|
|
[08:14:29, Tuesday 20. November 2007]
A wiec tak:
Mam telefon na abonament (40 min za 20 zl) no ale to mi zdecydowanie nie starcza w dodatku po wykorzystaniu ich mam drogie minuty noi postanowilem ze kupie telefon na karte zeby moc wiecej pisac i dzwonic. Noi moje pytanie jest takie:
(Do tych co maja telefon na karte) Napiszcie mi jakie macie stawki w waszych sieciach, co to za siec, ewentualnie promocje itd. Po prostu wszystko :p. Wole pytac Was niz czytac gdzies na stronach firm dlatego ze czesto tam jest jakis "haczyk" czy cos w tym stylu a wy juz sprawdziliscie to wiec bedzie pewniej. Jeszcze raz prosze Was o doklady opis :P. Z gory dzieki i bez zbednego spamu ;) plz |
|
|
[09:18:47, Tuesday 20. November 2007]
to duzo zalezy jaka siec maja znajomi;p ja osobiscie mam heye mam pare osob z ktorymi czesto gadam smsy etc... i nie place nic za to ;p i do innych sieci tez nie wiadomo jak drogo nie liczy ;p;d a do heyi zostalo mi jeszcze jakies 140min do wykorzystanie zamienych na ponad 8k smsow do konca stycznia ;d a co do innych sieci to napewno bym nie bral tak tak bo jest malo oplacalny na krotka mete... powinienes sie pierw zorjentowac co maja znajomi [*] Xeno
|
|
|
[10:44:22, Tuesday 20. November 2007]
|
|
|
[11:27:29, Tuesday 20. November 2007]
ElO
|
|
|
[17:50:54, Tuesday 20. November 2007]
jak to juz kolega wspomnial, zalezy ktora siec jest najbardziej popularna wsrod Twoich znajomych. ja mam znajomych glownie w orange, ale zrobilem w ten sposob, ze wykupilem sobie abonament w play za 30 zl<40zl na miecha> i kupilem telefon samsung l760 za 1zl<- to wykorzystuje tylko i wylacznie na dzwonienie i smsowanie do innych sieci, natomiast mam tez stary telefon w ktory wsadzilem karte orange, wykupuje sobie pakiet 600 smsow za 6 zl i pisze ile wlezie :) a jesli masz telefon w play, to jest tam taki bonusik, ze za kazde 2 minuty przychodzacych rozmow dostajesz 1 minute gratis... wiec umowilem sie z tata- dzwoni do mnie czasem z pracy, nie gadamy tylko poprostu nabiajmy polaczenie i w ten sposob mam wiele darmowych minutek do wszystkich za free. Niewygodne jest noszenie dwoch telefonow, ale moge powiedziec ze wydatki zwiazane z telefonem kom zmniejszyly mi sie przynajmniej dwukrotnie.: ) dlatego tez polecam takowe rozwiazanie nuke rlz ;)
|
|
|
[17:58:57, Tuesday 20. November 2007]
skate or die
|
|
|
[18:33:28, Tuesday 20. November 2007]
ja mam 59gr za minute, 16gr za smsa. moge tez miec ten bonus ze za 2 minuty z poza sieci dostaje minute do sieci ale od 6 miesiecy z tego nie korztsam bo zgubilem kartke z kodem tej opcji ;O |
|
|
[19:02:04, Tuesday 20. November 2007]
rowniez mam abonament 20 zl 40 minut, ery i tez troszke za malo jak dla mnie
wiec smialo pisac |
|
|
[20:57:54, Tuesday 20. November 2007]
mixplus, za 5 zl 500 esow do plusa, za 10 zl nieskonczona ilosc esow i minut przez miesiac do wybranego numeru ofc do plusa, za 5 zl darmowe rozmowy po 16 i w weekendy do plusa(dla mnie zajebiscie, bo wszystkich, prawie wszystkich znajomych mam w plusie xd), warunek: trzebna ladowac karte za 30 zl co 30 dni na umowe. telefony od 1 zl do chyba 199 zl, jest kilka opcji podpisania umowe np. mozesz wziasc telefon ktory kosztuje 199 na 56 doladowania po 30 zl, a mozesz rowniez wziasc go za 49 zl na 36 doladowan po 50 zl tak mozesz z kazdym mozliwym telefonem. telefony sa rozne, przerozniste... xd |
|
|
[16:06:56, Wednesday 21. November 2007]
Dzieki wam za pomoc :P. Juz mam karte orange wlasnie sklonilo mnie do tego te 600 sms po 1 gr. Fajna opcja bo z tego telefonu tylko smsy a z ery dzwonic i jakos wyrobie :D. Co 3 miesiace doladowywac karte za 50 zl i jazda :D |
|