warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

Telefony na karte

[1-10] -» Nawigacja po temacie.
LAMERS]FuR
poziom solo na BN: 0
poziom: 11

GG: 6302198
[08:14:29, Tuesday 20. November 2007]
A wiec tak:
Mam telefon na abonament (40 min za 20 zl) no ale to mi zdecydowanie nie starcza w dodatku po wykorzystaniu ich mam drogie minuty noi postanowilem ze kupie telefon na karte zeby moc wiecej pisac i dzwonic. Noi moje pytanie jest takie:
(Do tych co maja telefon na karte) Napiszcie mi jakie macie stawki w waszych sieciach, co to za siec, ewentualnie promocje itd. Po prostu wszystko :p. Wole pytac Was niz czytac gdzies na stronach firm dlatego ze czesto tam jest jakis "haczyk" czy cos w tym stylu a wy juz sprawdziliscie to wiec bedzie pewniej. Jeszcze raz prosze Was o doklady opis :P. Z gory dzieki i bez zbednego spamu ;) plz
CSG^DyM
poziom: 5

GG: 8878989
[09:18:47, Tuesday 20. November 2007]
to duzo zalezy jaka siec maja znajomi;p ja osobiscie mam heye mam pare osob z ktorymi czesto gadam smsy etc... i nie place nic za to ;p i do innych sieci tez nie wiadomo jak drogo nie liczy ;p;d a do heyi zostalo mi jeszcze jakies 140min do wykorzystanie zamienych na ponad 8k smsow do konca stycznia ;d a co do innych sieci to napewno bym nie bral tak tak bo jest malo oplacalny na krotka mete... powinienes sie pierw zorjentowac co maja znajomi
[*] Xeno
(-.-)

[10:44:22, Tuesday 20. November 2007]
SzczypO-
poziom solo na BN: 5
poziom: 1

[11:27:29, Tuesday 20. November 2007]
ElO
Ladzior_pl
poziom solo na BN: 14
max poziom na BN: 18
poziom: 8

GG: 665570
[17:50:54, Tuesday 20. November 2007]
jak to juz kolega wspomnial, zalezy ktora siec jest najbardziej popularna wsrod Twoich znajomych. ja mam znajomych glownie w orange, ale zrobilem w ten sposob, ze wykupilem sobie abonament w play za 30 zl<40zl na miecha> i kupilem telefon samsung l760 za 1zl<- to wykorzystuje tylko i wylacznie na dzwonienie i smsowanie do innych sieci, natomiast mam tez stary telefon w ktory wsadzilem karte orange, wykupuje sobie pakiet 600 smsow za 6 zl i pisze ile wlezie :) a jesli masz telefon w play, to jest tam taki bonusik, ze za kazde 2 minuty przychodzacych rozmow dostajesz 1 minute gratis... wiec umowilem sie z tata- dzwoni do mnie czasem z pracy, nie gadamy tylko poprostu nabiajmy polaczenie i w ten sposob mam wiele darmowych minutek do wszystkich za free. Niewygodne jest noszenie dwoch telefonow, ale moge powiedziec ze wydatki zwiazane z telefonem kom zmniejszyly mi sie przynajmniej dwukrotnie.: ) dlatego tez polecam takowe rozwiazanie
nuke rlz ;)
wH
poziom: 12

[17:58:57, Tuesday 20. November 2007]
skate or die
Dox

GG: 8962785
[18:33:28, Tuesday 20. November 2007]
ja mam 59gr za minute, 16gr za smsa. moge tez miec ten bonus ze za 2 minuty z poza sieci dostaje minute do sieci ale od 6 miesiecy z tego nie korztsam bo zgubilem kartke z kodem tej opcji ;O
usuniete
poziom: 10

[19:02:04, Tuesday 20. November 2007]
rowniez mam abonament 20 zl 40 minut, ery i tez troszke za malo jak dla mnie

wiec smialo pisac
eis
poziom: 4

[20:57:54, Tuesday 20. November 2007]
mixplus, za 5 zl 500 esow do plusa, za 10 zl nieskonczona ilosc esow i minut przez miesiac do wybranego numeru ofc do plusa, za 5 zl darmowe rozmowy po 16 i w weekendy do plusa(dla mnie zajebiscie, bo wszystkich, prawie wszystkich znajomych mam w plusie xd), warunek: trzebna ladowac karte za 30 zl co 30 dni na umowe. telefony od 1 zl do chyba 199 zl, jest kilka opcji podpisania umowe np. mozesz wziasc telefon ktory kosztuje 199 na 56 doladowania po 30 zl, a mozesz rowniez wziasc go za 49 zl na 36 doladowan po 50 zl tak mozesz z kazdym mozliwym telefonem. telefony sa rozne, przerozniste... xd
LAMERS]FuR

GG: 6302198
[16:06:56, Wednesday 21. November 2007]
Dzieki wam za pomoc :P. Juz mam karte orange wlasnie sklonilo mnie do tego te 600 sms po 1 gr. Fajna opcja bo z tego telefonu tylko smsy a z ery dzwonic i jakos wyrobie :D. Co 3 miesiace doladowywac karte za 50 zl i jazda :D
[1-10] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.010365009307861 sekund