007]
|
|
|
[16:44:15, Friday 09. November 2007]
I po makale
|
|
|
[17:05:46, Friday 09. November 2007]
@makao
moze i calosc zabrzmiala troche oficjalnie i proznie ale chyba sam powinienes wiedziec 'co nieco' o lamersach, ich celach itd. no chyba ze do pexg wzieli cie bo sie wyparles lamersow. posadzanie o robienie kariery? ty chyba cel topicu troche zle zinterpretowales.
sam przyznales ze nie palasz aprobata na ta mase repow lamersow. ale nie zaprzeczysz ze sa ludzie, i to pewnie nie malo, ktorzy wlansie taki styl gry lubia i sprawia im przyjemnosc ogladanie tego.
ta cala akcja ma wpewien sposob te osoby zrzeszyc. |
|
|
[17:11:08, Friday 09. November 2007]
I po makale
|
|
|
[17:26:35, Friday 09. November 2007]
widac jak ci jest obojetna jak piszesz o nas jako o "karierowiczach" xD , neistety zazdrosc przemawia przez ciebie chociazby jak zaczoles pisac o CGM =] |
|
|
[17:44:45, Friday 09. November 2007]
eh kurwa skonczcie po sobie jechac (choc przyznam ze robicie to w dosc kulturalny sposob! :D) i podkreslania kto jest kto, kto w jakim klanie, kto jest karierowicz, kto pala samouwielbieniem, kto nie umie grac, kto jest no manner, kto kogo zna kto kogo nie zna itp
i pisze to do wszystkich bo imo niektorzy z was az za bardzo przejmuja sie proba odpierania zarzutow, ofc mozna troche sprobowac sprostowac ale w sumie niech kazdy sobie gada co chce jego sprawa :P
ja oczywiscie ze uwielbiam samego siebie ale to moja wina ze taki zajebisty jestem?
btw dzis na infie czytlem jeden z moich postow w tym temacie i stwierdzilem ze takich dlugich zdan tasiemcow po10tnie zlozonych to dawno nie widzialem xD
choc z drugiej strony fajnie ze doszlo tu do jakies w miare normalnej dyskusji z ograniczona iloscia bluzgow :P
// zedytowany przez LAMERS]PaX dnia 2007-11-09 17:47:06 LAMERS IMBA STYLE, LMRS >>> U, KK THX GG BYE ;P norm suksi balsy
|
|
|
[17:53:31, Friday 09. November 2007]
eh, zaczelismy o newsletterze gadac a przeszlo na "jacy to lamers sa fajni, a jacy to lamers sa zli". Co do MakaO, nic do ciebie nie mam, szanuje cie jak wiekszosc osob, ale jestes w bledzie mowiac ze wrzucamy tu repy i gramy tylko zeby sobie kariere powiekszac. Tu generalnie chodzi o fun i wlasnie w tym ten klan jest piekny, ile to razy ja plakalem ze smiechu gdy jechalismy tak lamersko kolesi. Na dodatek nie gramy tak ze " o to pomasujemy at moze cos fajnego zagramy i rep.pl wrzucimy to bedziemy fajni" NIE i tak nie ma my gramy dla funu. Musialbys byc w Lmrs i poczuc ten klimat. :) jestem fajny ;p
|
|
|
[18:01:38, Friday 09. November 2007]
I po makale
|
|
|
[18:18:16, Friday 09. November 2007]
HUDY JEST NOOBEM!!! Czemu?? bo jest wodzem i kazdy wodz musi dawac dobry przyklad swoim clan membersom! i wogole nie lubie was bo jak to czytam to nachodzi mnie chcica na AT a musze sie uczyc do matury :< szkola > w3 > zycie.
ps. w sumie to chyba do tej dyskusji raczej nie ma juz co dodac bo kazdy co sie tu wypowiedzial ma po czesci racje a w tym ja zawsze mam ja w 100% xD |
|
|
[18:18:54, Friday 09. November 2007]
|